Gość: gosia24 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 11.12.04, 20:34 Czesć. W maju 2005 r wychodzę za mąż. Mój narzeczony chce kupic wódkę Finlandię.?? Czy ktos miał ja na weselu?? Bardzo zależy mi na opiniach. Dziekuje wzystkim za wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: wódka na wesele 11.12.04, 20:56 To jedna z droższych i lepszych wódek. Na pewno przypadnie gościom do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: wódka na wesele 12.12.04, 06:27 ani z droższych, ani z lepszych ale "marka" robi swoje to powiedziałem j - Adrian ps. Dafni - reklamką zajmuję się parę lat... to nie kwestia wartości produktu - to tylko kwestia wypromowania go Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: wódka na wesele 12.12.04, 16:01 Może drogi Adrianie inaczej rozumiemy pojęcie "droższy", a i jak widać gustem się różnimy. A co do kwestii reklamy to proponuję się nie licytować, bo zajmuję się nią również parę i nie musisz mi opowiadać o promowaniu marki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venice Re: wódka na wesele IP: *.chello.pl 12.12.04, 12:56 Finlandia- wodka jak kazda inna. Czy na stolach bedzie Finlandia czy tanszy Absolwent, to i bedziecie musieli slodzic kazda wodka jest tak samo gorzka- a na weselu w szczegolnosci A seriozno- to po co przeplacac?- skoro mozna miec rownej jakosci wodke za tansza cene?! To moje zdanie Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: wódka na wesele IP: *.retsat1.com.pl 12.12.04, 13:30 My mieliśmy Pana Tadeusza - też nie najtańszą, a dobrą. Finlandia też nam smakuje, i ja szczerze wolałabym tą Finlandię od np. Bolsa. Wszystko jednak zależy od tego, ile chcecie przeznaczyć na to pieniędzy. W końcu jak kupicie tego absolwenta to i tak goście będą pili i będą się dobrze bawić. Pozdrawiam smart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wódka na wesele IP: *.ii / *.is.net.pl 13.12.04, 13:53 U nas była "LUKSUKOWA" Podobno dobra i czysta ekologicznie (nie wiem ja wódka może być dobra!?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra wódka Re: wódka na wesele IP: *.retsat1.com.pl 13.12.04, 14:56 Kasiu - oczywiście że są wódki lepsze i gorsze w smaku. Jeśli piłaś kiedy rozcieńczany spirytus (np. za studenckich czasów to wiesz, że taki alkohol jest bleee, choć rzecz jasna - wchodzi dobrze. Ja to się natomiast zastanawiam, co to znaczy alkohol czysty ekologicznie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: wódka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:33 byłem jak do tej pory na wielu weselach i nz żadnym nie było orginalnej wódki.a jeśli była to tylko do ok.godz. 21 a potem to już tylko rozcieńczony spirytus.nieda się ukryć że goście w pewnej chwili przestają być trzeżwi i nie za bardzo ich interesuje co piją. dlatego też większość młodych daje spirytus Odpowiedz Link Zgłoś
aniarybka24 Re: wódka na wesele 16.12.04, 12:43 my mamy datę na 16 kwiecień i innej niż finlandii napewno nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś