Dodaj do ulubionych

WÓDKA - ubranko

17.10.12, 13:50
Zastanawiam się nad tym jak i czy dekorować wódkę.
Nie podobają mi się żadne naklejki z głupimi wierszykami.
Macie jakieś pomysły poza zawiązaniem zwykłej kokardki? Czy uwarzacie, że w ogóle jest konieczność "ulepszania" poligrafii Polmosu? wink Bo mnie się wydaje, że te etykietki to pozostałość z czasów jak się spirytus rozrabiało i wlewało do byle jakich butelek.
Obserwuj wątek
    • mojestylio Re: WÓDKA - ubranko 17.10.12, 14:44
      U kuzynki tylko dwie butelki były "ubrane" państwa młodych, ale tylko po to, żeby się wyróżniały, bo były z wodą smile
    • deszcz.ryb Re: WÓDKA - ubranko 17.10.12, 15:16
      No ludzie. Nie, nie ma konieczności dekorowania alkoholu. Pozwól, że przypomnę: jedyne, o co musisz zadbać na weselu, to dobra sala, dobre jedzenie i dobra orkiestra, resztę możesz olać. Wesele uda się, niezależnie od tego, czy na wódce są kokardki, czy nie.
    • looona Re: WÓDKA - ubranko 17.10.12, 17:30
      Początkowo zastanawiałam się nad zawieszkami. Ostatecznie się nie zdecydowałam,bo niby to nie dużo pieniędzy, ale przy tylu wydatkach ślubnych, naprawdę warto się zastanowić czy coś jest niezbędne.
    • brzuchaczek Re: WÓDKA - ubranko 17.10.12, 18:30
      tak sobie myślę ,że już tyle " elementów " zaprząta naszą uwagę ,że może butelki zostawmy w spokoju ? butelki są dość ładne ,czasami nawet eleganckie - chyba nie ma sensu paprania ich dodatkowo jakimiś "ozdobami" ,ale to moje zdanie
    • szkrab_pimpek Re: WÓDKA - ubranko 17.10.12, 21:03
      nie widzę najmniejszego sensu w wieszaniu czegokolwiek na butelkach czy przebieraniu butelek za cokolwiek. Jak dla mnie to żadna dekoracja.
      • mojuu Re: WÓDKA - ubranko 17.10.12, 21:08
        Ubrankom na wódkę mówię stanowcze nie smile
    • raszefka Nie 17.10.12, 22:02
      Nie, nie, nie
      • jill5 Re: Nie 18.10.12, 12:29
        Amen
        To właśnie chciałam usłyszećsmile Naprawdę zgłupieć można już w tym wszystkim. A zostało mi 10 dnismile
    • tivee Re: WÓDKA - ubranko 18.10.12, 15:59
      My mieliśmy zawieszki.Sama je zrobiłam dlatego koszt nie przekroczył 30 zł, a tekst mogłam wybrac jaki chciałam.
    • yotsukaido Re: WÓDKA - ubranko 18.10.12, 17:09
      Ja bym proponowała coś takiego

https://2.bp.blogspot.com/-qTNmqHkqBo4/UIACaSaZ80I/AAAAAAAACPM/9CNkZ_dz5vU/s640/sx.JPG
      • sushi_girl Re: WÓDKA - ubranko 19.10.12, 10:50
        Naprawdę na tej winietce jest napisane 'Osoba Towarzysząca'?!
        To pięknie nie zadać sobei trudno żeby sprawdzić jak sie nazywają goście.
        Co do zawieszek an wódkę, uważam że to zupełnie zbędne.
        • yotsukaido Re: WÓDKA - ubranko 19.10.12, 11:13
          Takich rzeczy nie zamawia się dzień przed ślubem. A czasem nie każdy z gości wie z kim przyjdzie, zwłaszcza młode osoby, prowadzące bujne życie towarzyskiesmile. Zresztą zdjęcie jest z internetu - chciałabyś żeby pojawiło się w sieci Twoje imię i nazwisko?
      • jill5 Re: WÓDKA - ubranko 21.10.12, 11:14
        No ta zawieszka fajna akurat - początkowo o takich wlasnie myslelismy, ale jednak personalizowane zawieszki wyszły by za drogo...150 butelek x ok. 1,50zl ...
        Przyznam, że bez przekonania kupiliśmy gotowe zawieszki...ale przynajmniej papier nawiązuje do naszych zaproszeń, fakturą i kolorem więc wyszło niedrogo i pozwoli to zaspokoić amatorów ozdabiania wódki (mamy).
        Teraz się zastanawiam tylko czy te zawieszki sie nie pogną i nie namokną jak będą leżeć z wódką w zamrażarce? Czy to się wiąże już po wyjęciu?
    • slupikk Re: WÓDKA - ubranko 20.01.13, 18:31
      szkoda kasy... ale jak chcesz pieniądze i tak wydać to dopieszcz swoich gości.
    • pelissa81 Re: WÓDKA - ubranko 20.01.13, 19:06
      szczerze? Kiczowate to to. Po co... to mialo sens jak lano wode bez banderoli "weselna" lub po taniosci byle co. Teraz mozna kupic jakas dobra, nie warto na alkoholu zbytnio oszczedzac. Wiec nie musi byc Finlandia, ale moze byc zwykly Stock.
    • kola_czasu_51 [...] 08.02.13, 20:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • keepsmiling3 Re: WÓDKA - ubranko 10.03.13, 12:55
      Moim zdaniem przesadnei udekorowane butelki nie wygldają zbyt dobrze na stołach. Ostatnio byłm na weselu przyjciólki miała ona wódke Pan Tdeusz, która sama w sobie wyglada juz elegancko, przyozdobiona była zwykłą wstążeczką. wydje mi sie,ze nic więcej nei potrzeba.
    • kluczowy11 Re: WÓDKA - ubranko 27.03.13, 12:10
      Ja polecam wybranie wódki z elegancka butelką, takiej, któraa nie bedzie potrzebowła juz dodatkowych dekoracji np. Pan Tadeusz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka