Dodaj do ulubionych

Ślub w świeta...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:58
Czy ktos z Was brał ślub w świeta obojetnie Wilekanocne lub w Boze
Narodzenie??

Bardzo mnie ciekawi jak Wasi goście weselni reagowali, gdy wręczaliście im
zaproszenia na wesele własnie na taki czassmile
Czy miewaliście jakieś problemy związane z terminami...mam na mysli
wcześniejsze rezerwacje: sala, orkiestra, samochód, sukienka, itp...
Obserwuj wątek
    • Gość: eva Re: Ślub w świeta... IP: *.crowley.pl 24.09.04, 10:28
      byłam na takich ślubach w święta 3x. Niestety nie polecam. Jedzenie na
      przyjeciu było niedobre, bo przygotowane przez restaurację przed świętami (po
      prostu stare), no i niestety trzeba było brać urlop.... (wesela w drugi dzień
      świąt)- co nie każdemu pasuje. A poza tym w Boże Narodzenie było tak zimno, że
      każdy na ślubie myslał o talerzu rosołu....
      Generalnie myślę, że świeta to czas rodzinny i chce się je spędzać w domowym
      zaciszu
      • Gość: asa Re: Ślub w świeta... IP: *.echostar.pl 24.09.04, 10:58
        ja uwazam ze ślub w swieta to pikna sprawa, a ze to czas rodzinny to prawda,
        ale przeciez evo na slubie i weselu spotyka się głownie rodzina?! wiec nie
        rozumiem czemu tak piszesz, moim zdaniem to piekna pora i czas, bylam na takim
        slubie rok temu , było pieknie, śnieznie, nastrojowo, pełno ozdób swiatecznych
        w restauracji-przygotowania do sylwestra... super, wesele przy choince to
        piekna sprawa a rodzina w komplecei moze sie w koncu spotkac prz stole....
        weselnymsmile pozdrawiam
        • Gość: karolina Re: Ślub w świeta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:17
          biore slub 26.12 czyli w drugi dzien swiat i wcale mnie to nie przeraza.a
          poniewaz robimy obiad weselny dla rodziny wiec i tak spedzimy ten czas razem-
          jak w swieta.tylko ze w troche wiekszym groniesmilei wcale sie nie boje mrozu i
          szczerze mowiac modle sie o snieg bo bysmy mieli piekna sesje w plenerze.mam
          sliczne futerko i jestem cala happysmileszkoda ze to dopiero za 88dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka