Dodaj do ulubionych

Dekoracja sali weselnej

17.08.12, 10:17
Jeśli chodzi o wystrój wnętrz jestem kompletną nogą! Szukam kogoś, kto się na tym zna i pomógłby mi! Macie jakieś fajne pomysły? Sprawdzonych dekoratorów? Pomóżcie! Moja sala jest wielkości ok. 190m2. gości planuję ok 100 gości. W środku jest raczej nowoczesnie - nowe meble, żadnej przesadnej dekoracji czy rzeźbień.
Obserwuj wątek
    • zia86 Re: Dekoracja sali weselnej 17.08.12, 11:17
      Bardzo chętnie pomożemy, tylko podaj miasto i pokaż salę. smile Powiedz też w jakim stylu chciałabyś mieć tę dekoracje, jaki macie styl wesela? Jakieś kolory przewodnie wybrane?
      • yotsukaido Re: Dekoracja sali weselnej 17.08.12, 15:43
        No właśnie. Jak podasz więcej szczegółów i jakieś zdjęcia to kreatywne forumki Ci coś pewnie podpowiedzą.
    • manufakturaimprez [...] 17.08.12, 11:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • marta.zawistowska [...] 17.08.12, 14:06
    • bozenkiska Dekorowanie światłem 29.08.12, 10:12
      Myślałaś może o dekorowaniu sali światłem? Myślę, że to dobry pomysł, szczególnie dla nowoczesnej sali. A skąd jesteś? Szukasz jakiegoś konkretnego dekoratora? Firmy?
      • jeannein86 [...] 04.09.12, 11:53
      • mart-arz Re: Dekorowanie światłem 10.09.12, 10:29
        Oglądałam zdjęcia związane z tym dekorowaniem światłem. Wygląda to bardzo zachęcająco i ładnie. Wydaje mi się, że świetnie pasuje do nowoczesnej sali... np. z jakimiś elementami szklanymi i wodą. Ja jestem spod Bydgoszczy, a znasz kogoś kto się tym zajmuje?
    • carol_85 [...] 03.09.12, 17:46
    • jeannein86 [...] 04.09.12, 11:28
    • 15adrian [...] 10.09.12, 15:55
    • szkrab_pimpek Re: Dekoracja sali weselnej 10.09.12, 21:28
      wszystko zależy od tego jak wygląda sala i jak jest zorganizowane przyjęcie (czy posiłki będą podawane do stołu, czy jedzenie będzie na stołach stało). moim zdaniem ładną dekorację stanowią zawsze kwiaty- mi najbardziej się podobają takie w nie za wysokich wazonach (np tulipany, peonie) oraz grube świece w podobnej kolorystyce. Ja najbardziej lubię białe lub kremowe dekoracje. Biały sprawdza się też kiedy dania (np sałatki) stoją na stolikach ponieważ nie wprowadza dodatkowego zamieszania kolorystycznego. myślę, że inne kolory zastosowane w miarę konsekwentnie, pasujące do sali też mogą się ładnie prezentować.

tu na przykład kolor fioletowy www.weddingreceptionsites.org/wedding-reception-table-decorations-ideas-pictures/wedding-table-decorations-ideas
      • natalia7911 Re: Dekoracja sali weselnej 10.09.12, 22:00
        Jeśli jesteś z okolic Bydgoszczy to mogę polecić Ci Panie, które robiły dekoracje na moim weselu. Zdjęcia możesz obejrzeć tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,619,128333754,128405525,Re_Zdjecia_z_mojego_slubu_.html
        Firma nazywa się Emotions in flowers
    • eleonora.w Re: Dekoracja sali weselnej 10.09.12, 22:40
      ja miałam slub miesiąc temu, korzystałam z usług melerscy.pl/galeria.php, wykonują bardzo estetyczne dekoracje kwiatowe, mysle, ze idealnie pasowalyby do nowoczesnej sali egzotyczne kwiaty, takie jak na moim weselu to jedna z kompozycji z mojego wesela melerscy.pl/css/img/zdjecia/florystyka_duze/weselna/35.jpg, pozdrawiam e.
      • eleonora.w [...] 10.09.12, 22:52
        • eleonora.w [...] 10.09.12, 22:53
      • mart-arz Re: Dekoracja sali weselnej 11.09.12, 10:34
        Jeśli chodzi o kwiaty to już mam to załatwione, ale zaintrygowała mnie to dekorowanie światłem. Jak to wygląda? Może ktoś napisać coś więcej na ten temat? bozenkiska? smile
        • bozenkiska [...] 23.10.12, 11:09
        • bozenkiska Re: Dekoracja sali weselnej 30.10.12, 11:35
          Jesli chcesz dowiedzieć się więcej na temat dekorowania światłem to możesz poczytać TU
          Wiele dziewczyn wypowiada się na ten temat - możesz też obejrzeć zdjęcia i filmy. To bardzo ciekawy wątek. Ja z takiej dekoracji byłam bardzo zadowolona. Moja dekoracja wyglądała świetnie, a współpracowałam też z bardzo dobrymi dekoratorami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka