Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepsze torty w Poznaniu??

13.08.04, 10:35
Jaką cukiernię najbardziej polecacie? I jak to wyglada od strony cenowej?
Obserwuj wątek
    • Gość: n Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: *.echostar.pl 13.08.04, 10:41
      www.narzeczeni.net Poznański portal slubny!
    • Gość: Madzia FAWOR IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 12:52
      Torty z fawora są najpyszniejsze i najświeższe. Po prostu rozpływają się w
      ustach. ja zamawiam tylko od nich. Niestety trudno mi jest powiedzieć ile może
      kosztować tort weselny (pewnie piętrowy). Można je zamawiać w każdej ciastkarni
      tej firmy. Podaję dodatkowo adres internetowy: www.fawor.pl
    • Gość: L Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: *.icpnet.pl 13.08.04, 18:52
      Polecam cukiernię POKUSA na os. Kosmonautow w Albercie smile Wypieki sa
      przewspaniale a dodam ze nie jestem lasuchem wiec trudno mi dogodzic...
      Zwlaszcza tort firmowy "Pokusa" rzuca na kolana smile
      A slub? Na 50 osob okolo 170 zl...
    • Gość: Kasia Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: 80.51.235.* 17.08.04, 17:49
      Ja uważam że najlepsze tory są u Gruszeckiego -cena zależy od wagi rodzaju
      tortu...
    • Gość: ada Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: *.echostar.pl 18.08.04, 10:20
      najlepsze torty i wypieki na kandulski!!! cena tortu zalezy od wagi i ilosci
      pieter i na ile osob ma byc tort?
    • mamabruna Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? 19.08.04, 11:45
      Goraco polecam Ci cukiernie "Sowa". Pycha, rewelacyjny smak. Torty kupisz np. w
      Panorwamie, obok Hipernovej. Koszt ok. 80 zł za tort dla 24 osób. wiekszy
      oczywiście wiecej.
    • Gość: marta Re: Gdzie najlepsze torty w Poznaniu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:41
      Proponuję Kandulskiego. Na moim ślubie 3 tygodnie temu, miałam cztero piętrowy
      tort właśnie od niego. Wyglądał cudownie a smakował jeszcze lepiej. Kosztował
      troszke ponad 500 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka