Dodaj do ulubionych

Wy obejrzyjcie, ja odpowiem...

• Gość: A Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 11.11.04, 00:49
      Gunia, napisalas, ze slub cywilny mieliscie w W-wie... na zdjeciach widzialam
      fajne miejsce Waszego przyjecia- gdzie to bylo?
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 10:39
        U moich teściów. Taki mają ogród...
    • Gość: X Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / 217.144.201.* 15.11.04, 10:20
      Już nikt nie pyta?
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 10:35
        Widocznie się przejadło smile)
    • Gość: Patrycja Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.sgib.com 16.11.04, 12:21
      Gunia,

Przeczytalam wybiorczo czesc postow, zarowni tych "wrednych" jak i "milych".
      Zdjecia, jak zdjecia, nie bede komentowac. Bo nie o tym chce napisac. Jak sama
      widzisz, nie tylko mile osoby odwiedzaja Twoja strone. W sieci nie brakuje
      sfrustrowanych bab i napalonych facetow. To ze Cie krytykuja, to pol biedy.
      Mnie troszke przeraza, ze az tak sie otwierasz na ludzi: widac, gdzie
      mieszkasz, jak wyglada Twoje dziecko, gdzie spacerujecie. Gunia, fajnie, ze
      chcesz ludziom pokazac, jak mozna zachowac pamiatki z milych chwil, bo ja tak
      to odbieram. Ale tak jak pisalam, chorych ludzi nie brakuje i powinnas jednak
      troszke niektore zdjecia ocenzurowac, tak, aby nie bylo za latwo do Was dojsc,
      bo jakis wariat/wariatka moze Wam zrobic krzywde, chocby po to, popsuc to, co
      na tych zdjeciach widac. Moja rodzina prowadzi prywatna dzialanosc i na
      upubliczniony numer telefonu dzwonili niestety czasem nienormalni ludzi i
      mowili rzeczy, ktore bym wolala wymazac z pamieci.

Pozdrawiam,
      Patrycja
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 14:51
        Dzięki za rady. Już wcześniej odpowiadałam na podobnego posta.
        Pozdrawiam!
        Aga
    • Gość: Julia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / 217.144.201.* 18.11.04, 15:23
      Kiedy pojawią się nowe fotki na Waszej stronie? Pozdrawiam!
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 15:55
        Witaj! Milo mi, że masz ochotę obejrzeć nowe fotki. Może będą już dzisiaj
        wieczorem. Zgubiliśmy kabel do przegrywania zdjęć, więc była mała przerwa
        w "dostawie" nowych fotek.
        Pozdrawiam!
        • Gość: Patrycja Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.sgib.com 18.11.04, 16:05
          Czesc Gunia,

Mam pytanie, w ktorym szpitalu rodzilas? zdjecia z porodu zrobily na mnie spore
          wrazenie, bo nigdy nie widzialam noworodka dopiero "po". Czy bylas zadowolona z
          obslugi? zarowno w trakcie porodu jak i pozniej?

Dzieki
          Patrycja
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 16:17
            Cześć Patrycja!
            Rodziłam na Karowej. Zdecydowaliśmy się na poród rodzinny, więc warunki były
            naprawdę świetne. Po porodzie musiałam zostać jeszcze tydzień w szpitalu z
            Michałkiem, bo miał żółtaczkę fizjologiczną. Opieka bardzo dobra. Sympatyczni
            lekarze (polecam dr Jastrzębia), pielęgniarki i panie od laktacji. Poród
            wspominamy jako najwspanialszą rzecz. Tyle radości! Naprawdę! Może dlatego, że
            rodziłam szybko i bez komplikacji.
            pozdrawiam
            • Gość: Patrycja Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.sgib.com 18.11.04, 16:24
              dzieki za info. Kiedys sie przydasmile. Moja kolezanka tez tam rodzila kilka
              miesiecy temu i byla zadowolona. Z kolei druga byla na Kasprzaka i zle wspomina
              sale gdzie lezala po porodzie, ponoc mnostwo ludzi (5 matek + 5 noworodkow to
              chyba sporo jak n amaly pokoj?) i brudne lazienkisad
              • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 16:44
                U mnie było super. Tylko dwie mamy i parka dzidziusiów. No i nowa łazienka.
    • Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 12:54
      Guniu proszę powiedz mi ( nie wiem czy zaglądasz tu jeszcze) gdzie kupiłaś
      welon bardzo podba mi sie właśnie taki prosty jak miałaś.
      Z góry dziękuję i pozdrawiam Cie serdecznie.
      Ania
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 16:47
        Aniu welon kupiłam również w Legionowie. Tam, gdzie suknienkę.
        pozdrawiam!
        • Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:42
          Dzięki, chociaz Legionowo dla mnie za daleko trochę... Powiedz zaglądasz tu
          jeszcze czasami? a jak tam po slubie emocje troszkę opadły? ja bardzo sie
          przejmuję samym ślubem w kościele a w szczególnosci przysięgą małżeńską ze sie
          rozbecze i nic nie powiem - ale wstyd... ach jeszcze pół roku
          Pozdrawiam Cie serdecznie
          Ania
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 09:14
            Czasem zaglądam. Ale teraz siedzęna forum dla mam smile))
            Wiesz więcej wspólnych tematów wink
            Nie denerwuj się naprawdę. Musisz być przede wszystkim wyspana i koniecznie coś
            zjeść! Ja zapomniałam o jedzeniu i w Kościele było mi strasznie słabo.
            Dużo zależy od księdza. Wybierzcie i poproście ulubionego o udzielenie
            Wam ślubu. Nasz był fantastyczny. I wspomninam to z łezką w oku.
            Podobało mi się to, że nie powtarzaliśmy słów przysięgi po księdzu, ale sami
            czytaliśmy. Wiesz to tak jakbyśmy mówli do siebie, a nie powtarzali po kimś.
            Polecam!
            Trzymam kciuki za Ciebie! Będzie pięknie zobaczysz smile)
            KIedy ślub?
            • Gość: ania Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:06
              ślub dopiero w czerwcu ale ja sie tak wzruszam na ślubach kolezanek ze boje sie
              iz na swoim nie bede mogła nic powiedziec a co dopiero przeczytać! ale mam
              nadzieje za jakś sie uloży i mi przejdzie troszkę...
              Gunia przez tą waszą stronkę mam wrazenie jakbyś była moją dobrą kolezanką i
              jakbym cie dobrze znała ( co jest oczywiście zupełnie niemożliwe) smile))
              Jesteś super mama i tak trzymaj!
              Pozdrowienia dla twoich facetów, Ciebie i wszytskich dziewczyn na forumsmile))
              • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 13:06
                wink)))
    • aga_n20 proszę o twojego maila 07.12.04, 16:21
      witam cię
      prosze podaj mi swój adres mailowy bo mam do ciebie pytanko to ważne i bardzo
      pilne pozdrawiam Cie Agnieszka
      • Gość: gunia Re: proszę o twojego maila IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 21:39
        aga.petrumi@wp.pl
        ????????????????????????????????????????
    • Gość: Kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.is.net.pl 08.12.04, 11:42
      Guniu nie mogę wejść na Waszą stronę. Czy coś się zmieniło!?
    • evitka27 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 08.12.04, 11:56
      Gratuluję pomysłu na stronę www i...życia. Przynajmniej ze zdjęć wynika że
      jesteście szczęśliwą rodziną, i mam nadzieję że tak jest w rzeczywistości.
      Jestem połtora roku po ślubie, i chyba oboje z mężem zagubiliśmy się w naszym
      życiu- niestety, w kółko praca i praca... Nie potrafimy zdecydować sie na
      dziecko, bo bardzo boimy się tego kroku- mnóstwo obaw czy urodzi sie zdrowe,
      czy damy radę... a ja dodatkowo obawiam się utraty pracy, ograniczeń. Choc
      wydaje mi się, że narodziny zdrowego maleństwa rozwiewiają takie obawy. Szukam
      złotego środka i nie mnogę lub nie potrafię znaleźć. Pozdrawiam i życzę
      wszystkiego najlepszego. Ewa
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 12:48
        Ewo!
        Życzę Ci żebyście jednak zdecydowali się na to maleństwo. Ale porozmawiajcie
        najpierw, nic na siłę.
        My na początku też się mijaliśmy. Dużo pracowaliśmy. I kiedy okazało się,że
        jestem w ciąży wszystko się zmieniło!
        Mąż robił mi śniadanka, karmił owocami, dbał bardzo o wszystko!
        Potem była chwila zgrozy, bo o mało nie straciliśmy dziecka. Przesałam chodzić
        do pracy. Musiałam leżeć cały czas. Było mi ciężko. Ciąża była zagrożona.
        Lekarze cały czas wykrywali coś nowego. Mimo wszystko miałam nadzieję,
        żewszystko dobrze się skończy.
        I tak było! Poród był łatwy. Rodziliśmy razem. Mały zdrowy jak ryba!
        Co trzeba inego do szczęścia? Oczywiście z pracy mnie zwolnili. Jestem
        bezrobotna, ale mam teraz czas dla dziecka, dla siebie, rozwijam swoje
        zaintersowania.
        Wszystko się układa świetnie (nie chcę zapeszaćsmile))
        I nie wyobrażamy sobie życia bez Michałka!!!!!!!!
        Tobie również tego życzę!
        Aga
        • Gość: Venice Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 08.12.04, 12:56
          Gunia, a gdzie pracowalas? Albo czym zajmowalas sie w tej okrutnej firmie,
          ktora Cie zwolnila?

W ogole szukasz teraz pracy?

Pozdrawiam Ciebie i synka

• Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 13:05
            Pracowałam w Citibanku (Bank Handlowy).
            Tam niestety tak traktują ludzi.
            Teraz powoli rozglądam się za pracą.
            Już nawet coś mam na oku. Przeszłam do kolejnego etapu, ale więcej nie chcę
            zapeszać. To trudny nabór. I tak się cieszę, że tak daleko zaszłam. Reszta nie
            zależy ode mnie. Czekam na telefon z ich strony smile)
            • Gość: Venice Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:09
              To ja zycze powodzenia!!!
              Napisz jak dalej potoczyly sie losy tego naboru, ok? moj mail
              kaniaczka@gazeta.pl

A co do CityBanku to masz racje- tez cos o tym slyszalam sad Placa podobno
              niezle, ale... no wlasnie ale sad

Trzymanko!!!
            • Gość: Venice Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:10
              I jeszcze raz ja. Gunia, powiedz co myslisz o tej sukni?
              www.slubne.com.pl/?
              pid=3&col=1&item_id=433&cmd=show_item&pos=1&shift=4 model Adyn

Poodba Ci sie? Czy to obciach?
              • Gość: Venice Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:11
                www.slubne.com.pl/?pid=3&col=1&item_id=433&cmd=show_item&pos=1&shift=4
                • Gość: Venice Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 08.12.04, 13:13
                  A moze zdjecie jakiejs sukni, ktora (gdybys ponownie wychodzila za maz) bys
                  kupila? - poza ta sliczna, ktora mialas na swoim koscielnym.
                  Jesli tak, to prosze o zdjecie. Mam spory dylemat i stad moje posty smile
                • aniaw77 Do Venice 09.12.04, 15:57
                  Witaj,

Obejrzałam tę sukienkę, bardzo jest ładna.
                  Ja brałam ślub we wrześniu i przymierzałam podobną do tej.
                  Przy wyborze pamiętaj, aby ta suknie była też wygodna, bo masz w niej spędzić
                  kilkanaście najpiękniejszych godzi w swoim życiu i to Ty będziesz gwiazdą.

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego,

Ania
                  • Gość: Venice Re: Do Venice IP: *.chello.pl 10.12.04, 22:32
                    dziekuje Aniu. Swoja mialas podobna?

Pozdrawiam Cie

tez Ania
                    • aniaw77 Re: Do Venice 14.12.04, 14:22
                      Witaj Aniu,

Miałam podobną do tej, którą opisujesz.
                      Jak masz ochotę ją zobaczyć to prześlij mi swój e-mail a ja wyślę Ci zdjęcia.

Pozdrawiam,

Ania
                      • Gość: Venice Re: Do Venice IP: *.chello.pl 14.12.04, 19:14
                        moj adres- kaniaczka@gazeta.pl
              • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 13:15
                Kurczę która to suknia? Napiszmi dokładny link.
                Co do Citi-fakt płacili nieżle, ale za żadne skarby bym tam nie wróciła!
                pozdrawiam!
                • Gość: Kasia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.is.net.pl 08.12.04, 13:32
                  Guniu! Nie działa mi Twoja strona! Woesz coś na ten temat?
                  • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 13:41
                    Wiem... Mój mąż coś tam miesza. spróbuj ponownie, ale obawiam się, że dzisiaj
                    mogą być z nią problemy. Jutro na pewno będzie wszystko ok.
                    • Gość: gunia do Venice IP: *.acn.waw.pl 08.12.04, 13:45
                      Ładna. Mi się podoba. Ale kolorowy haft ma? To bym zmieniła. Nie podobają mi
                      się kolorowe wstawki.
                      A mojej sukni nie chcesz????
                      wink)
                      • Gość: Venice Re: do Venice IP: *.chello.pl 08.12.04, 22:40
                        Kolor tej sukni to ecru, a to nie haft tylko naszyte ozdoby w posraci malych
                        koraliczkow- koloru zlotego. I co Ty na to?
                        • Gość: gunia Re: do Venice IP: *.acn.waw.pl 09.12.04, 10:34
                          A to co innego! Bo było napsane pod spodem kolorowy haft.
                          Droga?
                          • Gość: Venice Re: do Venice IP: *.chello.pl 09.12.04, 10:50
                            Hmmm... nie wiem, czy droga, ale na pewno najtansza tez nie jest smile koszt to
                            2290 zl.
                            A Ty Guniu, swoja wsawilas do jakiegos komisu?

Acha, i jescze jedno- jak myslisz ta suknia w bielu + te zlote koraliki to
                            dobry pomysl? Do tego zloty diadem- koloru zlotego smile i skromna bizuteria...
                            przepych?
                            • aniaw77 Re: do Venice 09.12.04, 16:01
                              Witaj Venice,

Widzę, że interesują Cię suknie ze złotymi wstawkami, ja miałam podobne, do
                              tego złoty welon i diadem we włosach.
                              Jak chcesz zobaczyć moją suknię to napisz do mnie pod adres:anias27-77@o2.pl a
                              prześlę Ci zdjęcie.

Ach jesteś z Warszawy?
                              Mogę polecić Ci kilka salonów.

Pozdrawiam,

Ania
                            • Gość: gunia Re: do Venice IP: *.acn.waw.pl 09.12.04, 16:05
                              Radziłabym ecru. Ładniej sie w takim kolorze wygląda.
                              Biel mało komu pasuje. Z biżuterii-złity diadem wystarczy. Skoro ma ona złote
                              koraliki. Może cos skromnego na szyję...?
                              Moją sukienkę mam w domu.
                              Chcę ją sprzedać. 800 zł za wszystko.
    • Gość: iwona Marek Torzewski IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 29.12.04, 22:20
      Guniu, piosenka Torzewskiego jest przecudna!!!
      Nigdy bym na nią nie trafiła gdyby nie Ty.
      Potrwało troszke nim udało mi się ją ściągnąć.
      I na 99 proc będziemy przy niej tańczyć swój pierwszy( czytaj popisowysmiletaniec.

pozdrawiam

• Gość: Venise Re: Marek Torzewski IP: *.chello.pl 29.12.04, 23:01
        Iwona!

czy masz te piosenke na dysku? jesli tak, bardzo prosze, przeslij mi.
        kaniaczka@gazeta.pl

Pozdrawiam

Ania
        • Gość: iwona Re: Marek Torzewski IP: 193.201.167.* 30.12.04, 08:32
          Venise, ja to ciemniak jestem w tych sprawachsmilePoproszę mojego Miłego i
          wyślemy Ci wieczorkiem....chyba, że Adrian mnie ubiegnie.

pozdrawiam
    • Gość: asia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 29.12.04, 22:48
      Guniu, z checia zobaczylabym fotki z Waszego slubu, ale wyskakuje mi error na
      Waszej stronie.Kiedy bede mogla je zobaczyc?
      • Gość: Lota Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.ii / *.is.net.pl 04.01.05, 12:41
        Jak Wam Guniu upłynęły Święta i pierwsze dni Nowego Roku? No i kiedy wreszcie
        strona będzie działać? Chyba dużo osób się niecierpliwi!
        • Gość: gunia Do zainteresowanych :)) IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 12:41
          Witajcie dziewczyny !
          Dawno mnie tu nie było.
          Stronka już działa, troszkę okrojona, ale fotki slubne są smile)
          Acha! Suknię już sprzedałam... Trochę żal mi było sad(

pozdrawiam serdecznie!!!!
          Aga

PS. Iwonko jak będziecie tańczy przy Torzewskim? Jakis układ czy pełna improwizacja?
          • riele Re: Do zainteresowanych :)) 02.03.05, 13:07
            Witaj Gunia,
            Właśnie przejrzałam Waszą stronę i jestem wręcz oczarowana. Zdjęcia ze ślubu
            macie wspaniałe i wyglądacie na naprawde szczśliwą parę. Synek Wam się udał.
            Jest sliczny! Życzę Wam dużo, dużo szczęścia i wspaniałych chwil wspólnie
            spędzonych. Ja zamierzam wstapić w związek 23 lipca i choć juz wkradł się stres
            związany z szukaniem zespołu na wesele, cieszę się ze jestem jeszcze przed.
            Pozdrawiam serdecznie,
            Gosia
            • rysek Re: Do zainteresowanych :)) 02.03.05, 13:39
              fotki super!!! Widziałam już część na płycie demo fotografa, którym byliśmy
              zainteresowani bo robi cudne fotki ale niestety nie stać nas na niego sad
              Maleństwo wam się udało smile Zycze wam dużo szczęścia
    • Gość: karolina Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:41
      piękne ,spontaniczne zdjćia,pozdrawiam
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 15:22
        Dziękuję bardzo serdecznie smile)
        To miło, że jeszcze się podobają nasze fotki smile)
        pozdrawiamy!
        • Gość: megan Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 213.17.161.* 11.04.05, 12:13
          Do guni
          Cóż za zbieg okoliczności smile Znam twojego męża !!!! smile
          od kilku dni intensywnie przeszukuję portale internetowe w poszukiwaniu pomysłu
          na własny ślub, trafiłam na gazetę, widze "wy obejrzyjcie...." więc oglądam i
          oczom nie wierzę smile
          kiedyś twój mąż i ja mieszkaliśmy na tym samym osiedlu smile (na Ursynowie)
          rozmwialismy jakiś czas temu to szykował się do ślubu - tego cywilnego a tu już
          bobo na świecie smile moje gratulacje.

pozdrawienia dla Waszej całej rodzinki smile
          Piękne zdjęcia, śliczny synek. pozdrawiam cieplutkosmile
          megan
    • Gość: Misia Bardzo podoba mi się sukienka (kościelna)....czy.. IP: 213.17.171.* 11.04.05, 14:12
      czy jeszcze gdzieś można taką kupić? Przeglądałam mnóstwo i ta naprawdę
      przypadła mi wyjatkowo do gustu. Gusiu wiem, ze Agora. A jaki to model, jaki
      numer?
      P.S. Strona super! Fajna rodzinka ! Dużo szczęścia i pozdrawiam
      Monika
    • Gość: Mira Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.arcor-ip.net 11.04.05, 18:24
      No coz musze dodac krople goryczy do tego idyllicznego watku. Obejrzalam i
      uwazam ze sa tam zbyt osobiste zdjecia zeby je pokazywac wszystkim wokolo, ale
      wlasciwie czego mozna spodziewac sie po prowincji, chociaz z drugiej strony
      niektorzy lubia sie obrazac przed innymi.
      • vanessa_io Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 17.04.05, 17:45
        Do Megan!
        Hej !
        Pamiętam Cię nawet raz byliśmy na Ursynowie Cię odwiedzić, ale akurat Cię nie
        było smile

Do Misi: suknię już sprzedałam, a była kupiona w Legionowie. Z tego co wiem
        takie gorsety są jeszcze na pewno dostępne, może tylko inny dół do tego jest.

Do Miry: skoro Warszawa jest prowincją, to Ty z pewnością od urodzenia mieszkasz
        przynajmniej w Nowym Jorku wink)
        pozdrawiam serdecznie!!!
    • Gość: Mira Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.arcor-ip.net 17.04.05, 19:00
      Wszyscy NIE mieszkajacy w Warszawie od pokolen z dziada pradziada - to
      prowincja. I coz mozna wiecej powiedziec - nie maja taktu Ci prowincjusze - co
      widac po zawartosci strony
      • vanessa_io Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 17.04.05, 19:15
        Lepiej być z "prowincji" niz zakompleksioną warszawianką.
        A tak na marginesie mój mąż jest Warszawiakiem z dziada pradziada i to on tworzy
        naszą stronę. Widać ma "prowincjonalny gust". No cóż wziął sobie w końcu żonę z
        prowincji. Chyba warszawiankom jednak CZEGOŚ BRAKOWAŁAO smile))

Kończę dyskusję, bo nie o tym ten wątek.
        • Gość: Mira Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.arcor-ip.net 17.04.05, 19:42
          Nie jestem zakomleksiona a gust mam jak najbardziej dobry i dlatego nie bede
          prowadzic dalej tej dyskusji
          • Gość: poznanianka Re: Prowincjuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:02
            Prowincja to dopiero od ciebie zaeciało...az w Poznaniu poczułam.
        • Gość: Katja Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 17.04.05, 21:33
          Agnieszko,

wczoraj obejrzalam Wasze nowe zdjecia i troche mnie one zaniepokoily. Co sie
          stalo Waszemu synkowi? Dlaczego lezal w szpitalu? Czy wszystko jest juz ok?

Pozdrawiam, ucaluj Michalka

Pa

Katja
          • vanessa_io Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 17.04.05, 21:41
            Witaj Katja!
            Niestety mieliśmy swoją małą tragedię... Michałek się poparzył, leżał w szpitalu
            i miał preszczep skóry. To był koszmar... Dla niego i dla nas.
            Ale już wrócił mu humor i znów jest bardzo wesoły smile))
            Musimy smarować go maściami dwa lata, poza tym będzie nosił też specjalną
            koszulkę na blizny.
            Pozdrawiamy i dzięki za troskę
            Naprawdę jest już o nioebo lepiej smile
            • Gość: Katja Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.chello.pl 17.04.05, 22:20
              Ojejku,

brzmi strasznie sad Glowke sobie poparzyl? Jak to sie stalo?

Naprawde, ciesze sie, ze jest juz znacznie lepiej. Trzymam za Was!
              • vanessa_io Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 17.04.05, 22:25
                Złapał kubek z gorącą herbatą sad(
                Poparzył sobie klatkę piersiową i brzuszek. Z głowy miał pobrany przeszczep.
                Niestety... sad((
      • madeleine7 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 18.04.05, 11:50
        Gość portalu: Mira napisał(a):

> Wszyscy NIE mieszkajacy w Warszawie od pokolen z dziada pradziada - to
        > prowincja. I coz mozna wiecej powiedziec - nie maja taktu Ci prowincjusze -
        co
        > widac po zawartosci strony

Tylko, że ta tak wzgardzona przez Ciebie prowincja od 1945 roku do dziś pracuje
        na to, żeby to miasto wyglądało tak jak wygląda i żebyś mogła się nim chwalić.
        Więcej pokory.
        Kazdy ma swoje zdanie na temat publikacji prywatnych zdjęć w necie, ja akurat
        jestem przeciwna ale żeby kogos krytykowac trzeba mieć sensowne argumenty.
        Czego i Tobie życze.
        M.
        • Gość: karolina ze sz-na Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:04
          ucałuj maluszka,bidulekcrying(
          • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 13:52
            Dzięki Karolina smile
            Mieszkałam w Szczecinie smile) Mam ogromny sentyment do tego miasta...
    • Gość: Monia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:13
      obejrzałam waszą stronkę jest naprawde super synek fajniusi podobny do mamy.napisałam tez do was na gg.Mam jedno pytanie gdzie mozna w Warszawie kupić fajne buty do ślubu bo z tym mam problem.Pozdrawiam i oby tak dalej i powiekszajcie waszą stronkę to kiedys jeszcze odwiedzę ją.
      • vanessa_io Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 17.04.05, 22:23
        Hej Monia!
        Jesteś pierwszą osobą, która twierdzi, że Michałek jest podobny do mniesmile)
        Na jaki numer gg pisałaś? Bo nic nie mamy.
        Co do butów, ja kupiłam w Wola Parku w takim sklepie z włoskimi butami na górze.
        Mały wybór, ale ładne egzemplarze. No i dobre jakościowo. Ceny też nie
        kosmiczne. Podobno gdzieś na Chmielnej jest taki sklep z ogromną ilością butów
        ślubnych.
        pozdrawiam
        Aga
        • megan.megan Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 18.04.05, 14:21
          Witam ponowniesmile

Tak pamiętam że umawialiśmy się wstępnie na gg celem przekazania zaproszenia na
          Wasz ślubsmile jednak wtedy Ja każdy weekend spędzałam na uczelni, dlatego też się
          minęliśmy, a szkoda.

Bardzo fajny pomysł z tą stronką, zachęca do zakładania własnej smile
          nawet wczoraj zaczęłam przeglądać zdjęcia smile mój Marcinek jest bardzo ostrożny
          z tego typu ujawnianiem własnego życia ale może da się namówić smile

Przeżyliście nie lada stres przez tych ostatnich kilkanaście tygodni -
          współczuję, dużo zdrówka dla maleństwa, teraz są tak dobre preparaty do
          leczenia poparzeń zapewne znikną i ten przykry incydent na zawsze zniknie z
          waszego życia.

wracam do pracy ehhhh smile
          pozdrawiam

• Gość: Boo Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 217.153.224.* 18.04.05, 13:36
        Rzeczywiście na chmielnej mniej więcej vis a vis Ryłko jest sklep z butami
        elizabeth, piękne buty ale ceny to 300-400 zł, niestety troche drogo, warto
        zajrzec do Rylko bo maja przyzwoita kolekcje ślubna a ceny do 200 zl
    • Gość: Monia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:07
      hej po raz drugi
      Dzieki za adres z butami ślubnymi. Mam jeszcze jedno pytanie jak oglądalam wasza stronkę to ogladałam zdjecia z twojego porodu chcialam ci sie zapytac jak było czy cie bardzo bolało itp.Na zdjeciach jakoś wyglądałaś na mało zmeczoną no a tatuś powiem ci ze śmieszny był na tych zdjeciach. Wiesz najbardziej sie boje porodu choć jeszcze nie jestem wciąży ale z tego co moja mama mi opowiadała jak mnie rodziła to cieżko jej było i boje sie ze i ja też bede tak mieć. A dodam jestem bardzo szczupła powiedziała bym ze chuda (prawie 48 kg).Pozdrawiam
      • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 16:25
        Monia! Nie ma się czego bać. Wiem, że poród to bardzo indywidualna sprawa. Ale
        nawet jak rodzi się ciężko i w bólach to po kilku tygodniach i tak o niczym się
        nie pamięta smile
        Teraz są dobre szkoły rodzenia (polecam), no i znieczulenie zewnątrzoponowe (też
        polecam). Tatuś przy porodzie też bardzo się przydaje (mój mnie rozśmieszał i
        rozczulał zarazem).
        Ja wspominam swój poród jako coś pięknego. Był krótki, mało bolesny i bez
        żadnych komplikacji. Wszystko działo się gdy za oknem świeciło ciepłe wrześniowe
        słoneczko. Widzisz tylko to pamiętam. Żadnego bólu nie pamiętam. Chociaż był
        oczywiście. A potem to już tylko zapach mojego dziecka i jego spojrzenie. Coś
        pięknego....
        • Gość: monia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:15
          dzieki gunia za odpowiedzi jak by coś mi sie jeszcze przypomniało to napiszę a z tym nr. gg to pisałam wam to pisałam na ten numer co podaliście na swojej stronce internetowej.
    • amoniaaa Mam do Ciebie pytanie !!! 25.04.05, 12:42
      Po pierwsze to super stronka no i przede wszystkim super rodzinka!!! Gratuluję
      męża i Miśka smile Wyglądacie wspaniale, mam nadzieję że Wam się tez dobrze
      układa, czego z całego serca życzę. Ale chodzi mi o Twój diadem ślubny... Czy
      Ty go jeszcze może masz, czy może już sprzedałaś? Jeśli masz to błagam napisz:
      silverr@tlen.pl Bo ja jestem chętna jeśli chodzi o zakup wink Pozdrawiam
      serdecznie.
      • vanessa_io Re: Mam do Ciebie pytanie !!! 01.05.05, 21:46
        Witaj!
        Diadem był wypożyczony. W Legionowie.
        Może jeszcze tam mają.
        Jak jesteś zaintersowana wciąż to mogę poszukać adresu tego sklepu.
        pozdrawiam
        Aga
        • Gość: ania Re: Mam do Ciebie pytanie !!! IP: 213.17.161.* 04.05.05, 09:45
          ile kosztuje wypożyczenie (mniej więcej oczywiście)diademu? sądziłam że koszt
          zakupu nie jest drogi - czyżbym sie myliła?
        • amoniaaa Re: Mam do Ciebie pytanie !!! 04.05.05, 10:07
          Dzięki za maila. Ja chyba za daleko mieszkam, to raczej poszukam czegos u
          siebie. Byłam przez ten weekend u rodzinki pod Poznaniem i pokazywałam kuzynce
          (ona ma 44 lata i 4 dzieci) Waszą stronkę w necie. Jest nią zachwycona i
          powiedziała mi że też mamy sobie taką z moim przyszłym mężem zrobić żeby
          wiedziała co się u mnie dzieje haha. Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: ada Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:34
      i tak jest właśnie guniu dobrze, nie można dać sie zaszczuć, ze strachu mam sie
      dać zamknąć w czterech ścianach? o nie. Bardzo mi się podoba Twoja stronka, a
      Maluszek superaśny. Często wracam do Waszych zdjęć bo miło na nie popatrzeć,
      mam nadzieję że już niedługo, po moim ślubie, będę mogła "pochwalić" Ci się
      swoimi fotkami. Pozdrawiam gorąco.
      • Gość: Lara Croft Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: 213.17.161.* 04.05.05, 11:37
        Gunia, bardzo przyjemna stronka, rodzinka milusiasmile

ada- dziwne to co piszesz, co ma zastraszanie i zamykanie się w czterech
        ścianach do zakładania strony o swoim osobistym życiu (bardzo intymnym i
        prywatnym)?

Ja nie wyobrażam sobie publikacji w internecie swoich zdjęć z porodu, zdjęc jak
        śpię czy jak moje dziecko jest chore w szpitalu i cierpi - to nie jest
        przejawem strachu czy zastraszania, tylko szacunku dla swojej prywatności i
        intymności.

Jedyne co mi pozostąło to pogratulowanie odwagi tej trójce, sadze iż ta
        rodzinka czuła by się świetnie w programie "jestem jaki jestem" -smile
        Pozdrawiam gunia- ładne zdjęcia.
        • Gość: ada Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:53
          moja odpowiedź tyczyła się dyskusji wcześniejszej pomiędzy gunia a innymi. To
          nie była odpowiedź dotycząca strony samej w sobie i zdjęc tam zamieszczonych.
          Może przeczytaj uważnie wczesniejsze posty to będziesz wiedzieć o co chodzi.
          • laracroftt Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 04.05.05, 14:43
            Z tego co pamiętam to dyskusja posiadała wątek publikacji zdjęć i obawy kogoś
            że coś złego mogło by się wydarzyć – źle przeczytałam?

Dlatego chciałam przedstawić nieco inne podejście, że są ludzie szczęśliwi
            kochający ale nie potrafiący... tacy którzy nie chcą w ten sposób manifestować
            swojego szczęścia i nie oznacza to wcale zastraszenia czy obawy przed
            wytknięciem nosa z domu.

Jeżeli cię uraziłam to przepraszam, czytam i wyciągam wnioski którymi się
            dzielę to wszystko. Nie krytykuję, bo szanuję swoich rozmówców, nawet jeżeli
            nie zgadzam się z ich filozofią życia smile
            Miłego dnia smile
            • Gość: gunia Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 21:48
              Witam wszystkie Panie (Panny) smile)
              1. Za wypożyczenie diademu płaciłam 50 zł. Z tego co się orientuję koszt zakupu
              w W-wie to od 100 zł wzwyż.

2.Dzięki za wszystkie miłe słowa smile

3. Założyliśmy tę stronę przede wszystkim dla mojej rodziny. Rodziców mam bardzo
              daleko, a siostra mieszka w USA. Michałek jest jej chrześniakiem i oczkiem w
              głowie moich rodziców. Nie umieszczamy na naszej stronie żadnych bardzo
              intymnych zdjęć ani, nie jesteśmy ekshibicjonistami. Po prostu to jedyny kontakt
              z moimi najblizszymi.

Pozdrawiam bardzo serdecznie smile)
    • monulek.lew Cudowny :) 24.05.05, 09:02
      Witaj, wszystko pięknie, cudownie aż chce się patrzeć smile sukienka przepiękna
      jeżeli możesz to chciałambym prosić abyś napisała co to za suknia gdzie można
      ją obejrzeć bo naprawdę śliczna *pozdrawiam gorąco*
    • kastas1 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 24.05.05, 11:11
      Gunia mam do Ciebie prośbe, moglabys mi podac nazwe i orientacyjna cene wózka
      ktorym jezdzi Misiu? juz pare razy na ulicach taki widzialam i nie moge go
      znalezc w zadnym sklepie! i daj mi znac ile on waży, czy jest lekki. Dziekuje i
      przesylam pozdrowionka dla calej Waszej rozesmianej rodzinki!smile
    • mimi764 Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 24.05.05, 16:20
      Czesc, obejrzalam zdiecia i to nie tylko te ze slubu. Super. Podoba mi sie
      atmosfera. Widac duzo radosci, milosci, dawno nie widzialam tak sypmatycznych
      zdiec.

Gratuluje.
      • vanessa_io Re: Wy obejrzyjcie, ja odpowiem... 30.05.05, 15:03
        Witajcie dziewczyny smile)
        Dopiero wróciłam z urlopu.

Dzięki za miłe słowa. Suknia to model z 2003 roku firma Agora. Z tego co wiem to
        gorsety mają jeszcze identyczne, ale chyba takich spódnic już nie szyją.
        Zajrztyj na stronę firmy Agora.

Co do wózka - jest to wózek holenderskiej firmy Mutsy. Jest trochę ciężki, ale
        rewelacyjnie sie jeżdzi i łatwo składa. Cena... ok. 3000 zł. Gondola plus
        spacerówka bez fotelika.

pozdrawiam Was serdecznie
        Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka