Gość: Manga IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 10:52 Jeśli nie zamierzam iść do ślubu w welonie - jak mogą wyglądać oczepiny? Cz w ogóle wtedy są możliwe?? POzdrawiam i dziękuję z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnes Re: Oczepiny IP: 212.33.82.* 23.05.04, 13:17 Mam slub w lipcu i nie bede miala welonu ze wzgledu na to ze bierzemy cywilny.w zwiazku z tym ze bedzie przyjecie w czasie oczepin bede rzucac bukiet.raczej nie ten, z ktorym bede szla do slubu ale moze mniejszy, z takich samych kwiatow. wydaje mi sie to calkiem oryginalne,to samo stwierdzil moj dj pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Oczepiny 23.05.04, 13:19 czy ty myślisz o tych tradycyjnych(patrz CHłopi Reymonta, kiedy mężatki zdejmowały pannie młodej welon a zakładały chustę?) niczym się nie przejmuj to co nazywamy oczepinami to "gry i zabawy" rzucanie bukietem, rzucanie muszką bądz krawatem, i inne....co kto lubi (jeśli lubi wogóle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Oczepiny IP: 81.15.254.* 24.05.04, 09:40 Jeśli nie będziesz miała welonu to spokojnie możesz rzucać wiązankę, byłam na takim weselu gdzie młoda była bez welonu i rzucała wiązankę ale chyba jak się nie mylę to nie swoją ale świadkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manga Re: Oczepiny IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 24.05.04, 11:00 No nie o takich oczepinach myślę, raczej o takich z rzucaniem welonu. Dziękuję wszystkim za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: Oczepiny 24.05.04, 12:13 mozesz zamiast welonu ubrac "welonowa" apaszke lub szalik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manga Re: Oczepiny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 19:28 to jest niezła myśl.... chyba zrobię coś takiego. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manga Re: Oczepiny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:59 ))) oj dziękuję bardzo i pozdrawiam. Na razie mam małego stresa a co bedzie potem.... Odpowiedz Link Zgłoś