anula3 16.06.04, 11:47 Czy ktoś może mi polecić dobrego fotografa w Warszawie robiącego nietypowe zdjęcia w plenerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: Fotograf 18.06.04, 08:05 Na www.gimbla.pl/forum/ polecany jest taki fotograf ale jego nazwiska nie pamiętam, zajrzyj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
anula3 Re: Fotograf 18.06.04, 09:44 Przeglądałam forum na www.gimbla.pl ale nie znalazłam fajnego fotografa. Może coś pominęłam, sprawdze jeszcze raz. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Fotograf 18.06.04, 10:09 Ja też kogoś szukam i nie mogę znaleźć, ale na Gimbli kimś się tam panie zachwycały, wszystko jest kwestią gustu. Popatrz jeszcze tutaj: www.fotografia-slubna.netwesele.pl/fotografia-slubna/ Odpowiedz Link Zgłoś
anielica555 Re: Fotograf 18.06.04, 14:41 Wojtow-współczuje,chyba ze masz jakis późny termin,jesli chcesz popróbój z tym moim fotografem,gośc jest bezproblemowy i w razie czego i- pewnie wolnego terminu do Warszawy pojedzie.No i cenowo moze być w porównaniu z tamtymi spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidifoto Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 13:39 Zobacz jak ja to robię aidifoto.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Fotograf IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.06.04, 20:02 a ja polecam swojego fotografa)) Wiem, że wszystko jest kwestią gustu, ale może w tym przypadku mamy zbliżone upodobania)) Wstąp na stronę www.weselna.republika.pl lub zadzwoń do Tomasza Pikuły na numer 0601 561 783. Polecam szczególnie plener!!!! Niezwykła przygoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wariacja Re: Fotograf 20.06.04, 20:10 Na gimbli - i nie tylko tam zachwycano się nad zdjęciami Leszka Bosaka. Bardzo słusznie z resztą ponieważ, co tu dużo mówić są po prostu fenomenalne!!! Oglądałam zdjęcia wielu fotografów ale żaden nie dorasta mu do pięt!! ( Kurcze, powinnam dostać jakieś % za takie zachwalanie Odpowiedz Link Zgłoś
anula3 Re: Fotograf 21.06.04, 14:44 Wariacja a gdzie można w necie zobaczyć zdjęcia Leszka Bosaka, bo ja szuklam i nic nie mogę znaleźć. Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Fotograf IP: *.czeladz.msk.pl 21.06.04, 16:06 no coz, wystaczylo wpisac w wyszukiwarke "Leszek Bosak" .... leszekbosak.w.interia.pl/slubna_b.html znalazlam ta stronke poza tym namiary na rozne zaklady foto w warszawie: www.naszslub.pl/mod_foto.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmagda Re: Fotograf IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 20.06.04, 20:59 Polecam: www.sluby.webpark.pl www.pawelkubasiak.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wariacja Re: Fotograf 21.06.04, 16:54 Zdjęcia Pana Leszka Bosaka są właśnie na tej stronie, ale również znajdziesz je na gimbli, robił zdjęcia kilku dziewczynom. Poza tym polecam się z nim spotkać, pokaże Ci wtedy swoje zdjęcia na żywo. Naprawdę robią wrażenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś