mickey13 01.06.04, 16:37 Czy ktos moze mi podac jakas ladna tresc zaproszenia? Z gory dziekuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.chojecka Re: ...tresc zaproszenia 01.06.04, 16:46 my wlasnie dzis akceptujemy nastepujaca tresc: ..Odkąd Cię pozanałem samotnosc zaczyna sie dwa kroki od Ciebie... Wszem i wobec i kazdmu z osobna wiadomym sie czyni, iz pieknym uczuciem milosci połączeniu , slubować sobie będą Milosc, Wiernosc i Uczciwosc malzenską Nel i Staś.. Łącząc nadzieje na dzielenie tej radosci z nami, zapraszamy na uroczystosc zaslubin , ktora odbedzie sie dnia 24 sierpnia 2004, gdy dzwony wybiją godzinę 15 w kosciele .... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: ...tresc zaproszenia IP: *.icpnet.pl 01.06.04, 17:25 Treść naszego zaproszenia: "Nowi ludzie... dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno, odtąd jedno, chociaż nadal dwoje" K. Wojtyła Naszą miłość przed Bogiem ślubować będziemy w dniu 4 września 2004 roku o godzinie 16,30 w kościele p.w. Wszystkich zaś Państwa na świadków tej uroczystości serdecznie zapraszamy L i D z Rodzicami Po uroczystości zaślubin miło nam bedzie gościć WP na przyjęciu weselnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca Re: ...tresc zaproszenia IP: *.cbgnet.pl 02.06.04, 23:27 > "Nowi ludzie... > dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno, > odtąd jedno, chociaż nadal dwoje" > K. Wojtyła > To chyba najpopularniejszy nadruk na zaproszeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: ...tresc zaproszenia IP: *.icpnet.pl 02.06.04, 23:35 Widocznie nie jest popularny w moim towarzystwie bo na 98 zawiadomieniach i zaproszeniach które mam nigdy nie wystąpił Nasze będzie pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famke Re: ...tresc zaproszenia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 21:17 dokładnie. Moja przyjaciółka i znajoma też go miały Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: ...tresc zaproszenia 25.06.04, 12:43 MY MAMY TAKIE KLASYCZNA ZE Z RADOSCIA ZAPRASZAMY NA UROCZYSTOSC BLA BLA BLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombonierka Re: ...tresc zaproszenia IP: *.w193-248.abo.wanadoo.fr 25.06.04, 17:29 a ma mamy tak : panstwo X i panstwo Y ( rodzice obus stron) maja zaszczyt zaprosic na uroczystosc slubna ich dzieci A i B ktora odbedzie sie w sobote jj/dd/rr o godz 16 w katedrze pod wezwaniem sw Szczepana w CCC. po mszy sw z radoscia zapraszaja na przyjecie weselne w sali XYZ ladne rozmieszczenie tekstu na stronie robi efekt,do tego odpowiednia czcionka - super. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombonierka Re: ...tresc zaproszenia IP: *.w193-248.abo.wanadoo.fr 25.06.04, 17:31 z uwagi na mieszany slub, moje zaproszenie jest 2 stronne : kazda strona w innym jezyku. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: ...tresc zaproszenia 30.06.04, 19:49 SWIETNY POMYSL!!! A JA CHCIALAM ROBIC PO DWA RODZAJE ZAPROSZEN!!! TYLKO JAKI WYGLADA TE TWOJE ZAPROSZENIE??? POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombonierka Re: ...tresc zaproszenia IP: 62.160.165.* 01.07.04, 08:01 no czesc! zaproszenie to kartka zlozona na pol. w srodku lewa strona jest po polsku, prawa w innym jezyku. na okladce wydrukowalismy nasze imiona a pomieszy nimi umiescilismy 2 golabki. papier jest koloru kosci sloniowej, koperty tez. na kopertach z tylu tez widnieja 2 golabki. menu oraz karteczki z nazwiskami goscmi na stoly tez sa ecru. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: ...tresc zaproszenia 03.07.04, 22:39 dzieki, skorzystam z twojego pomyslu ))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka tresc zaproszenia IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:38 może coś stąd wybierzesz: www.zaproszenia-slubne.com/printmedia/index.php?tresc=wiersze.php powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga takie dostaliśmy od przyjaciół... IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 30.06.04, 23:08 " pełna szczerych chęci i ochoty A... oraz Bogu ducha winien R... ogarnięci nieodparcie wzniosłymi ideałami życia małżeńskiego oraz gwoli skrócenia niebezpiecznie przedłużającego się narzeczeństwa postanowili przyjąć Sakrament Małżeństwa dnia... w kościele... Na uroczystość serdecznie zapraszają państwa ...." Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinkaaa Re: a ja dostałam takie 02.07.04, 15:50 "Zakochani i świadomi,że ich miłośc to nie wiatr wszytskich pragą zawiadomić ze chcą razem iśc przez świat" a dalej juz standradowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwa mezatka Re: a ja dostałam takie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:46 jak to przeczytalam to wrocily wspomnienia o moim slubie i weselu, no i o przygotowaniach do tego wielkiego dnia. wyciagnelam cos w rodzaju albumu gdzie przechowuje rozne rzeczy i odnalazlam nasze slubne zaproszenie. jako wstep sa slowa piosenki "juz teraz wiem, ze dni sa tylko po to, by do ciebie wracac kazda noca zlota ....", pozniej czesc oficjalna: "wiedzeni szczerym uczuciem, pelni szalenczych planow i marzen, w dniu 30 xx xxxx o godzinie xx.xx w kosciele xxx a. i s. zloza przysiege malzenska na trudy i radosci juz zawsze razem spedzonych dni. pragnac, aby uroczystosc odbyla sie w obecnosci w.p. zapraszaja rodzice i narzeczeni". ach, jak ten czas szybko biegnie, w sierpniu swietujemy siodma rocznice slubu))) pozdrawiam wszystkich cieplo ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwa mezatka Re: a takie bylo nasze zaproszenie... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:47 jak to przeczytalam to wrocily wspomnienia o moim slubie i weselu, no i o przygotowaniach do tego wielkiego dnia. wyciagnelam cos w rodzaju albumu gdzie przechowuje rozne rzeczy i odnalazlam nasze slubne zaproszenie. jako wstep sa slowa piosenki "juz teraz wiem, ze dni sa tylko po to, by do ciebie wracac kazda noca zlota ....", pozniej czesc oficjalna: "wiedzeni szczerym uczuciem, pelni szalenczych planow i marzen, w dniu 30 xx xxxx o godzinie xx.xx w kosciele xxx a. i s. zloza przysiege malzenska na trudy i radosci juz zawsze razem spedzonych dni. pragnac, aby uroczystosc odbyla sie w obecnosci w.p. zapraszaja rodzice i narzeczeni". ach, jak ten czas szybko biegnie, w sierpniu swietujemy siodma rocznice slubu))) pozdrawiam wszystkich cieplo ) Odpowiedz Link Zgłoś
annamarcinkian Re: ...tresc zaproszenia 04.07.04, 22:55 A ja uwazam ze mialam bardzo oryginalne zaproszenie którym sprawilam radosc nie tyle gosciom co sobie ) i o to mi chodzilo pozdrawiam i zycze milej zabawy Ania tekst ponizej Teatr Umyślnie Straconej Wolności zaprasza na przedstawienie pod tytułem "A potem żyli długo i szczęśliwie" Adaptacja sztuki przez życie napisanej w 3 Aktach. PREMIERA 18 maja 2002 roku OBSADA w rolach głównych Panna Młoda: .................. Pan Młody: .................... w pozostałych rolach udział biorą: Ksiądz, Świadkowie, Rodzice, Goście i Gapie AKT I "Dla Duszy" Ślub Kościelny 18 maja 2002 roku, godzina ............00 w Parafii św. .............we ................ AKT II "Dla Ciała" Przyjęcie weselne w restauracji hotelu "............." przy ulicy ................we ............. AKT III "Noc Poślubna" Bez udziału widowni Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: ...tresc zaproszenia 05.07.04, 08:49 Piękne......brak mi słów...super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: ...tresc zaproszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 15:01 Też chciałam wziąć ten tekst, ale nie robimy wesela wiec odpadło. Wybraliśmy taki wierszyk: Trzy czwarte z milosci, dwie piate z rozsadku, ciut z wyrachowania, troche dla porzadku, kapke dla tradycji, tyci dla reklamy, oswiadczamy wszystkim, ze sie pobieramy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: ...tresc zaproszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 15:03 Polecam udać sie na www.zaproszenia-slubne.com tam jest duzo przykładowych tekstów i wierszy ) Odpowiedz Link Zgłoś