Gość: giezik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 06:53 jak wyszedł makaron- czy było to to, czego szukałeś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunosch Re: Czarny? 22.06.04, 12:23 Chyba nie wziął poważnie tej saletry i się nie struł? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka no 22.06.04, 12:50 sam kazałeś mu moczyć makaron w occie w celu zmiękczenia materiału, więc zapewne zamarynował na noc dla pewności i dopiero dziś przystąpi do produkcji przysmaku Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: no 22.06.04, 13:00 nie, to baky makaron moczy w saletrze z octem... ja niestety proponowałem wodę królewską. Może łyknął i wypaliło mu długi tunel na wylot? (Bez światełka na końcu, chyba że ust nie domknął) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no 22.06.04, 13:03 tak sie kończy ignorancja w podstawowych dziedzinach egzystencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: Ciemność widzę... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 13:30 na szaro to schab jest. A to był makaron tylko Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Ciemność widzę... 22.06.04, 13:45 cholera, jeszcze trochę a będę miał wyrzuty sumienia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Ciemność widzę... 22.06.04, 17:32 I słusznie. Tak biednego chłopaka w maliny wpuścić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny bez obaw IP: *.icpnet.pl 23.06.04, 11:48 mam sie dobrze. Wyszlo ok (szynka w plastrach pokrojona w drobna kostke, podsmazona na masle, zalana kubkiem smietany 30%, bialy pieprz, sol, kiedy sos zgestnial dodana pietruszka posiekana). nie bylo to moze do konca to co mialem na mysli ale zona byla w glebokim szoku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: bez obaw 23.06.04, 11:51 Noooo, kamień z serca. Nie dość że sam przeżył, to i jeszcze smaczny sos ugotował. Ukłony dla żony. Odpowiedz Link Zgłoś