Dodaj do ulubionych

W jakim wieku wychodzicie za maz???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:46
Ile macie lat kiedy bierzecie slub, ja mam 26 i na razie nie zapowiada sie,
mam chlopaka ale krotko sie znamy i zaczynam sie martwic bo wiekszosc
dziewczyn wychodzi za maz jako 20, 23 latki, a ja chcialabym miec dzieci
przed 30-tka
Obserwuj wątek
    • kate_kate Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 14.05.04, 11:51
      26, i bardzo się cieszę,że dopiero terazsmile
      • Gość: xieni Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.wsa.gov.pl 20.05.04, 10:33
        Ja wychodzę za mąż za tydzień z kawałkiem, a w sierpniu kończę 28 lat. Uważam,
        że to świetny moment. Może nawet dzidzius się uda przed 30. I mam zamiar miec
        welon i to długi. Wiek nie ma tu nic do rzeczy, poprostu fantastycznie pasuje
        do mojej sukni smile))))
        • Gość: mada Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:13
          mamy po 32 lata.Ślub bierzemy w Sylwestra.Żadnego wesela.Zaraz po ceremonii
          (tylko cywilny)wsiadamy w dżipa i jedziemy na sylwestra do leśniczówki.Tam
          powiemy wszystkim przyjaciołom,że właśnie sie pobralismy.Ale im szczęki opadną!
          Na razie nikt nic nie wie, a rodzina dowie się w Wigilię.Szyję czerwoną
          koronkową sukienkę, albo w stylu moro, jeszcze nie wiem...Jestesmy szaleni i
          wiem że zadziwimy wszystkich.Nie mogę się doczekać...Pozdrawiam.
          • Gość: łapciuszek Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:30
            heh mam 22 latka skonczone a moj luby 25 smileustalony ślub na 17.10.2005 rok ale
            to jest slub koscielny- naotmaist w tym roku w sylwestra biore slub cywilny i
            wiecie co jescze nikt o tym nie wie eheh popieram zaskoczenie- bede miaal
            spodium bezowe z bardzo koronkowa czaran bluzeczka hmm miala byc czerwoan ale
            neistety nie znalazlam ( neimam talentu do szycia)
            koleznace zycze duzo szczescia wink
            w na koscielnym bede miala dluuggii treenn tongue_out oh
            • koala1985 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 22.12.04, 14:55
              19!!!!!!!!!!!I nie jestem w ciązy! wszyscy są tym faktem zdziwieni. Pierwsza
              miłośc mego życia, a po latach ślub!
              • apokalipsa86 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 15.02.05, 11:29
                ja też młodo 18 , nie jestem w ciąży, on ma 22 i zdecydowaliśmy się bo jesteśmy
                Świadkami jehowy i nie chcieliśmy spać ze sobą przed ślubem
                • Gość: karka Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.cable.ubr06.dals.blueyonder.co.uk 08.03.05, 21:13
                  ja tez jestem Swiadkiem Jehowy, mam 26 lat ale na razie nie zamierzam wychodzic
                  za maz. Skad jestes?
                  • kasi222 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 23.05.05, 22:29
                    Ja wychodze za maz w czerwcu wtedy bede miala 24 lata i 6 miesiecy.
      • Gość: ula Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.pool.mediaWays.net 27.05.04, 15:41
        • Gość: Majka Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:44
          moj chlopak ma 22 lata a ja 18 i on chce sie ze mna pobracsmile ja tez tego chce,
          jak na razie to zaplanowalismy zareczyny na wakacje tego roku, a slub ten
          niedlugosmile udanej i pelnej milosci nowej drogi zycia zycze wszystkim i
          pozdrawiamsmile
      • uleczka66 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 27.05.04, 15:44
        to ja jestem weteranka, bo wyszlam za maz wieku 37 lat i tez nie uwazam ze za
        pozno, dzieci planuje przed 40-tka, pozne malzenstwa maja to do siebie, ze
        trwaja krocej, to chyba dobrze....
      • Gość: Minka Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 193.19.146.* 07.06.04, 14:36
        Ślub w sierpniu a w październiku kończę 25 lat. Wybranek ma 28.
      • Gość: silna Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.crowley.pl 29.06.04, 22:15
        Będę miała 25 lat gdy wyjdeę za mąż. I ciesze się z powodu Naszego ślubu.smile
        • Gość: Kreseczka Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 217.96.10.* 20.08.04, 11:40
          smile ja tez smile a moj przyszly maz 31 smile
      • nuusia24 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 09.01.05, 11:25
        Wychodząc za mąż miałam 24 lata.Mój Małżonek miał 23.Znaliśmy się prawie 2
        lata.Nigdy nie postrzegaliśmy tego że jesteśmy za młodzi na małżeństwo, czy tez
        że już najwyższy czas na założenie rodziny,bo mamy coraz więcej lat.Dla nas był
        to odpowiedni moment,aby powiedzieć sobie Tak.Pozdrawiam!
      • olik35 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 08.07.05, 14:30
        31 i uwazam ze to jest wlasciwy moment. Skonczylam rozne studia, zjechalam pol
        swiata wyszalam sie, mam dobra prace, wiec teraz juz chyba sie moge ustatkowac
        i miec tez dziecko. Nie bede miec wowczas uczucia ze cos trace z jego powodu
    • Gość: elek Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.crowley.pl 14.05.04, 11:52
      ja wychodzę w tym roku za mąż i mam 29 lat.. i uważam, że na wszystko jest
      odpowiednia pora i czas..
    • Gość: Moll Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 217.153.87.* 14.05.04, 11:59
      27 lat i wydaje mi sie, ze to optymalny wiek, zeby przed 30-ka powiekszyc
      rodzine wink
      • Gość: rryba Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 195.85.249.* 22.05.04, 14:52
        ja mam 26, narzeczony 28
    • elizabeth22 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 14.05.04, 12:06
      W dniu ślubu będę miała dokładnie 21 lat, 6 miesięcy i 10 dni smile))) mój
      narzeczony ma 27
    • Gość: askowska Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 195.136.14.* 14.05.04, 12:18
      Ja w sierpniu kończę 30, a wychodzę za mąż w lipcu i wcale nie uważam, by było
      to za późno.
      • Gość: Ewa Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 15:05
        Słusznie. Ja wychodzę za mąż w czerwcu, w lipcu skończę 29 lat, a mój chłopak
        również w lipcu 28. Znamy się od 5 lat i uważamy, że już nadszedł ten
        odpowiedni moment.
    • Gość: rybka Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:46
      ja mam 27. nie spodziewałam się że reszta dziewczyn też taka "wiekowa" smile))
      • Gość: askowska Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 195.136.14.* 14.05.04, 13:30
        Rybko! Bardzo fajnie zabrzmiało to "wiekowa" smile
        Podwyższamy średnią wieku wychodzenia za mąż, o dzieciach nie wspominam.
      • zuelka Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 26.08.04, 22:37
        ja wychodze za maz pojutrze, a w listopadzie bede miala 26 urodziny. I jestem pierwsza z moich
        przyjaciolek rowiesniczek ktorym sie wcale nie spieszy.
    • Gość: kasia Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 217.153.60.* 14.05.04, 12:55
      ja mam 25lat i od miesiaca jestem mezatka.dzieci planujemy miec za ok 2
      lata.pozdr
    • maedel Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 14.05.04, 13:10
      Ja miałam 27 lat i nie czułam, że to późno. smile
    • kometa Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 14.05.04, 13:12
      24 lata (niecale). Jak dla mnie w sam raz smile A za roczek lub dwa pomyslimy o
      dzieciach smile
    • Gość: ewa Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.myslenice.net.pl / 80.48.244.* 14.05.04, 13:31
      a co ci szkodzi miec dziecko przed trzydziestka?wink do tego maz niepotrzebny...
      • Gość: ona Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.infinity.waw.pl 29.06.04, 19:55
        ja miałam 24 lata, jak wychodziłam zamąż; od roku jestem mężatka....Uważam, że
        nie trzeba się spieszyć, a wyjśc wtedy kiedy się znajdzie odpowiedni kandydat
        (czyli osoba kochana i kochająca)
        Pozdrawiam i życzę wam spotkać takiegosmile
    • Gość: sole Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.polpx.pl / 81.15.170.* 14.05.04, 13:32
      ja w czerwcu będę miała slub i skończone 27 lat.I uważam że to jak dla mnie i
      tak wcześnie. O dzieciach przed 30 nie myslę,
      • Gość: olas Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 213.17.181.* 25.05.04, 16:05
        tylko papmiętaj ze rozpoczynając starania po trzydzisce, w razie nipowodzenia,
        musisz miec czas na podjęcie leczenia... a to niestety trwa, czasem kilka lat,
        i oczywiście nie wspominając o mniejszej szansie na powodzenie...
    • Gość: Gosia Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 217.11.136.* 14.05.04, 13:37
      My 28 lat i jest w sam raz - wczesniej nie bylam pewna smile
    • Gość: Aneta Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 81.15.255.* 14.05.04, 13:55
      Ja w maju skończyłam 27 lat a w czerwcu wychodzę za mąż.
    • Gość: Ania Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.05.04, 14:42
      Ja mialam 22 lata, moj maz 27. Jak dla nas byl to idealny momentsmile Dzidziusia
      planujemy za roczek, czyli w dwa lata po slubie.
    • Gość: marynia30 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.05.04, 14:59
      Nic się nie martw. Wychodzę za mąż mając 29 lat. Jak byłam w Twoim wieku
      planowałam się wydać za kogoś innego, ale jak to bywa z planami- nie wypaliły.
      Wtedy byłam przerażona, że ja za stara jestem. Świat mi się kompletnie zawalił,
      bo przecież z dzieckiem przed trzydziechą nie zdążę. No i fakt, przed
      trzydziestką nie, ale mam nadzieję krótko po niej.
      Dopiero z perspektywy czasu widzę, że to się musiało inaczej poukładać, bo
      tamto małżeństwo nie byłoby najlepszym rozwiązaniemwink
      Wszystko ma swój czas...Pozdrawiam
      • Gość: askowska Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: 195.136.14.* 14.05.04, 15:35
        Ja też mam nadzieję, że wszystko ułoży się tak, że dzidziuś będzie zaraz po 30.
        Boję się trochę, bo w około mnie tyle par, które nie moga mieć dzieci...
      • Gość: Alusienka Do Marynia 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:52
        Marynia 30
        dzieki, ja tez jeszcze pol roku temu planowalam slub z facetem z ktorym teraz
        nie jestem, byalam zalamana
        ale teraz widze ze tak mialo byc i dobrze sie stalo,
        moze do 30-tki zdaze wyjsc za maz, a jak nie ....
        co ma byc i tak bedzie
        wszystkiego najlepsze go zycze na nowej drodze zycia
        pozdrawiam serdecznie
    • Gość: olaola76 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.de.deuba.com 14.05.04, 15:27
      ja w grudniu skoncze 28 a slub bierzemy 5 czerwca wiec przed 30 chyba zdaze wink a juz zaczynalam zazdroscic kolezankom ktore maja 2 - 3 letnie
      maluchy ale niedlugo nie bede musiala mam nadzieje wink)
    • Gość: Alusia Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:23
      No tak dziecko przed 30-tka moge miec bez mezawink ale ja wolalabym jednak
      wczesniej posiadac tego meza,
      W sumie nie czuje sie gotowa do malzenstwa, wlasciwie nie mam ani mieszkania
      ani pracy(po studiach) , ani kandydatawink
      pozdrawiam
      • Gość: L Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.icpnet.pl 14.05.04, 16:54
        Ja jesienią skończę 30 lat a mój przyszły mąż latem 36 smile
        Ślub we wrześniu smilesmilesmile
        Wydaje mi się że nadszedł właściwy moment i nie żałuję że nie założyłam rodziny
        wcześniej...
        Mam wrażenie że teraz granica wiekowa ślubowania znacznie się przesunęła smilesmilesmile
        • Gość: Alusia Welon 30 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:08
          A czy wychodzac za maz w wieku okolo 30 lat,bedziecie mialy welon itp
          Obawiam sie ze tylko 20 latki moga sobie zalozyc welon
          • Gość: Moll Re: Welon 30 lat? IP: 217.153.87.* 14.05.04, 17:11
            Chyba żartujesz!!!!Dlaczego ktokolwiek ze względu na wiek miałby sobie odmawiać
            frajdy, gdzie jest napisane, ze jak masz 30 lat, to nie mozesz miec welonu,
            bzdura! Ja mam 27 i zamierzam miec biala suknie z trenem, 2-metrowy welon i
            wypasiony slub w kosciele, pozdrawiam serdecznie...
            • Gość: Alusia Re: Welon 30 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:23
              Wiesz masz racje z tym welonem smile
              A to fakt ze teraz granica wieku osob wychodzacych za maz znacznie i to bardzo
              sie przesunela
              pozdrawiam i zycze szczescia
          • Gość: agg Re: Welon 30 lat? IP: *.crowley.pl 14.05.04, 17:58
            To nie o wiek chodzi z tym welonem, a o czystosc przed slubem, wiec w
            dzisiejszych czasach gdzie wiekszosc z nas mieszka wczesniej ze swoim facetem,
            stracilo to juz na wartosci!!!Nie uwazam, ze wiek tu ma znaczenie!!!!!
            Ja mam 29 lat, we wrzesniu wychodze za maz, za faceta z którym mieszkam ale
            welonu nie zakladam, bo mi sie nie podoba.
            Goraco pozdrawiam wrzesniowe Panny Mlode!!!
          • Gość: Aneta Re: Welon 30 lat? IP: 81.15.255.* 14.05.04, 18:39
            Nawet mi na myśl nie przyszło, żeby iść do ślubu bez welony. Dlaczego miałabym
            sobie tego odmawiać?
          • Gość: dorta Re: Welon 30 lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 10:34
            no co Ty, zakładaj
            Ja bym chciała wianek, mam prawie 26 i zero kandydata
            • Gość: Ann Re: Welon 30 lat? IP: *.krakow.pol.pl 21.05.04, 09:52
              pytanie jest zabawne, jezeli czujesz sie jak emerytka to nawet mloda metryka
              nie pomoze. Ja mam 30 i nie ukrywam przed innymi swojego wieku (moze dlatego ze
              wygladam mlodziej smile). A do slubu w tym roku ide w welonie, ...bo taka mam
              ochote smile)
              Hanka
          • Gość: Kaja Re: Welon 30 lat? IP: 213.17.233.* 28.05.04, 13:53
            a czy założysz sobie białą sukienkę? przecież tylko dziewice mogą założyć białą
            suknię do ślubu......nawet jak są po czterdziestce....
          • Gość: M. Re: Welon 30 lat?- co za nonsens IP: *.chello.pl 04.06.04, 09:58
            27 lat, dziewica, biała suknia, 2 welony- that's the way to go!!!
          • Gość: M. Re: Welon 30 lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 00:48
            Bzdura!! welon to element stroju i absolutnie nie ma zwiazku z wiekiem. Za to
            uważam że niestosownie i śmiesznie wyglądają dziewczyny które idąc do ślubu w
            zaawansowanej ciąży zakładają białą kieckę!!!- jużkremowa czy błękitna była by
            bardziej na miejscu.
          • Gość: jaufre Re: Welon 30 lat? IP: *.ibb.waw.pl 13.10.04, 10:47
            A 21-latki już nie wink Welon i inne sprawy temu podobne to elementy, ktorych
            znaczenie, nieco niepostrzezenie, z symbolicznego stalo sie niemal wylacznie
            estetyczne. Moze szkoda, moze to dobrze, nie bede sie tym zajmowac. Nie wydaje
            sie, zeby cos innego, niz Twoja wola, mialo o tym decydowac. A na pewno nie
            wiek. Wyszlam za maz jako 28-latka, nie mialam welonu, tylko plaszczyk z
            kapturem, ale taki mialam pomysl. Gdybym wpadla na pomysl z welonem, bylby
            pewnie welon, choc wlasciwie ciesze sie, ze bylo, jak bylo. Wiadomo, ze w wieku
            50 lat rzadko pragnie sie miec welon, ale i to by mi nie przeszkadzalo u
            nikogo. Chyba, ze calosc bylaby wybitnie antyestetyczna, ale to odnosi sie do
            Panny Mlodej w kazdym wieku...
          • Gość: banany Re: Welon 30 lat? IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 17.10.04, 15:15
            Mam 51, Przyszly 52, a slub bedzie na plazy na Polinezji i dalej sladami Van
            Gogha _ i jak Wam to sie podoba?? Zamiast welonu, spodnica z traw i bananow i
            kwiaty na szyi. Zycie jest piekne po 40, wczesniej to tylko walka szczurow.
            Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich.
          • olik35 Re: Welon 30 lat? 08.07.05, 14:34
            a niby dlaczego? co to ma do rzeczy? juz dawno nie symbolizuje tego co kiedys-
            ciezko znalezc 20-letnia dziewice...
            ja mam 30 lat i bede miec dlugi welon , bo mam taki kaprys. Poza tym jest
            przesliczny i wygladam w nim swietnie
      • Gość: ewa Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.myslenice.net.pl / 80.48.244.* 14.05.04, 18:52
        jak sie nie czujesz gotowa to nic na sile! ja niedawno wyszlam za maz, a
        swojego meza poznalam jak mialam 25 lat i wtedy o malzenstwie w ogole nie
        myslalam, teraz wiem, ze to jest TEN i z nim chce miec dzieci, a granica 30 lat
        nie jest w dzisiejszych czasach przeszkoda, tym bardziej ze nikt mnie nie
        ocenia na tyle lat ile mamsmile p.s. ale lepiej nie uzalezniaj tego, czy bedziesz
        miala dziecko od posiadania mieszkania czy czegokolwiek, bo tego sie dorobisz
        albo nie, a zreszta wszystko sie moze zmienic, wiec jesli chcesz miec dziecko
        to patrz tylko na to, czy na pewno z tym facetemsmile powodzenia
    • magdary Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 14.05.04, 21:13
      no to jestem weterankąsmile
      w tym roku kończę 33 lata ślub za rok w czerwcusmile przed moimi 34 urodzinami
      • Gość: aNDZIA353 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.era.pl 24.05.04, 16:02
        ja też w tym roku kończę 33 a ?lub planuję w pażdzierniku wink
        • magdary Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 25.05.04, 20:27
          my niestety dopiero we wrzesniu przyszlego rokusmile ale warto poczekacsmile
          • Gość: aNDZIA353 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.era.pl 28.05.04, 11:10
            jak warto - to lepiej zaczekac wink nam chyba tez sie obsunie na kwiecien
            przyszlego roku
    • Gość: e-kociczka Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 21:44
      Ja jutro kończę 26,a ślub w przyszłym roku,chciałabym przed 27.urodzinami,ale
      może być ciut po..To chyba średnia z tego forumwink.Nie ukrywam,że marzę już o
      dziecku,o stabilizacji jaką niesie małżeństwo,mój narzeczony też,ale z powodów
      organizacyjnych jeszcze chwilkę czekamy.Mam nadzieję na dziecko przed 30,a
      nawet dwoje!Ale tak mi się w życiu ułożyło,że w wieku 23 lat rozstałąm się z
      facetem,z którym byłam 3 lata i teraz z perspektywy czasu cieszę się,że tak się
      stało.No a stworzenie nowego związku i doprowadzenie go do momentu ślubu
      troszkę trwa...
    • sardinka Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 14.05.04, 22:54
      Ja mam 26 i sądziłam że jestem seniorką w tej "dyscyplinie" skończyłam takie
      studia o których mówi się że jak sie na przedostatnim roku nie spotka męża to
      tylko staropanieństwo, większość moich koleżanek z roku ma już dzieci smile)a tu
      sie okazuje że w śród panien młodych to ja jestem młódkasmile)
    • xmen007 JAKA JESTES NAIWNA 15.05.04, 11:05
      ALE MASZ WYMAGANIA
    • miska77 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 15.05.04, 11:17
      jak poznalam mojego obecnego meza mialam 25, 4,5 miesiaca pozniej bylismy juz
      malzenstwem a po poltora roku urodzil nam sie synek smile

Pozdrawiam,
      Ewa
    • Gość: madzia Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.icpnet.pl 15.05.04, 17:36
      w listopadzie koncze 21 lat, slub we wrzesniu, moj luby ma tez 21 lat.
      Nie wydaje mi sie zeby liczyla sie metryka, ale dojrzalosc, ktorej naprawde
      mi/nam nie brakuje. nie nosze rozowych okularow, moi rodzice tworzyli najgorsze
      malzenstwo swiata, wiem, czym to grozi. I wiem (moze poniekad przez kontrast)
      ze nam to nie grozi. zreszta mieszkamy razem pare lat i slub ma dla nas
      znaczenie wlasciwie formalne, poza tym czekamy na sakrament. ale uwazam tez ze
      kazda z nas ma prawo brac slub wtedy gdy czuje sie gotowa - niezaleznie od tego
      czy ma 21 lat czy 30 - obysmy tylko wszystkie zyly w zgodzie z soba sama wink
      pozdrawiam
      • Gość: gosia Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:59
        pełen podziw ja mam 26 lat 100 tys obaw a w waszym wieku byłam szczylem smile))
      • pchelka24 Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? 20.08.04, 07:10

Zgadzam sie , wyszlam za maz jak mialam 22 , maz 21 lat , jestesmy juz 2
        lata po slubie .
    • Gość: Małgorzata Re: W jakim wieku wychodzicie za maz??? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.05.04, 19:01
      Ja wychodzę za mąż we wrześniu. Mam lat 24, a mo Ukochany 29.
      Moim zdaniem nie ma dobrego wieku na ślub. Jeśli to nie będzie ten jedyny
      lepiej poczekać nawet do 40-stki niż być później całe życie nieszczęśliwą!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka