Gość: IWONAR IP: 193.201.167.* 26.10.04, 08:38 poszukuję niedużej (na około 60 osób) sali/restauracji na weselny obiad w Warszawie, ewentualnie okolicach czy możecie coś polecić? najlepiej z ogrodem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: POSZUKIWANIA SALI 26.10.04, 13:19 Bardzo ładnie jest w Bistrocie na Foksal.Chyba ci sami właściciele mają też restaurację Vendetta na Żoliborzu z całkiem ciekawą ofertą weselną. Oba miejsca eleganckie i z ładnymi ogrodami. W sam raz na 60 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: POSZUKIWANIA SALI IP: 193.201.167.* 26.10.04, 13:33 dzięki jest jeszcze troszkę czasu, ale już sie powolutku rozglądam wpadne do tych likali pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: POSZUKIWANIA SALI 26.10.04, 15:15 Ja szukam sali też na 60 osób więc i te lokale brałam pod uwagę. Jeśli będziesz tym zainteresowana, to moge też powiedzieć gdzie byłam i co odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: POSZUKIWANIA SALI IP: 193.201.167.* 26.10.04, 15:59 Super Dzięki za pomoc czekam na informację pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: POSZUKIWANIA SALI 26.10.04, 21:56 Ja do tej pory widziałam: - Proma Trading - nie organizują imprez poniżej 100 osób - Stawisko Klaudyn - niektórym dziewczynom z forum się podoba, ale jak dla mnie miejsce jest fatalne. W pobliżu starego wysypiska śmieci, zaniedbany teren i sala balonikowo-plastikowa - Marina Diana - prześliczne miejsce nad Zalewem Zegrzyńskim, nie mozna mież żadnych zastrzeżeń, niestety bardzo drogie - Chata Góralska nad Zegrzem - klimatyczne miejsce, tanie, ale słyszalam o nim trochę niepokojących rzeczy (np. zła obsługa) Jeśli chodzi o Bistrota to miejsce jest bardzo ladne, duży ogród. Z tego co pamietaj 160 zł od osoby + korkowe albo ich pakiety alkoholowe. Ciekawie wyglada Vendetta. Tam płaci się aż 200 zł od osoby, ale w tej cenie masz wszystko, łącznie z alkoholem bez ograniczeń. Chociaż skoro piszesz, że chcesz urządzić obiad, a nie calonocna imprezę, to pewnie ceny będą zupełnie inne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonar Re: POSZUKIWANIA SALI IP: 193.201.167.* 27.10.04, 09:00 Dzięki Chętnie przejadę się do Marina Diana. Mieszkam na Tarchominie, więc odległośc od kościoła nie byłaby duża. Podasz mi dokladniejszy adres? Czy to gdzieś w pobliżu Hotelu 500? Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: POSZUKIWANIA SALI 27.10.04, 15:12 Adres i mapę dojazdu znajdziesz na stronie www.marinadiana.pl. Hotel 500 jest po drugiej stronie Zalewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: POSZUKIWANIA SALI IP: *.centertel.pl 28.10.04, 10:40 Dziewczyny, tzw. "korkowe" to podobno nielegalna praktyka, odradzam miejsca, w których taka opłata jest pobierana (np. Villa Park, Villa Foksal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: POSZUKIWANIA SALI IP: 193.41.113.* 28.10.04, 11:35 Czesc Polecam Vendette - robilam tam wesele - naprawde super miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: POSZUKIWANIA SALI IP: 217.8.186.* 28.10.04, 12:05 A jaki byl koszt takiego przyjecia, jesli mozna zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: POSZUKIWANIA SALI IP: 193.41.113.* 28.10.04, 12:23 200 zł od osoby z alkoholem bez ograniczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: POSZUKIWANIA SALI IP: *.centertel.pl 28.10.04, 10:38 Na około 50 osób polecam Dwór Macieja (mistrzowskie danie tzw. butterfish - coś co rozpływa się w ustach) Znam to miejsce z tego względu, że robimy tam czasem imprezy firmowe lub zamawiamy catering. Jest w Konstancinie, chciałam tam zrobić moje wesele, ale niestety, 120 osób tam żadną miarą nie upchniemy... www.dwormacieja.oit.pl/ Bardzo elegancko, bardzo na poziomie, ceremonię można zorganizować w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re:Do aleksandry IP: 193.201.167.* 28.10.04, 11:08 Bardzo Ci dziękuję Jestem zachwycona tym co zobaczyłam na stronie Szczególnie pomysł z zaślubinami na miejscu przypadł mi( narzeczony o tym marzy) do gustu Szkoda tylko, że to po tamtej( mieszkam na Tarchominie) stronie Wisły Ale i tak zadzwonię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andzia353 Re:Do aleksandry 28.10.04, 14:44 słyszałam o takiej restauracji Pastacafe na Kamionkowskiej na Grochowie, mają chyba ze 2 sale i ogród jeszcze tam nie byłam więc nie podzielę się wrażeniami, ale może ktoś z szanownych formumowczow miał okazję się tam bawić i napisze parę słów... Odpowiedz Link Zgłoś