Dodaj do ulubionych

wódka na wesele

IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 11.12.04, 20:34
Czesć. W maju 2005 r wychodzę za mąż. Mój narzeczony chce kupic wódkę
Finlandię.?? Czy ktos miał ja na weselu?? Bardzo zależy mi na opiniach.
Dziekuje wzystkim za wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • dafni Re: wódka na wesele 11.12.04, 20:56
      To jedna z droższych i lepszych wódek. Na pewno przypadnie gościom do gustusmile
      • adrian4u Re: wódka na wesele 12.12.04, 06:27
        ani z droższych, ani z lepszychsmile
        ale "marka" robi swojesmile

to powiedziałem j - Adrian

ps. Dafni - reklamką zajmuję się parę lat... to nie kwestia wartości produktu -
        to tylko kwestia wypromowania gosmile
        • dafni Re: wódka na wesele 12.12.04, 16:01
          Może drogi Adrianie inaczej rozumiemy pojęcie "droższy", a i jak widać gustem
          się różnimy.
          A co do kwestii reklamy to proponuję się nie licytować, bo zajmuję się nią
          również parę i nie musisz mi opowiadać o promowaniu markismile

Pozdrawiam
    • Gość: Venice Re: wódka na wesele IP: *.chello.pl 12.12.04, 12:56
      Finlandia- wodka jak kazda inna.

Czy na stolach bedzie Finlandia czy tanszy Absolwent, to i bedziecie musieli
      slodzic smile kazda wodka jest tak samo gorzka- a na weselu w szczegolnosci smile

A seriozno- to po co przeplacac?- skoro mozna miec rownej jakosci wodke za
      tansza cene?!

To moje zdanie smile

Pozdrawiam

Ania
      • Gość: smart Re: wódka na wesele IP: *.retsat1.com.pl 12.12.04, 13:30
        My mieliśmy Pana Tadeusza - też nie najtańszą, a dobrą.
        Finlandia też nam smakuje, i ja szczerze wolałabym tą Finlandię od np. Bolsa.
        Wszystko jednak zależy od tego, ile chcecie przeznaczyć na to pieniędzy.
        W końcu jak kupicie tego absolwenta to i tak goście będą pili i będą się dobrze
        bawić. smile

Pozdrawiam
        smart
        • Gość: Kasia Re: wódka na wesele IP: *.ii / *.is.net.pl 13.12.04, 13:53
          U nas była "LUKSUKOWA" Podobno dobra i czysta ekologicznie (nie wiem ja wódka
          może być dobra!?)
          • Gość: dobra wódka Re: wódka na wesele IP: *.retsat1.com.pl 13.12.04, 14:56
            Kasiu - oczywiście że są wódki lepsze i gorsze w smaku. Jeśli piłaś kiedy
            rozcieńczany spirytus (np. za studenckich czasów smile to wiesz, że taki alkohol
            jest bleee, choć rzecz jasna - wchodzi dobrze. wink
            Ja to się natomiast zastanawiam, co to znaczy alkohol czysty ekologicznie????
            • Gość: znawca Re: wódka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:33
              byłem jak do tej pory na wielu weselach i nz żadnym nie było orginalnej wódki.a
              jeśli była to tylko do ok.godz. 21 a potem to już tylko rozcieńczony
              spirytus.nieda się ukryć że goście w pewnej chwili przestają być trzeżwi i nie
              za bardzo ich interesuje co piją. dlatego też większość młodych daje spirytus
    • aniarybka24 Re: wódka na wesele 16.12.04, 12:43
      my mamy datę na 16 kwiecień i innej niż finlandii napewno nie będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka