Dodaj do ulubionych

ślub za granicą

25.05.13, 14:45
Marzymy o ślubie gdzieś na południu europysmile
Czy któraś z Was ma namiary na firmy organizujące? Na razie pojawił się temat w naszych głowach, jesteśmy zieloni w temacie, za wszystkie złote myśli i cenne rady będę wdzięcznasmile
Obserwuj wątek
    • natka1100 Re: ślub za granicą 06.06.13, 00:16
      Czesc.
      ja wychodze za maz we Wloszech, ale tu mieszkam od 10 lat. wiem ze w Jesolo robia sluby dla cudzoziemcow, nam sie akurat nie udalo tego zorganizowac ( droga impreza, trzeba zamawiac strasznie dlugo przed slubem , a nas z jest za 3 mce) , ale sporo tych slubow jest. i to na plazy.
      Zobaczcie w googlach Jesolo matrimonio. sluby na plazy sa w oro beach, czy tez orosullaspiaggia , tez znajdziecie w sieci, to nasi przyjaciele, u nich robimy obiad w knajpie brazylijskiej. orosullaspiaggia.it/?page_id=214

Papiery zalatwia sie przezkosulat w Mediolanie. Wladozm wloskim potrzebny jest papier o zdolnosci prawnej do zawarcia zwizku malzenksiego, ktry sie wyciaga z USC. potem go trzeba przetlumaczyc, i potwierdzic w konsulacie, pan konsul w Mediolanie jest bardzo mily i udziela info be z problemu.
      Firm nie znam, sama sobie wszystko zorganizowalam. Moge ci dac namiary na moja przyjaciolke ktora ma tu biuropodrozy, wiec moze wam zroganzowac transprot, hotele, itd. W jesolo jest o tyle dobrze, ze to kurort, 17 km plazy, 40 km do Wenecji, wiec hoteli amsa, i innych atrakcji tez.
      PO moim slubie moge sie zajac organizowaniem dla innych zostane wedding planner.hahahah.
      bylam tez wkosciele, ale w koncu zrezygnowalismy z tej opcji.
    • kwieciemzmalowane Re: ślub za granicą 10.08.13, 17:43
      Ja znam kogoś, kto organizuje sluby na Cyprze. Napisz na kwieciemzmalowane@gmail.com to podam Ci namiar.
    • natka1100 Re: ślub za granicą 02.09.13, 23:06
      JA MOGE WAM POWIEDZIEC ZA 12 DNI JAK WYSZLO smile drazni mnie to wpychactwo firm najrozniejszych na forum, ja robie sama, od zalatwienia papierow, po prezenty dla gosci, zaproszenia - sama, makijaz - sama, taka Zosia samosia jestemmm
      • 3sylwia76 Re: ślub za granicą 03.09.13, 22:31
        i sama sobie robisz reklamę smile
        • natka1100 Re: ślub za granicą 04.09.13, 13:15
          co za bzdura! ja jestem pryana osoba, nie firma, i nie wpychm sie ze swoimi uslugami ZA CIEZKA KASE na forum, tylko chetnie sie podziele doswiadczeniami. nie jhestem wedding plannerem albo innym podobnym, nie mam knajpy, nie wynajmuje samochodow na wesela, nie robie tortow. nic z tego nei mama. a ty spamujesz na roznych watkach, jest to denerwujace. do reklamy to sie zaklada porzadna strone, albo prosi o webring, a nie wpycha na forum.
          • 3sylwia76 Re: ślub za granicą 04.09.13, 16:14
            skad w tobie tyle nienawisci? czy przeczytalas dokladnie post pary zainteresowanej slubami za granica?? Pytaja sie o to, czy ktos nie zna moze jakiejs firmy organizujacej sluby za granica. Dlatego odpowiedzialam, bo forum to miejsce dla wszystkich, takze dla firm. Piszesz ze nie jestes wedding plannerem, a w poscie wczesniejszym piszesz, ze po swoim slubie nim zostaniesz... Nie krytykuj innych skoro o nich nic nie wiesz. Kazdy ma prawo do wyboru firmy czy osoby prywatnej, czy samemu na wlasna reke zorganizowac slub. Ja nikomu nic nie narzucam, tyko odpowiadam na pytanie bo jestem tu zarejestrowana. I nikogo nie zmuszam do korzystania z moich uslug. Zawsze chetnie sluze pomoca i rada ZA DARMO! A forum jak juz wspomnialam jest dla kazdego. Pozdrawiam
    • kwidzak Re: ślub za granicą 23.09.13, 20:20
      witaj organizujemy sluby w Afryce na Zanzibarze mamy kilka super ofert na nasej stronie www.safaritravel.com.pl/

w razie jakich kolwiek pytan prosze o kontakt - kwidzo@gmail.com

To nasz fanpage www.facebook.com/safaritravelagency

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka