misio101 25.12.04, 18:42 WITAM GORĄCO WSZYSTKICH.w przyszłym roku mam ślub a zespołu jak niebyło tak niema.jak macie kogoś godnego polecenia to dajcie znać.dzieki za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smart Re: ZESPÓŁ W ŁODZI IP: *.retsat1.com.pl 25.12.04, 20:55 Szczerze polecam zespół, który grał u mnie na weselu - San Marino - profesjonalni i bardzo fajnie grają i śpiewają. Oczywiście najlepiej ich posłuchać samemu. Pozdrawiam smart Jakbyś był zainteresowany, mogę dać kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
misio101 Re: ZESPÓŁ W ŁODZI 26.12.04, 23:19 Smart z chęcią posłuchamy tego zespołu, daj namiray i anpisz skąd są. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: ZESPÓŁ W ŁODZI IP: *.retsat1.com.pl 26.12.04, 23:31 Bardzo chętnie dam namiary, ale wolałabym albo na emaila, albo wejdź na www.forum.wesele-lodz.pl - tam jest sporo o tym zespole. Pozdrawiam smart Odpowiedz Link Zgłoś
misio101 Re: ZESPÓŁ W ŁODZI 27.12.04, 18:46 Smart o to mój e-mail, sebus94@wp.pl. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_0 Re: ZESPÓŁ W ŁODZI 27.12.04, 23:05 Zdecydowanie najlepiej i najszybciej będzie jak wejdziesz na stronę podaną przez Smarta. Nie tylko o tym zespole, ale o mnóstwie innych i opiniach o nich. www.forum.wesele-lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś