Dodaj do ulubionych

Wesele pod namiotem

24.06.13, 14:29
Ostatnio czytałam dużo blogów, gdzie panny młode decydują się na wesele pod namiotem, na polu lub w ogrodzie. Też jestem narzeczoną i biorę ślub w przyszłym roku i zastanawiam się nad takim namiotem - czy to jest dobry pomysł. Dodam, że pogoda do tego nic nie ma, bo namioty chronią przed deszczem, zimno też nie będzie bo można domówić ogrzewanie...
Obserwuj wątek
    • amanda2008 [...] 24.06.13, 14:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • niuspejper [...] 25.06.13, 07:18
    • 15adrian [...] 26.06.13, 11:21
    • megidoaga Re: Wesele pod namiotem 24.07.13, 22:42
      dlaczego nie, byłam na takim- piękny namiot miał nawet klimęsmile no i ogród dookoła też był kilmatycznywink
      • lanser.tv Re: Wesele pod namiotem 25.07.13, 00:09
        jesli namiot jest ok i peryferia zwiazane z nim to "niczym" nie rozni sie on od sali smile
        • abihsba Re: Wesele pod namiotem 01.08.13, 14:57
          namioty takie jak na tym blogu: mojewielkieamerykanskiewesele.blogspot.com/2013/04/koscio-sala-zespo-pomocy-od-czego-mam.html są ok. nie wyobrażam sobie namiotów takich jak na festynach czy na odpuście - chyba, że mówicie o innych.
          Pogoda dopisuje - decyduj się na namiot myślę, że to fajny pomysł. Te namioty www.mitko.pl/galeria/jehlan wyglądają fajnie - ale na pewno białe i bez napisówsmilesmile
          • lanser.tv Re: Wesele pod namiotem 01.08.13, 15:47
            dla Twojej informacji namioty, ktore pokazalas - to sa typowe namioty FESTYNOWE smile
            • abihsba Re: Wesele pod namiotem 02.08.13, 06:58
              www.mitko.pl/galeria/mitkotent-classic chodziło mi o takie namioty - takich bym nie chciała, może źle się wyraziłam, nie festynowe tylko odpustowesmilesmile takich, w których handlują różnymi rzeczamismile
    • natalia1212122 Re: Wesele pod namiotem 02.08.13, 13:35
      ciekawe rozwiazanie na wesele np w stodole wink inspirowanewesele.pl/sielsko-anielsko-czyli-wesele-w-stodole/ zachecam do obejrzenia zdjec
    • anka7961 Re: Wesele pod namiotem 11.08.13, 23:12
      Ja miałam wesele pod namiotem. Mi pomysł podoba się bardzo, tylko musisz rozważyć wszystkie za i przeciw smile Pamiętaj, że to nie jest do końca tak, że postawisz sobie ten namiot w szczerym polu i będzie ok. Musi być zaplecze dla cateringu, który jeśli nie ma zaplecza w jakimś budynku, to już np musi przywozić piec w którym podgrzeje jedzenie. Pamiętaj też o kwestii sanitariatów. Zwykłych tojek chyba nie postawisz? Oczywiście są też "tojki" takie bardziej ekskluzywne, no ale budżet musisz mieć większy.
      Generalnie jak sobie podsumujesz, to organizacja wesela w sali może wyjść taniej, niż organizacja wesela pod namiotem. Chyba, że masz miejsce gdzie faktycznie możesz taki namiot postawić, a obok jest np budynek z dużą kuchnią i zapleczem sanitariatów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka