Dodaj do ulubionych

Poznań-sala+hotel dla 70 gości

IP: *.skanska.pl / 213.17.161.* 27.08.04, 14:30
Witam,
właśnie zaczynamy szukać miejsca, w którym moglibyśmy się bawić na naszym
weselu. Ślub planujemy na sierpień 2005.
Wstępnie już zbadaliśmy rynek (ok 40 ofert. Niestety ceny nasz przeraziły
(szczególnie noclegu). Szukamy nie tylko restauracji, ale i noclegu dla
wszystkich gości(wszyscy będą przyjezdni) w miejscu, gdzie można zrobić fajne
zdjęcia plenerowe.
Bardzo proszę tych już doświadczonych o pomoc.
Najlepiej aby to miejsce było poza Poznaniem.
Z góry dziękuję,

Obserwuj wątek
    • Gość: Aihnoa Re: Poznań-sala+hotel dla 70 gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:15
      Juz gdzies na tym forum o tym pisalam, ale naprawde polecam Palac w Brodnicy
      Sremskiej! (30 km od Poznania, za Mosina). Piekne miejsce, super zorganizowany
      wystroj, jedzenie tez palce lizac, no i w porownaniu z cenami hoteli zupelnie
      niedrogo..
      (swieze wspomnienia - slub byl w zeszla sobotesmile

Palac polozony w ladnym parczku. (pieknie plener wychodzismile
      Strona Palacu: www.brodnicamansion.com
      Radze sie spieszyc!wink

Pozdrawiam!

• Gość: edi Re: Poznań-sala+hotel dla 70 gości IP: *.echostar.pl 27.08.04, 17:34
        zajrzyj na poznanski portal slubny www.narzeczeni.net
        jest tam duzy wybór lokali na wesela.
        • elf Re: Poznań-sala+hotel dla 70 gości 27.08.04, 23:57
          Przeklejam Ci niżej moją wypowiedż z wątku "Restauracja w Poznaniu lub
          okolicy". Ddam, że tam cena przy 4 osobach w domku wycodzi 30 zł od osoby, to
          niewiele w porównaniu z innymi. A 4 osoby mieszczą się tam spokojnie.
          Ja jednak w końcu polecam - choć stresów trochę było, bo trudno
          dogadać się z właścicielem - motel A&B w Stęszewie (zaraz za wjazdem do
          Stęszewa po prawej stronie). Od strony drogi wygląda nieszczególnie, ale za to
          jak wjedziesz dalej super - świetna sala i piekne domki wsród klombów nad samym
          brzegiem jeziora. Koszt od osoby 130 zł, w tym tort, swoje mielismy napoje i
          alkohol; od nich ciasto (250 zł za 3 rodzaje) i szampana za 40 zł za butelkę.
          Fajne są noclegi - 120 zł za domek który może być od 2 do 4-osobowy.
          Jeśli chodzi o moje wahania, to po prostu trudno się z panem właścicielem
          rozmawia, takie się ma wrażenie że trochę kręci, np. mówi na początku że "mają
          to państwo od nas w cenie", a potem okazuje się że mamy owszem ale za pieniądze
          itp. Ale jak się dokładnie dogadasz i zapiszesz to będzie ok, koniec końców
          zapłacilismy nawet nieco mniej niż przygotowalismy. Był tylko jeszcze jeden
          minus - część gości przyjechała przed slubem do domków żeby się przebrać i
          przygotować i okazało się, że muszą czekać, bo domki nie posprzątane... Moja
          siostra musiała się trochę awanturować żeby wszyscy zdążyli. Tak więc to też
          warto dokładnie sprecyzować w umowie - od której będą gotowe domki.
          Teraz plusy. SUPER ORGANIZACJA. Pyszne jedzenie. Kelnerzy na poziomie i chodzą
          jak w zegarku, a właściciel do końca imprezy jest na terenie i dyskretnie
          wszystko kontrolujesmile Sami robią dekoracje z balonów, ale nie było problemu
          żeby przyjechała nasza dekoratorka (zrobiła nam super zresztą). Dokładnie się
          rozliczają i wszystko oddają. Generalnie moje wesele udało się bardzosmile))
          Jakbys jeszcze chciała jakieś informacje, pisz na maila, acha, ja rezerwowałam
          tam salę z rocznym wyprzedzeniem. Wesele też miałam na 70 osób. Powodzeniasmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka