kacpere 13.08.04, 10:35 Jaką cukiernię najbardziej polecacie? I jak to wyglada od strony cenowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: *.echostar.pl 13.08.04, 10:41 www.narzeczeni.net Poznański portal slubny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia FAWOR IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 12:52 Torty z fawora są najpyszniejsze i najświeższe. Po prostu rozpływają się w ustach. ja zamawiam tylko od nich. Niestety trudno mi jest powiedzieć ile może kosztować tort weselny (pewnie piętrowy). Można je zamawiać w każdej ciastkarni tej firmy. Podaję dodatkowo adres internetowy: www.fawor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: *.icpnet.pl 13.08.04, 18:52 Polecam cukiernię POKUSA na os. Kosmonautow w Albercie Wypieki sa przewspaniale a dodam ze nie jestem lasuchem wiec trudno mi dogodzic... Zwlaszcza tort firmowy "Pokusa" rzuca na kolana A slub? Na 50 osob okolo 170 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: 80.51.235.* 17.08.04, 17:49 Ja uważam że najlepsze tory są u Gruszeckiego -cena zależy od wagi rodzaju tortu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: *.echostar.pl 18.08.04, 10:20 najlepsze torty i wypieki na kandulski!!! cena tortu zalezy od wagi i ilosci pieter i na ile osob ma byc tort? Odpowiedz Link Zgłoś
mamabruna Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? 19.08.04, 11:45 Goraco polecam Ci cukiernie "Sowa". Pycha, rewelacyjny smak. Torty kupisz np. w Panorwamie, obok Hipernovej. Koszt ok. 80 zł za tort dla 24 osób. wiekszy oczywiście wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:41 Proponuję Kandulskiego. Na moim ślubie 3 tygodnie temu, miałam cztero piętrowy tort właśnie od niego. Wyglądał cudownie a smakował jeszcze lepiej. Kosztował troszke ponad 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś