angel_karolcia 31.08.12, 10:58 Dziewczyny, czy możecie doradzić, gdzie w Warszawie kupić wódkę na wesele? Przy okazji możecie zdradzić, jaką wybrałyście i czy się sprawdziła. Ja się waham między Wyborową a Stock Prestige Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angel_karolcia Re: wódka na wesele - Warszawa 31.08.12, 11:24 Czy faktycznie w Selgrosie albo Makro opłaca się bardziej niż w hurtowniach? Odpowiedz Link Zgłoś
tretritra Re: wódka na wesele - Warszawa 31.08.12, 11:57 w większości hurtowni, o ile nie we wszystkich, musisz mieć koncesję na sprzedaż alkoholu jeśli chcesz kupić jego większą ilość. dlatego też my kupowaliśmy w auchan. było najtaniej ze wszystkich marketów i taniej niż w niejednej hurtowni. palace vodka, bo i wesele było w pałacu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: wódka na wesele - Warszawa 31.08.12, 11:55 Wczoraj robiłam rozeznanie w Auchan. Sprawdzałam butelki 0,5 l i np. interesująca nas Soplica kosztowała poniżej 20 zł, podobnie Wyborowa. Jak to się ma do innych sklepów, nie wiem, ale wiem, że np. Żubrówka czy Finlandia była sporo tańsza niż w innych sklepach, więc może się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
marin39 Re: wódka na wesele - Warszawa 19.09.12, 22:39 dokładnie nie wiem jak cenowo teraz wygląda sytuacja, ale wg. mnie żubrówka jest i dobra i w korzystnej cenie. Sama ją miałam i dokupiłam jeszcze bizon grass do drinków. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_7 Re: wódka na wesele - Warszawa 21.09.12, 15:28 Polecam hurtownię alkoholi przy Wolskiej - najtaniej i największy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
xenopus Re: wódka na wesele - Warszawa 24.09.12, 13:07 My kupowaliśmy w hurtowni Arkadia (okolice Marsa). Wybraliśmy Wyborową, tam była najtańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: wódka na wesele - Warszawa 24.09.12, 14:46 Myśmy wino i wódkę kupowali w Selgrosie - ojciec ma firmę i wyrobił mi kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
atomska Re: wódka na wesele - Warszawa 28.09.12, 10:32 my zdecydowalismy sie na Finalndie, a tym czasem to sali szukamy Odpowiedz Link Zgłoś
marketta Re: wódka na wesele - Warszawa 06.10.12, 09:22 Żubrówka!!! Niepowtarzalny smak no i piękna butelka U mnie się sprawdziła na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
pina20 Re: wódka na wesele - Warszawa 08.10.12, 14:52 u mnie była wódla palace i bardzo spakowała taka elegancka mam jeszcze 70 butelek mogę sprzedaż po 20zł jest pakowana w kartonach mieszkam w Wawie jakby co mój mail angel49@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotoach.pl [...] 12.10.12, 00:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brendaa [...] 26.03.13, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka288 Re: wódka na wesele - Warszawa 18.07.13, 11:58 podbijam temat żeby już z doświadczenia osób ktore sa po slubie skorzystac... powiedzcie, schodzi tylko wodka czy co jeszcze? piwo? wino? rum jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
niuspejper Re: wódka na wesele - Warszawa 24.07.13, 13:30 My kupujemy białą czystą Żubrówkę Chcemy polować na okazję na przykład w Lidlu czy Biedronce - czasami na prawdę można zaoszczędzić Ale szczerze mówiąc oglądałam ceny WSZĘDZIE gdzie się da od discountów, po sklepy osiedlowe aż po hurtownie cena za 0,5l to średnio 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
september_14 Re: wódka na wesele - Warszawa 24.07.13, 21:49 kilka dni temu byłam na praskiej giełdzie spożywczej w Ząbkach i tam trafiłam na hurtownię alkoholi. Ceny niektórych wódek, np. Krupnik-16,70 zł, Pan Tadeusz-20,90 zł, a Żubrówka 17,90. To chyba korzystne ceny? Oczywiście za butelki 0,5 l Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 Re: wódka na wesele - Warszawa 30.07.13, 07:44 lipiec 2013: Auchan Biała Żubrówka ok 18 zł za 0,5; Stock Prestige ok 20 zł za 0,5 Odpowiedz Link Zgłoś
ja.fi Re: wódka na wesele - Warszawa 18.10.13, 13:24 witam, jeśli ktoś byłby zainteresowany to mam 90 butelek żubrówki Białej 0,5 l czyli pełne 6 kartonów zapakowanych fabrycznie, które pozostały mi z wesela. Co do ceny to się dogadamy. zależy mi na sprzedaży jak coś to pisać - jacek_filip@vp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: wódka na wesele - Warszawa 26.01.14, 23:50 Witam! Ja moge kupic komus trzylitrowa wodke Jelcyn z kranikiem za 80 zl za cale 3 litry. Na wesele sie raczej nie nadaje (ze wzgledu na duze opakowanie), ale na imprezy jak najbardziej. Wodka jest super, smakuje mi lepiej niz inne. Kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
trolbin Re: wódka na wesele - Warszawa 11.02.15, 22:14 witam jestem zainteresowany ''jelcynem'' 3l będę potrzebował 5 takich opakowań proszę o kontakt 502366509,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cymbergaj89 Re: wódka na wesele - Warszawa 26.11.15, 11:25 Witam, czy JELZIN 3l jeszcze aktualny? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
2monika91 Re: wódka na wesele - Warszawa 09.12.15, 20:22 Witam, czy to jeszcze aktualne? sniegotka napisała: > Witam! > Ja moge kupic komus trzylitrowa wodke Jelcyn z kranikiem za 80 zl za cale 3 lit > ry. Na wesele sie raczej nie nadaje (ze wzgledu na duze opakowanie), ale na imp > rezy jak najbardziej. Wodka jest super, smakuje mi lepiej niz inne. Kontakt na > maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
rober1001 Re: wódka na wesele - Warszawa 19.12.15, 20:25 Witam, czy można zakupić wódkę Jelcyn 3L w ilości 5 szt.jestem zainteresowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilduch92 Re: wódka na wesele - Warszawa 21.04.16, 22:40 Ja też z chęcią bym kupił, ok 5 - 10szt. Kamilduch@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kraken1231234 Re: wódka na wesele - Warszawa 01.09.16, 20:24 jesli aktualne to prosze o kontakt: kraken1231234@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polinka3 Re: wódka na wesele - Warszawa 12.02.15, 13:10 Może masz kogoś znajomego, kto ma możliwość kupić alkohol w hurtowni, np. w eurocash. Warto też polować w auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
barman-wesele Re: wódka na wesele - Warszawa 17.02.15, 01:08 jako barman napiszę jak wyglądał ubiegły rok na weselach wódka numer 1 to wyborowa potem długo, długo nic a później Stock , żubrówka, finlandia , Absolut Odpowiedz Link Zgłoś
15mania Re: wódka na wesele - Warszawa 14.04.15, 12:42 Alkohol musi być. Wódka najlepiej biała , powodzenie ma ostatnio ŻUBRÓWKA , no i oczywiście wino. Ja preferuję różowe , półsłodkie lub półwytrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
pina_july Re: wódka na wesele - Warszawa 06.03.15, 11:51 Byłam na weselu gdzie była ta wódka, ja smakoszem nie jestem ale wiele osób mówiło, że jest niezła U nas na weselu była wódka Victory. Na początku byłam do niej sceptycznie nastawiona. Jedyne co mi się podobało to butelka Ale po weselu wielu gości chwaliło, że się po niej bardzo dobrze czuje I kuzyn na swoje też ją kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
silv3rm4npl Re: wódka na wesele - Warszawa 06.03.15, 12:39 Znam, na kilku weselach juz widziałem i miałem okazje pić. Faktycznie następnego dnia człowiek nie czuje sie sponiewierany, ale niestety nie w każdym sklepie jest kuzyn kupował na Mokotowie gdzieś tak w okolicach gwardii, na osiedlu tam Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.kopacz Re: wódka na wesele - Warszawa 30.03.15, 23:15 Na wesele najlepsza jest zimna czysta Odpowiedz Link Zgłoś
koli82 Re: wódka na wesele - Warszawa 31.03.15, 21:21 najlepsza wódka to zimna wódka ! Odpowiedz Link Zgłoś
moniskaq Re: wódka na wesele - Warszawa 28.04.15, 23:26 Zimna to każdy wie na weselu też powinna być jakaś reprezentatywna typu Sobieski, Wyborowa, lub ładnie wyglądająca weselna Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: SPAM 10.04.15, 01:30 agaya2015 napisał(a): Naprawdę sądzisz że znajdzie się zdesperowany przygłupi naiwniak który da się nabrać na ten żenujący, nachalny spam zaśmiecający wątki? Naprawdę uważacie ludzi za naiwnych kretynów? Przecież gdybyście oferowali dobre usługi w dobrej cenie nie byłoby tego spamu bo bylibyście znaną, cenioną, polecaną firmą z klasą. Ludzie nie są idiotami ale tak ich traktujecie. Forum wyciągnie wnioski, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula146 Re: wódka na wesele - Warszawa 15.04.15, 15:46 Witam, Zapraszam do kontaktu w sprawie wódki Starosta. madziat30@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marmurekk Re: wódka na wesele - Warszawa 26.11.15, 13:15 Byle nie Pana Tadeusza bo jest okropny Odpowiedz Link Zgłoś
madziadeku Re: wódka na wesele - Warszawa 25.04.16, 23:53 My mieliśmy na naszym ślubie Wyborową i szczerze polecam. Zamówiliśmy je po cenie hurtowej od właścicieli sali weselnej Zajazd na Towarowej w Dęblinie. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: wódka na wesele - Warszawa 04.05.16, 09:00 Stock Prestige,zamawiana bezposrednio od producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
bak-jaga Re: wódka na wesele - Warszawa 12.05.16, 23:24 teraz tyle tych wódek że można przebierać i przebierać Odpowiedz Link Zgłoś