Dodaj do ulubionych

zaproszenia Amelia-Wedding

• zaproszeniamaestria Re: zaproszenia Amelia-Wedding 10.08.14, 22:23
      Zapraszamy do zapoznania się ze stroną, na której znajdziecie Państwo ręcznie wykonane zaproszenia ślubne i nie tylko

www.facebook.com/zaproszeniamaestria

Pozdrawiamy

PA Maestria
    • decorjetta Re: zaproszenia Amelia-Wedding 04.10.15, 19:00
      Witam, zajmuję się dekoracją sal weselnych oraz ślubną papeterią (zaproszenia, winietki, podziękowania dla gości, menu, zawieszki na butelki) oraz oferuję candy bary (jest to słodki stół, który wraz z kolorystyką i tematyką wesela tworzy integralną całość). Wszystkie dekoracje jak i papeterię wykonuję własnoręcznie. Są to projekty tworzone indywidualnie pod życzenie klienta. Państwa projekt, zamysł- moje wykonanie wraz z pewnymi sugestiami, propozycjami w przystępnej ceniewink(M.in. zaproszenia 2-5 zł, winietki 0,80 zł- 1,5zł, podziękowania dla gości 1-2 zł. Ceny zależą od stopnia skomplikowania oraz użytych materiałów.Cena zawsze może ulec negocjacji.)Polecam zastanowić się nad weselem tematycznym, ponieważ są oryginalne oraz coraz częściej organizowane, np.w stylu rustykalnym, origami, Gatsby, morskie wesele itd. . Zapraszam do współpracy i omówienie szczegółów drogą mailową decorjetta@gmail.com
    • panklops Re: zaproszenia Amelia-Wedding 19.01.16, 14:12
      NIE KUPUJCIE TAM! Ostrzegam. Bardzo marne wykonanie. Przed wysłaniem nawet nie sprawdzili, czy wszystko jest z zamówieniem w porządku. Używają słabych materiałów. Za cienki papier wygina się. Przysłali mi 7 zaproszeń bez cyrkonii, chociaż powinno być po 3 na każdym zaproszeniu. ODRADZAM. Kontakt z nimi bardzo słaby.
      • za_mszowe Re: zaproszenia Amelia-Wedding 27.01.16, 12:25
        Po tym co rok temu miała z nimi moja szwagierka z mezem, tez bym się na ich usługę nie zdecydowała. W sezonie czeka się 25 dni roboczych a nie 10, krzywy wydruk, błędy w nazwiskach gości i odklejące się wstazeczki
    • kamila-gr Re: zaproszenia Amelia-Wedding 04.02.16, 10:49
      Nie polecam. Niby wszystko ładne, szybka realizacja, ale za błędy w tekście zaproszeń (treść przesłana przeze mnie była ok, grafik źle skopiował) już się nie czują w żaden sposób odpowiedzialni. Odpowiedź na zasadzie: to już nie nasz problem. Jeśli nie wstyd im za byle jak i błędnie wykonany produkt, to świadczy tylko o braku profesjonalizmu i poszanowania klienta.
    • ola199001 Re: zaproszenia Amelia-Wedding 23.02.16, 18:45
      Nie polecam, delikatnie to ujmując. Jeśli nie chcesz sobie przysparzać dodatkowych stresów przed ślubem, nie zamawiaj tam zaproszeń.
      Ja niestety, po złożeniu zamówieniu i problemach, przeczytałam opinie,
      moja wina- powinnam to zrobić wcześniej.
      Za pomyłki grafika i swoją nierzetelność, niedbalstwo winę zrzucają na klientów.
      Ślub biorę w tym roku, grafik pomylił rok, wpisał 2015, po poprawce zaakceptowałam zaproszenie a dostałam z datą złą- tym razem zły dzień wink Oczywiście nie poczuwają się do odpowiedzialności.
      Zapomniałam wspomnieć, że data była zła tylko z przodu zaproszenia, w środku była dobra i takie cudo dostałam. Jedna wielka fuszerka, a ja muszę zamawiać inne zaproszenia w innej firmie( to akurat dobre).
      • zaproszeniamaestria Re: zaproszenia Amelia-Wedding 23.02.16, 19:17
        zapraszamy do nas smile

www.facebook.com/zaproszeniamaestria
        • ola199001 Re: zaproszenia Amelia-Wedding 23.02.16, 19:22
          bardzo chętnie wink
    • madamemoreira Re: zaproszenia Amelia-Wedding 25.02.16, 15:18
      Zamowilam od nich zaproszenia. 10 dni temu dokonalam zaplaty, dzis wyslalam e-mail z zapytaniem czy wiedza czy moga sprawdzic gdzie jest przesylka, w odpowidzi dostalam wiadomosc ze wysla dopiero w przyszlym tyg. Nie wspomniejuz ze grafik co jakis czas przesylal projekty do akceptacji z bledami.
      Jestem zawiedziona usluga i forma komunikacji, mimi ze zaproszen jeszcze nie widzialam.
    • babunia2222 Re: zaproszenia Amelia-Wedding 08.03.16, 12:24
      Fatalna firma, naciągacze. Nie polecam. Ponad miesiąc drukują nasze zamówienia a wciąż czekamy. Stawiam, że wesele odbędzie się szybciej, niż dostaniemy nasze zaproszenia.
    • ewa270791 Re: zaproszenia Amelia-Wedding 25.03.16, 10:29
      Zaproszenia są piękne, ale ze względu na współpracę z tą firmą - nie polecam. Od czasu złożenia zamówienia do doręczenia zaproszeń minęły 3 tygodnie, a sam kontakt bardzo trudny. Od czasu zaakceptowania projektu firma miała 7-10 dni roboczych na wysyłkę paczki, lecz niestety nie miała ochoty wywiązać się z zobowiązania. Opieszałość, to celne słowo określające firmę Amelia Wedding. NIE POLECAM.
    • kaga9 SPAMER, nie warto 29.03.16, 15:45
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=alicja_go+&title=&forum=

alicja_go napisał(a):

> ja jak czytam negatywy to rezygnuję.

Ja mam tak z nachalnie reklamowanymi sklepami...
      • za_mszowe Re: SPAMER, nie warto 30.03.16, 10:55
        Po co wchodzisz na takie fora? Przeciez to z zalozenis tony spamusmile
        • kaga9 Re: SPAMER, nie warto 30.03.16, 13:11
          Niekoniecznie z założenia, tu kiedyś też nie było. A może uda mi się ostrzec przynajmniej jednego zabieganego, ufnego w słowo pisane nieszczęśnika, że w takie linki nie warto klikać.

A Ty kiedyś spytałaś (-eś) spamera, dlaczego wchodzi i zachowuje się nieuczciwie?wink
          • za_mszowe Re: SPAMER, nie warto 30.03.16, 15:10
            Spamer to zalozyl ten wątek zeby rozreklamowac amelię-weddingbig_grin

Jakos skojarzyles/as mi sie z Macierewiczem i jego paranojami,odkad na moj post w dyskusji o fotobudkach (przedstawilam argumenty za tym dlaczego budka to "srednie" rozwiazanie,bez reklamowania czegokolwiek) zapieniles/as sie,ze jestem spamerem.

Ogolnie forum o slubie/weselu to tony spamu i zbior chaotycznie powklejanych linkow pozycjonujacych
            • kaga9 Re: SPAMER, nie warto 30.03.16, 15:38
              Poziomka_84 nie jest spamerem, co łatwo sprawdzić w wyszukiwarce.

> Jakos skojarzyles/as mi sie z Macierewiczem i jego paranojami,odkad na moj post
              > w dyskusji o fotobudkach (przedstawilam argumenty za tym dlaczego budka to "sr
              > ednie" rozwiazanie,bez reklamowania czegokolwiek) zapieniles/as sie,ze jestem s
              > pamerem.
              >

A możesz mi wskazać, gdzie to było? W wątku o fotobudkach niczego takiego nie widzę. Co więcej, raczej nigdzie nie nazwałam Cię spamerem.
              Chyba że... Trolling jest sztuką, jak to mówiąwink
    • dagmara1357 Re: zaproszenia Amelia-Wedding 09.04.16, 13:27
      Ta firma to kpina ! Nie dość, że nie wywiązują się Państwo z ustalonych przez siebie terminów to jeszcze realizacja zamówień zostawia wiele do życzenia!! Po 3 tyg dostaje zaproszenia z pogniecionym elementem!!! Na mojego maila z prośbą o wymianę, dostaje odpowiedź, ze nie ma takiej możliwości bo urządzenie które dany element wycina jest zepsute! Czyli wykonali Państwo niedbale zaproszenia ślubne na zepsutym urządzeniu licząc na to, że nikt tego nie zauważy?! Dno totalne !
      Ps uzbrojcie się w cierpliwość próbując kontaktu telefonicznego...jesteś 8 w kolejce, jestes 7, jestes 6itd
      PORAŻKA!!!
    • owca-22 Re: zaproszenia Amelia-Wedding 16.05.16, 14:37
      NIE POLECAM FIRMY AMELIA-WEDDING

WLASNIE MIJA MEISIAC UZERANIA SIE Z TA NIEKOMPETENTA FIRMA ZARPOSZEN NADAL NIE MA!

PO 3 TYG OCZEKIWANIA DOSTALAM TELEFON Z ZAPYTANIEM CZY NA ZAPROSZENIACH MAJA BYC WYDRUKOWANE IMIONA GOSCI, FORMULARZ ZAMOWIENIA WRAZ Z LISTA GOSCI SKLADALAM NA POCZATKU ZAMOWIENIA I OCZYWCIE FIRMA ZNOW OPOZNILA WYSYLKE.

ZAPROSZENIA POWINNY BYC JUZ DAWNO ROZESLANE A JA WCIAZ CZEKAM.. NA STRONIE JEST NAPISANE ZE CZAS REALIZACJI ZAMOWIENIA TO 10 DNI ROBOCZYCH CO JEST KOMPLETNYM KLAMSTWEM.

JESLI NIE CHCECIE PRZECHODZIC TAKICH STRESOW PRZED SLUBEM TO NIE KORZYSTAJCIE Z USLUG TEJ PSEUDO FIRMY.
    • wue Re: zaproszenia Amelia-Wedding 07.12.18, 20:18
      ZDECYDOWANIE ODRADZAM! JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE !!!!Zaproszenia które widzicie Państwo na stronie internetowej w zupełności odbiegają od tego co zobaczycie w rzeczywistości. Zdecydowalismy sie na zaproszenia z tej strony, ponieważ wcześniej nie spojrzeliśmy co inni mają na temat tej 'firmy' do powiedzenia w internecie. Do dnia dzisiejszego żalujemy tej decyzji. Proces skladania zamowienia trwał zdecydowanie za długo. Ciagłe, zlewające meile od grafika doprowadzajace do szału. Po tygodniowych wymianach meilowych i zfinalowaniu zamowienia otrzymalismy błednie nadrukowane zaproszenia. Widoczne gołym okiem przesuniecia w nadruku, złoto ktore na zdjeciach wyglada przepieknie w rzeczywistosci jest poszarpane i nie estetyczne. Po złożeniu reklamacji otrzymalismy odpowiedz zwrotną że nie mamy mozliwosci na zwrot kosztow jakie ponieslimy jako że produkt ma charakter indywidualny. Zaakceptowaliśmy więc propozycje ponownego wykonania zaproszeń, z nadzieją ze tym razem się uda. Niestety ale tak się nie stało, w zeszłym tygodniu otrzymaliśmy nowe zaproszenia, które również nie zostały prawidłowo wydrukowane. Wprowadzono poprawki w projekcie, (bez wczesniejszej kosnultcji z nami), które wcale dobrze nie wpłynęły na wygląd zaproszeń a nawet je pogorszyły. Po dzień dzisiejszy, Panstwo z firmy Amelia Wedding ignorują nasze meile. Ostrzegam wszystkie Młode Pary, ponieważ zdaje sobie sprawę jak stresujace mogą być przygotowania do ślubu i uważam ze akurat zaproszenia nie powinny miec z tym nic wspólnego. Zdecywanie nie polecam, kompletna strata czasu i pieniedzy. Zostalismy z zaproszeniami, które nie spełniaja oczekiwań. Kompletny brak odzewu ze strony Amelia Wedding. Życzę powodzenia tej firmie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka