Dodaj do ulubionych

Foto VIdeo Mateusz Ruciński Tczew OPINIE

20.02.14, 23:07
Witam,
czy ktoś miał może styczność z tą firmą.? Zastanawiamy się nad zjdeciami i kamerowaniem ślubu i wesela u nich... Ale tak naprawdę widziałam w wielu miejscach tylko ich reklamę lub kryptoreklamę i nic poza tym.
Może ktoś był klientem i może się wypowiedzieć na temat usług..?
Z góry serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • mg2323 Re: Foto VIdeo Mateusz Ruciński Tczew OPINIE 12.04.15, 20:30
      Witam,
      wiem, że nie jest Pan już zainteresowany tą informacją, ale chcę ostrzec inne pary, które zastanawiają się nad usługami Foto Video Studio z Mariuszem Rucińskim na czele (Tczew, Bałdowo- Skarszewy). Jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia, mimo dobrego sprzętu; brak profesjonalizmu i zainteresowania klientami, poza tym nie dotrzymują terminu ani danego słowa. Zdecydowanie odradzam.
      • misiek2626 Re: Foto VIdeo Mateusz Ruciński Tczew OPINIE 24.04.15, 08:50
        Absolutnie nie zgadzam się z opinią mg2323.Nigdy nie lubiłem dyskutować na forum,bo zawsze czytałem ,albo obelgi ,albo wpisy konkurencji.Jeżeli nie jest to konkurencja, to są to wielkie bzdury.
        Wynająłem ich na swój ślub z polecenia brata,który skorzystał również z tej firmy.I on i ja jesteśmy mega zadowoleni ich działalności.Cały materiał,który otrzymaliśmy jest wzorcowo zrobiony a ich praca na ślubie i weselu była zawodowa.Tu muszę napisać ,że mój brat ma firmę o identycznym profilu.Dlatego nie mógł wykonać u mnie ani filmowania ,ani fotografowania.Polecam bez żadnych wątpliwości tych Panów.
    • respberry90 Re: Foto VIdeo Mateusz Ruciński Tczew OPINIE 14.04.15, 11:07
      Witam! przy poszukiwaniach fotografa zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio fotografia i fim www.kraskastudio.pl smile
    • idphotopl Re: Foto VIdeo Mateusz Ruciński Tczew OPINIE 17.04.15, 14:43
      Polecamy nasze usługi. Zapraszamy na www.idphoto.pl Wykonujemy usługi w całej Polsce
    • zibi2434 Re: Foto VIdeo Mateusz Ruciński Tczew OPINIE 24.06.16, 09:25
      Witam.
      Korzystałem z firmy Foto Video Studio Mateusz Ruciński w tym roku. Ślub i wesele mieliśmy w Grudziądzu. Panowie pojawili się u nas dwie godziny wcześniej niż się umawialiśmy. Towarzyszyli mojej małżonce u fryzjera i u kosmetyczki. Uwiecznili nasze przygotowania w domu, kościele i na sali.
      Po czterech dniach spotkaliśmy się z nimi na sesji plenerowej. Otrzymaliśmy film 1h 45min na płycie blu-ray, oraz na trzech płytach dvd. Jednej dla nas i po jednej dla rodziców. Otrzymaliśmy również 612 zdjęć na płycie dvd i 50 zdjęć w albumie. Dodatkowo mamy teledysk.
      Całość przekazali nam po trzech tygodniach. Wiele osób oglądało nasze pamiątki. Były wśród nich przyszłe pary młode, które po obejrzeniu wzięły od nas namiary na firmę. Nie było ani jednej osoby, której by się nie podobało. Zamówiłem tych Panów na chrzciny naszego maleństwa, które już nie długo nam się urodzismile) Reasumując, polecam tą firmę każdemu, kto chce mieć naprawdę fajną pamiątkę.
      Pozdrawiam
      Zbyszek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka