Dodaj do ulubionych

Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014

11.01.14, 20:33
Witam jak w temacie szukam DJ który potrafi zabawić oraz porwać do tańca młodzież jak i osoby starsze. Jestem z okolic Bielsko-Biała/Oświęcim.
Obserwuj wątek
    • laboratoriumczasu Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 12.01.14, 12:54
      Witam, jeżeli poszukujecie nadal DJa to polecam swoje usługi. Jako muzyk cenię sobie dobrą, gatunkową muzykę, disco polo grywam tylko na szczególne życzenia. Gram hity lat '70, '80 i '90 (klasyczne disco - m.in. Village People, Abba, BoneyM), funk (James Brown, Kool & The Gang, Earth Wind & Fire, Chick), rock (polskie klasyki, Genesis, U2, Bon Jovi, Billy Joel), pop lat 80-90 (Cher, Madonna, Shaina Twain, Lenny Krawitz, Phil Collins itd) wiązanki najlepszych kawałków twista i rock'n'rolla, oraz najnowsze przeboje, dobre do tańca w parach (lub "w kółeczku" jeśli goście tak się bawią). Oczywiście podane przykłady to tylko czubek góry lodowej. Stawiam na jakość i muzykalność, ponieważ to one w dużej mierze przyciągają gości na parkiet. Zakres gatunków muzycznych i zabaw macie w pełni pod kontrolą. Możecie stworzyć swoje listy "must-be" i "czarną" na podstawie których dobieram resztę repertuaru. Pomysły zabaw przedstawiam Wam wcześniej, możecie więc spokojnie wybrać co chcecie. Unikam weselnych "szlagierów". Moja oferta: laboratoriumczasu.home.pl/laboratoriumczasu/data/documents/Laboratorium=20Czasu=20-=20oferta=20DJ=20Vic.pdf Cena to 1700zł. W razie pytań jestem do dyspozycji: 512-082-692 oraz wiktor@laboratoriumczasu.pl. Pozdrawiam!
      • giorgio26 Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 16.07.14, 00:55
        Dj -konferansjer aktor śpiewak i parodysta w jednej osobie drodzy Państwo poszukujecie dj konferansjera osoby pełnej energii a jednocześnie imprezy z klasą i humorem bez sprosnych zabaw itp. zapraszam na strone www.uslugi-muzyczne.com pozdrawiam Jerzywink
        motto''muzyka łagodzi obyczaje''
        tel 694858996
    • dj.jaro Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 12.01.14, 21:00
      Witam.
      Zapraszam na www.jaro.czest.pl, termin na chwilę obecną wolny.
      Oprócz muzyki, konferansjerki, ustalonego z Wami scenariusza, najmodniejsze w chwili obecnej dekoracje świetlne.
      • djnabielkso Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 14.04.14, 16:23
        www.youtube.com/channel/UC6SHb_jVidKsejLraKqZTdQ/videos
        601 915 884
        Muzyka na filmikach jest prezentowana na życzenie klientów i nie stanowi
        ona całych moich możliwości repertuarowych.
        Gram na życzenie państwa młodych oraz na życzenie gości.
    • djadus DJ ADUS 13.01.14, 07:43
      Jestem profesjonalnym dj wodzirejem i konferansjerem.
      OFERUJĘ:
      - bogaty repertuar muzyczny
      - znakomity sprzęt nagłośnieniowy (kilka kompletów m.in. HK AUDIO).
      - Efekty Świetlne , dekoracje światłem oraz inne (bańki dym, zimny dym.... etc.)

Na YOUTUBE :
      www.youtube.com/watch?v=14PU_TiR7jI
      www.youtube.com/watch?v=T3iMlPD_kfs&feature=plcp
      www.youtube.com/watch?v=3sKFkZ775nc&feature=plcp
      www.youtube.com/watch?v=i0lEw-153dY&feature=plcp www.youtube.com/watch?v=0uvQ5wnFCXg

DJ ADUS.pl:
      www.djadus.pl/galeria.html

Ostatnie Opinie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,44884,139004460,139004460,dj_Adus_opinia.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,44884,140940213,140940213,Opinia_DJ_ADUS.html

Dj Adus
      DJ ADUS MULTIMEDIA
      mob. 501 427 914
      www.djadus.pl
      Kanał na YOUTUBE:
      www.youtube.com/user/djadus1/feed
    • mateusz239 Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 13.01.14, 10:40
      Dzień Dobry. jesteśmy grupa 2 DJ, pochodzimy z Jaworzna ( okolice Katowic) gramy jako DJ od 2 lat. Organizujemy Wesela, Urodziny, Imieniny i oraz różne okazje. Posiadamy własny sprzęt, nagłośnienie, oświetlenie też mamy karaoke prowadzimy różne zabawy. Klienci są z nas zadowoleni i bardzo nas polecają. Umiemy każda publiczność, unas się nikt nie nudzi. Jeśli pan/pani są nami zainteresowani prosimy o kontakt z Nami : DJ MATT ( Mateusz) nr.kom : 693032914 e mail: matek96-13@o2.pl DJ ZŁOTY (Dawid) nr.kom: 609638067.

O To Nasza Strona :
      djzlotydjmatt.pl.tl/O-NAS--ar--ar--.htm

Oraz Facebook smile
      www.facebook.com/pages/DJ-Z%C5%82oty-DJ-Matt/265026553642003
    • paula-band Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 13.01.14, 23:21
      Witam serdecznie.
      Chciałbym Państwu polecić usługi muzyczne na Wasze wesele.
      Kilka słów o nas:
      Formacja Paula-Band to trio wokalne istniejące na rynku od kilkunastu lat
      i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw.
      Zespół występuje w składzie trzy osobowym (wokal męski i żeński)
      plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej.
      Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich w stylu pop,
      dance, rock, disco, disco polo, tańce klasyczne.
      Film reklamowy wysyłam pocztą. Cena za usługę do uzgodnienia.
      Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Kontakt z zespołem : 608-559-607
      e-mail. remix.adam@gmail.com
    • 30myszka Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 13.01.14, 23:49
      www.s-d-s.com.pl polecam warto ;]
    • djmasti Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 14.01.14, 08:19
      Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym

Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
      Szeroki wybór nagrań, począwszy od lat 60, 70, 80, 90 poprzez Rock'n'Roll Italo Disco gorące rytmy
      latynoskie aż do największych hitów współczesnych.
      Pamiętamy także o wielbicielach mocniejszych rytmów i fanach muzyki biesiadnej,
      nie zapominamy także o tańcach klasycznych,
      Swoim wieloletnim doświadczeniem gwarantujemy udaną zabawę i niezapomniane wrażenia.
      Posiadamy własne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Ceny naliczamy za impreze a nie za ilość osób w zespole.

Szczegóły na stronie :

www.masti.beepworld.pl

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego:

tel:783-830-424

Dj Masti
    • dj523 Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 14.01.14, 19:08
      Witam ,jestem djem- wodzirejem z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu imprez muzycznych wszelkiego rodzaju
      jeżeli propozycja jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć , demo,
      Oprócz typowego dla dja odtwarzania muzyki gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam . Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem, wytwornicami dymu i oświetleniem firm Dynacord, Shure, Trix, Yamaha, Eurolite
      Robię wyprowadzenia Państwa Młodych przy dźwiękach marsza granego na akordeonie, prowadzę liczne zabawy i konkursy w tym karaoke oraz biesiadę z akordeonem i śpiewem przy stołach - oczywiście wszystko na życzenie Państwa Młodych
      Repertuar każdego gatunku muzyki od lat 60' do współczesnych starannie wyselekcjonowanych przebojów. Wszystko to pozwala zaspokoić gusta nawet najbardziej wybrednych.
      Oprócz moich propozycji istnieje również możliwość doboru własnego repertuaru i zabaw
      Cena na pewno bardzo zadowalająca
      zesp7@wp.pl
    • 4nak Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 14.01.14, 22:41
      Polecam www.s-d-s.com.pl sprawdzony legalny znakomity. Naglosnienie, oswietlenie, efekty specjalne dym laser banki.
    • vip-rzedzik Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 16.01.14, 20:46
      Witam

Ponieważ to szczegóły decydują o charakterze imprezy, nie posiadam gotowych schematów. Do każdej oferty podchodzę indywidualnie, dokładnie poznając Państwa upodobania i preferencje. Staram się na bieżąco wprowadzać sugestie zleceniodawców, zawsze informując o postępach w realizacji projektu. Stały kontakt z klientem pozwala uniknąć nieporozumień, gwarantując pełną satysfakcję z przeprowadzonych przeze mnie imprez.

Wieloletnie doświadczenie sceniczne, kontakt z publicznością i wyselekcjonowana muzyka sprawiają, że imprezy z moim udziałem stają się wyjątkowe i niezapomniane.

Zatem jeśli potrzebujesz profesjonalnej obsługi muzycznej Twojego wymarzonego przyjęcia, nietuzinkowego prowadzącego z estradowym nagłośnieniem i oświetleniem, to nie mogłeś/aś trafić lepiej !!!

pozdrawiam serdecznie
      Paweł Rzedzicki
      www.party4you.com.pl
      666-277-577
    • gregdj Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 17.01.14, 13:24
      Witam.
      Termin mam wolny.Zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.djgreg.ig.pl
      Moje motto na weselu "sztuka bawic sie na całego,również na trzezwego"
      Pozdrawiam Grzesiek
    • dj-dawid-508-501-542 dj Dawid +Trąbka do koscioła (gratis). 29.01.14, 19:22
      Witam

Przedstawiam oferte:

Zakres usługi obejmuje:

*Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę
      współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar
      możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań.
      *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców,
      pierwszy taniec itp.) - do ustalenia.
      *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa
      oczekiwań oraz gości.
      * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka.
      *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis).

Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.

www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be
      Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube

Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!!

Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542

pozdrawiam Dawid
    • wodzirejrobert Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 05.02.14, 11:18
      Dzień dobry termin Państwa wesela mam jeszcze wolny wiec mogę zaproponować swoją usługę:
      Pełne poprowadzenie wesela łącznie z zabawami i konkursami dla gości oczywiscie na własnym profesjonalnym sprzęcie nagłośnieniowo - oswietleniowym ( salę dekoruję reflektorami ledowymi o mocy 1000 W) Więcej informacji na moim ogłoszonku:

tablica.pl/oferta/dj-wodzirej-profesjonalnie-i-w-rozsadnej-cenie-poprowadzi-wesele-CID619-IDRt4W.html#698f7941e8
      Zachęcam do kontaktu telefonicznego lub osobistego ( i jak w treści ogłoszenia cena napewno będzie rozsadna) smile
      Pozdrawiam Robert
    • dj-dawid-508-501-542 Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 07.02.14, 17:30
      Witam

Przedstawiam oferte:

Zakres usługi obejmuje:

*prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców,
      oczekiwań oraz gości.

Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.

Dj-Dawid-Wesele-508-501-542 Zapraszam !!!

Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr 508-501-542

pozdrawiam Dawid
    • djgass Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 21.02.14, 09:19
      Witam, zagram dla państwa weselne przyjęcie, jestem dj i wodzirejem muzycznym, możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim 1 dj wodzirej+dj na osobnej konsoli+1 wokalistka śpiewająca wokal na żywo+2 wokalistki+1 dziewczyna grająca na saksofonie co bardzo ładnie brzmi na uroczystościach weselnych+1 dziewczyna na skrzypcach,albo poprostu san dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass tel.663836085 pozdrawiam Sebastian Bednarz
    • djmasti Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 21.02.14, 13:34
      Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym

Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
      Szeroki wybór nagrań, począwszy od lat 60, 70, 80, 90 poprzez Rock'n'Roll Italo Disco gorące rytmy
      latynoskie aż do największych hitów współczesnych.
      Pamiętamy także o wielbicielach mocniejszych rytmów i fanach muzyki biesiadnej,
      nie zapominamy także o tańcach klasycznych,
      Swoim wieloletnim doświadczeniem gwarantujemy udaną zabawę i niezapomniane wrażenia.
      Posiadamy własne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Ceny naliczamy za impreze a nie za ilość osób w zespole.

Szczegóły na stronie :

www.masti.beepworld.pl

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego:

tel:783-830-424
      • emart10 Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 18.03.14, 20:58
        witam serdecznie!
        Zapraszam o skorzystania z mojej oferty na poprowadzenie imprezy weselnej.
        Na pewno jest wiele ofert dj-ów którzy proponują tanio swoje usługi, ale jesli zależy Państwu na doskonałej zabawie i zadowoleniu gosci polecam swoją osobę.
        Odwielu lat prowadzę imprezy o różnym charakterze. Repertuar i całą oprawę zawsze dostosowuję do sytuacji. Jesli trzeba bedę wodzirejem, prowadzącym i dj w jednym. Mogę mieć u boku saksofonistę który ubarwi każdą imprezę.
        Zapraszam na stronę www.djmarsel.pl i e-mail:marsel504@gmail.com
    • djzpolecenia.pl Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 24.02.14, 18:04
      Zapraszam do skorzystania z mojej oferty;

Pozdrawiam,
      DJ Marcin
      djzpolecenia.pl
    • djbuzi Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 27.02.14, 20:59
      Witam. Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem , oświetleniem ,laserami ,dymownicą ciężkiego dymu. Dla dzieci duża maszyna do baniek. Prezentuję repertuar dla wszystkich pokoleń. Gram nie jak niektórzy Dj'e z laptopa tylko wszystko z płyt Cd, przez to na pewno gra czyściej i wygląda bardziej na żywo. Gram od 12 lat od 7 miu prowadzę wesela i podobne imprezy. Cena za wesele wraz z dojazdem i oprawą muzyczną do ostatniego gościa to 900zł. /W przypadku przyjęcia weselnego do 50 osób/ 1200zł w przypadku przyjęcia weselnego powyżej 50 osób.
      Tutaj więcej zdjęć i informacji o mnie :
      www.facebook.com/DjBuzi
      www.djbuzi.pl
      sunnystreetstation.magix.net/public/djbuzz
      Kontakt do mnie
      buzz1@op.pl
      Tel 691-519-445
      Tomasz Buzała
    • soundprotectors Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 06.03.14, 18:02
      Witamy serdecznie!

Jesteśmy duetem młodych dj pochodzących z Tuchowa w pow. Tarnowskim, pasjonujących się muzyką w każdym znaczeniu tego słowa. Jako formacja działamy oficjalnie od 2010 roku. Od tego czasu mieliśmy przyjemność grać już na kilkuset różnego rodzaju imprezach i uroczystościach takich jak półmetki, wesela, poprawiny, studniówki, osiemnastki, różnego rodzaju rocznice oraz dyskoteki.

Jesteśmy mobilni, dokładni i elastyczni, dzięki czemu potrafimy dostosować się do aktualnej sytuacji podczas uroczystości.

Potrafimy z humorem i kulturą prowadzić różnego rodzaju zabawy. Posiadamy profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy wiodących marek.

Koszt oprawy muzycznej wesela wliczając koszty dojazdu wyniósłby około 1600 zł.
      W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do rozmowy: 518 947 706.
      e-mail: soundprotectors@gmail.com
      Bardzo serdecznie zapraszamy na nasze strony:
      www.facebook.com/SoundProtectors
      Nasz film promocyjny: www.youtube.com/watch?v=6wiH62sf2dA
      Tutaj link do filmu z jednego wesela przez nas prowadzonego: www.youtube.com/watch?v=DOnSVeRHyjw

Pozdrawiamy serdecznie! smile
    • exclusivedjs222 Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 06.03.14, 22:55
      Witamy serdecznie

Bawimy swietnie i mlodych i starszych roznoraka muzyka.
      Prowadzimy swietne zabawy w czasie wesela

Zapraszamy na nasza strone internetowa exclusivedjs.pl
    • djmichal173 Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 17.03.14, 13:53
      Oferuję Państwu profesjonalną obsługę muzyczną różnorodnych imprez tanecznych

Obsługuję imprezy takie jak:
      Wesela
      Poprawiny
      Studniówki
      Komersy
      Dyskoteki szkolne
      Bale
      Sylwester
      Andrzejki
      Półmetki
      Imprezy firmowe

Jako DJ prowadzący imprezy okolicznościowe organizuję różne ciekawe zabawy,konkursy a także biesiadę przy stołach dzięki czemu Państwa impreza długo pozostanie w pamięci.

Nie stosuje rozwiązań prowizorycznych, dysponuję nowoczesnym sprzętem renomowanych marek.

IMPREZA W MOIM WYKONANIU TO POŁĄCZENIE :
      DOŚWIADCZENIA
      NOWOCZESNEJ TECHNOLOGII
      PROFESJONALIZMU

www.michaldj.pl
      Termin 18,10,2014 mam jeszcze wolny.
    • garnysz Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 17.03.14, 22:04
      DJ Wodzirej na wesele lub poprawiny?
      Serdecznie zapraszam na moją stronę www.djslawek.pl lub proszę o kontakt tel. 603 168 747.
      • djkonradkr dj Konrad na wesele ag art. Muzyczny Krakow 18.03.14, 02:54
        witam serdecznie jestem dj i konferansjerem z Krakowa termin podany mam jeszcze wolny
        Wesela i imprezy firmowe prowadzę od 15 lat własny sprzęt muzyczny i oświetleniowy
        Chętnie umówię się z Państwem na spotkanie i prezentacje lub zaproszę na którąś z moich imprez , gram tez na żywo w najlepszych krakowskich klubach w tygodniu,
        Proszę o telefon mój numer 881406801 dj. Konrad z Krakowa
    • zaczarowana33 Re: Szukam DJ/Wodzireja na wesele 18,10,2014 18.03.14, 17:27
      Polecamy DJ IMPREZKA z Rudy, Fajny chłop !
    • dj-konferansjer Polecam!!! Zawodowy Dj na wesele Bielsko Biała 07.04.14, 22:25
      Witam

Przedstawiam ofertę:

Zakres usługi obejmuje:

oczekiwań oraz gości.
      _
      *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem.
      *Jestem otwarty na państwa sugestie
      * Dojazd w cenie

Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!!

W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!!

Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542

pozdrawiam Dawid

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka