Gość: Helcia IP: *.chello.pl 14.06.04, 15:21 Macie namiar na wiarygodną wrożkę, dajcie namiar!!!Mam straszny problem prywatny!!!Pozdrawiam.H Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Wróżka IP: 81.210.119.* 14.06.04, 16:06 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=468 zwróc się z prośbą do Isinki... - ponoć się sprawdza.. bądż cierpliwa w oczekiwaniu, w razie co, zapytaj ponownie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:48 Mam namiar na wrozke we Wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
gdziecifaceci Re: Wróżka 29.03.16, 12:08 Ja od dawna korzystam z pomocy pani Arievik i jako wróżki, i jako mądrego człowieka. Nie wyobrażam sobie jak bym radziła w życiu bez jej wsparcia. W krótkim okresie przeżyłam szereg ciężkich doświadczeń życiowych. Pani Arievik w każdej chwili była obok. Trzymała za rękę i wskazywała drogę do wyjścia z tego horroru. Nie pozwoliła popełniać głupstw. Czasem dosyć ostro przemawiała mi do rozsądku, bo inaczej ze mną ie można było. Wątpiłam i buntowałam się, ale zawsze okazywało się że miała rację. Jestem jej bardzo wdzięczna za to wszystko. Ma niesamowity dar, intuicję i cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś