Dodaj do ulubionych

Fajne miejsce na wesele - pomocy

IP: 195.94.199.* 02.09.04, 15:52
Szukam ladnej sali na wesele na ok 80 osob (moze byc mniej lub wiecej).
Najlepiej z jakims terenem zielonym (w kazdym razie nie przy samej
trasie/ulicy) Dobrze jesli w poblizu bylaby mozliwosc przenocowania gosci
weselnych nie wszystkich ale ok 20-40 miejsc)Zeby bylo dobre jedzonko!
Najlepiej jesli sala do tanczenia i jedzenia bedzie ta sama lub polaczona
zeby goscie w miare mogli sie widziec.
Prosze Was pomozcie, moze byliscie na jakims klimatycznym weselu i mozecie
cos polecic!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga ale... IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 02.09.04, 16:00
      nie napisałaś gdzie... smile
    • Gość: oj.. Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: *.sulzer.com 02.09.04, 16:11
      rozumiem, że nie w całej Polsce....wink))))))
      • Gość: Mala Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: 195.94.199.* 03.09.04, 12:49
        No tak kurcze, chcialam podac jak najwiecej info i zapomnialam ze chodzi mi o
        Warszawe i wszelkie jej okolice. (wlasciwie pewnie okolice bo nie sadze zeby w
        Warszawie mozna bylo znalezc cos z zielenia, charakterem itd)

pozdrawiam
        Mala
        • Gość: LILA Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:09
        • Gość: LILA Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:11
          JA MAM CUDOWNE MIEJSCE..Rancho robie tam wesele 11
          września...zielono ..konie..pawie...i oczywiście możliwość noclego w
          pięknych pokojach z drewna...sala cudo..2 piętrowa...polecam ...gg..7823372
          Pozdrawim
          • Gość: Mala Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: 217.14.218.* 07.09.04, 12:20
            Czy to Ranczo Bena ?
        • anusia29 Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy 07.09.04, 12:28
          Polecam restaurację St.Antonio przy Ogrodzie Saskim. W weekned było tam moje
          wesele i było EXTRA. Poza tym jest tam doskonały manager, z ktorym przedslubne
          przygotowania to pestka, a wręz przyjemność
          Ania
          • Gość: bettina Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 17:23
            a ja szukam czegos w okolicach Wrocławia - pomocy !!!!
          • Gość: Monik Re: Fajne miejsce na wesele - St.Antonio IP: 213.241.45.* 08.09.04, 11:20
            Aniu,
            Dzwoniłam tam i widziałam zdjęcia. Ale Pani mi powiedziała, że tańczy się na
            zewnątrz pod zadaszeniem. Czy to było OK? Nie było zimno, ani nieprzyjemnie??
            No i to korkowe…Upierdliwe jest smile)

Pozdr,
            Monik.
            • anusia29 Re: Fajne miejsce na wesele - St.Antonio 08.09.04, 11:54
              Mimo korkowego alkohol i tak wychodzi taniej niż w wileu innych mijscach. Poza
              tym w SA jest tanie jedzenie, co bilansuje korkowe także. Jak jestem zadowolona
              bardzo z końcowego rozliczenia, bo są megauczciwi.
              Tańczy się na dworze, ale to lepiej, bo się nie pocisz wink. Nie jest duszno. Jak
              jest zimniej to do ogrodu wstawiają lampy gazowe, które ogrzewają. No fakt, że
              nie wyobrażam sobie tam wesela w grudniu, ale od maja do października myslę, że
              jest OK. ja jestem BARDZO zadowolona. Poza tym mozna posiedzieć w ogrodzie,
              przespacerowac się po świezym powietrzu
    • Gość: magda Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:15
      tak się akurat składa że znam takie miejsce!!! jest i teren zielony oddalony od
      drogi, a ponad to w pobliżu można przenocować gości. sami organizujemy te
      wesela i mogę zagwarantować dobrą jakość obsługi no i jedzenia!!!!jest the
      best. mamy rewelacyjną kucharkę która serwóje takie danie że ślinka cieknie. a
      na jej barszczyk czerwony to warto czekać i do późnej nocy smile oto mój mail
      DOVERTON@interia.pl nie wiem czy będzie cię interesowała miejscowość bo to
      niedaleko krakowa ale jak coś to zapraszam i polecam
      • Gość: Mala Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: 195.94.199.* 09.09.04, 10:46
        NO wlasnie wolalabym cos blizej warszawy.
      • Gość: Kilo Do Lili IP: 217.153.119.* 09.09.04, 13:10
        Niestety korzytsam z internetu tylko w pracu a tu nie mogę założyć gg, więc jak
        bys mogła dać jakiś namiar meilowy. Z góry dziękuję
    • Gość: Lila Re: Fajne miejsce na wesele - pomocy IP: *.sgib.com 09.09.04, 14:47
      Polecam hotel Gromada (blisko lotniska lub centrum) rewelacyjna kuchnia, piekne
      marmurowe sale (przy lotnisku)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka