25.02.12, 17:09

Witam serdeczniesmile Zgłaszam się bo Wy wiecie wszystkosmile
Moja suknia to Agnes 10358 ( nie umiem wklejać zdjęć;/)
Jakie dodatki by tu pasowały? Marzą mi się kolorowe buty, tylko nie wiem czy będą tu pasowały.
Kolorów przewodnich nie mam, chociaż myślę o różu. Jaki bukiet, welon, buty....?
Błagam pomóżcie bo ja się w tym wszytskim gubiesmile
Obserwuj wątek
    • kaja86 Re: Dodatki 25.02.12, 18:49
      https://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/63/95/40/2163954038
    • shirley_shirley Re: Dodatki 25.02.12, 19:52
      Czy twoja suknia ma taki kolor, jak ta na zdjeciu? Jaki kolor maja te zdobienia?
      Kolorowe buty jakos nie bardzo mi tu pasuja, ale moglyby byc nude lub zlote.
      Bukiet raczej stonowany, zeby nie "klocil" sie ze zdobieniami na sukni, pasowalyby mi tu jakies kremowe kwiaty, moze roze, eustoma, frezje... Albo horensje, to zalezy od tego, kiedy slub i jakie kwiaty wtedy kwitna.
      Welony najbardziej podobaja mi sie dlugie jednowarstwowe, ale moglby byc tez taki z krotsza warstwa na twarz, przymiezalas jakies welony z suknia? w czym dobrze sie czulas?
      Z bizuterii dalabym tylko kolczyki i ew. bransoletke
      • alekasia Re: Dodatki 26.02.12, 07:15
        Moja suknie będzie biała (nie wiem co to za kolor na tym zdjęciu), Te zdobienia są srebrne.
        Ślub będzie w lipcu, więc chciałam żeby było jakoś kolorowosmile Co do welonu, to racja, chyba najlepiej się czułam w takim długim, gładkim. Te kolorowe dodatki spędzają mi sen z powiek.?Bardzo podobają mi się takie stylizacje : kolorowe buty i kolorowy bukiet. Już sama nie wiem..
        • madzirek85 Re: Dodatki 26.02.12, 11:10
          Kolorowe buty sama chciałam założyć, ale tak jak i u mnie tu też nie pasują... buty mogą być podobne kolorem do zdobień na sukni. Kolor kwiatów też delikatny. Biżuteria to delikatne kolczyki, dekolt jest bogaty więc postaraj się nie przedobrzyć smile Może jakiś malutka perełka/kamyk lub coś w tym stylu na żyłce?
          • alekasia Re: Dodatki 26.02.12, 12:48
            O nie! smile Zepsułyście mi cąłą wizję mojego strojusmile A tak marzylam o kolorowych butach...
            Ja myślałam , że moja sukienka jest skromnasmile
            Dzięki za porady, jak wpadnie Wam coś jeszcze do głowy to chętnie zobaczęwink
    • zia86 Re: Dodatki 26.02.12, 13:54
      Suknia ma bogate strojenia i to do nich trzeba dopasować resztę. smile Kolorowych butów bym tam raczej nie widziała, choć w sumie blady róż myślę że mógłby pasować. Tylko wtedy zrobi się bardzo słodko, nie wiem czy chcesz taką stylizacje. Można też dać nude albo srebrne w kolorze zdobień. Jaki biżu dałabym długie kolczyki nawiązujące do zdobień wykonane z białego złota lub srebra. Bukiet nie jakiś bogaty, raczej w jednym, góra dwóch kolorach.
      Jeśli chcesz welon, to mgiełkę bez zdobień. smile
    • shirley_shirley Re: Dodatki 26.02.12, 22:17
      Jesli suknia jest biala i te zdobienia srebrne, to jesli bardzo chcesz mozesz miec kolorowe buty i/lub bukiet, ale poszlabym w chlodne pastele, roz albo blekit, ew. zielony. Tylko wtedy buty powinny byc gladkie i bukiet jednokolorowy, albo kwiaty przemieszane z bialymi. Albo wybierz srebrne buty do tego rozowy bukiet. Ale jesli jestes blonynka moze rzeczywiscie zrobic sie zbyt cukierkowo...
      • alekasia Re: Dodatki 27.02.12, 08:15
        Właśnie myślalam o różu, ale takim pastelowym, pudrowym. Jestem blondynkąsmile mam nadzieję iż mimo wszytsko nie bedę wyglądała jak cukierekwinkJak macie jakieś propozycje butów to czekam z niecierpliwością.
        Wiedzialam, że mogę na Was liczyć dziewczynysmile)
        • shirley_shirley Re: Dodatki 27.02.12, 20:29
          Bukiety:
          origin.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/11b/4/AAAADLua-wEAAAAAARtPTA.jpg?v=1294016085000
          www.charlottegeary.com/images/2010/12/pinkweddings001.jpg
          www.amyzaroff.com/wp-content/uploads/2011/03/pink-ranunculus-bouquet.jpg
          www.styleandelegance.ca/storage/bride%20bouquet%2017.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1317780970546
          media.onsugar.com/files/2010/02/07/3/534/5340395/32944b6a8dffbf44_wedding_pretty_light_pink_lilies.preview.jpg
          www.affluencefloral.com/product_images/y/353/pink_wedding_bouquet__63583_zoom.jpg
          www.delightphotography.com/images/webflowers428-2.jpg
          2.bp.blogspot.com/_hfjaeW8A2bc/TE9I4pjeAGI/AAAAAAAACdU/_36EkUoA6fo/s1600/IMG_1573.jpg
          cache.elizabethannedesigns.com/blog/wp-content/uploads/2012/02/Pink-and-Salmon-Dahlia-Wedding-Bouquet.jpg
          A moze taka wiszaca kulka (pomander):
          3.bp.blogspot.com/_cftG85_JLO8/Sv-Y4vFbQmI/AAAAAAAABto/YdpAH_llSEk/s400/p_WeddingBatch1_044.jpg
          www.crosslanesfloral.com/img/item/thumb_0_1253561608_BW034_11.jpg
          www.namywedding.com/system/assets/pictures/459/content_pomander_-_Bridal.jpg
          blog.dybalaphoto.com/wp-content/uploads/2012/02/indie_wed_chicago_wedding_expo_002.jpg
          www.blossomweddingflowers.co.nz/IMAGES/styleguide/kissing-ball-pomander.jpg
          • alekasia Re: Dodatki 28.02.12, 08:22
            Shirley kocham Cięsmile)) bukiety są przeslicznesmile Marzylam o takichsmile Super!
            Trafilaś w sedno winkDziękuje
    • skrytapiromanka Re: Dodatki 29.02.12, 00:22
      nie kombinowałabym tu z kolorami raczejsad buty srebrne, na pewno nie złote, nawet nude mi tu nie gra. z biżuterii wybrałabym naprawdę długie kolczyki, srebrne lub białe złoto, na dekolt raczej nic. do tego mogłaby być jakaś delikatna (choć chyba nawet może być i jakaś potężna w sumie) bransoleta.
      bukiet widzę klasyczny, czyli bez żadnych udziwnień, ale konkretnego pomysłu jakiegoś nie mam. suknia piękna, miałam podobną troszkęsuspicious welon zupełnie gładki bądź z maleńkimi cyrkoniami na brzegu (zwłaszcza jak nie będziesz miała nic na szyi) do łopatek, jakoś długiego tu nie widzę (chociaż to też zależy, jak wygląda tył sukni).

gdybyś się jednak zdecydowała na te kolory, to myślę, że tylko ten wspomniany róż by pasował, ale taki b. delikatny, żadnych ostrych. chociaż... teraz przyszedł mi też do głowy intensywny chabrowysuspicious fajnie komponuje się ze srebrem.
    • alekasia Re: Dodatki 06.03.12, 09:08
      Dziewczyny, pomóżcie mi z butamismile Jakie one mają być? Ja nawet nie wiem gdzie mam szukaćsad Chciałabym, żeby były na wysokim obcasie tak ok 12 cm, peep toe. Jakie by pasowały do mojej sukienki?
      Pozdrawiam
      • 1flora.1 Re: Dodatki 16.03.12, 00:14
        W temacie bukietu - może rozamelia?
        kwiatyjolandy.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?879438
        Pozdrawiam
    • nowy_login123 Re: Dodatki 18.03.12, 18:14
      Moim zdaniem nie pasują kolorowe buty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka