Dodaj do ulubionych

kto poleci fotografa?

IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 12.01.05, 23:48
Witam
poszukuję fotograła, który uwieczni jeden z piękniejszyh dni w moim życiu.
O czywiście mam na myśl mój ślubsmile
Spodobały mi się zdjęcia www.tworek.prv.pl oraz www.strzalkowski.pl.
Czy możecie kogoś polecić, ew. wypowiedzieć się na temat tych wymienionych
przeze mnie?

pozdr
iw
Obserwuj wątek
    • Gość: Venise Re: kto poleci fotografa? IP: *.chello.pl 13.01.05, 00:17
      Daro,

napisz mi na maila adres tej strony.

venise@gazeta.pl

pozdrawiam Cie

Ania
    • Gość: iwona_r1 Re: kto poleci fotografa? IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 13.01.05, 00:26
      jestem z wawy
      poprosze o namiary
      a skad pewnosc, ze mi sie spodobaja?
    • dafni Re: kto poleci fotografa? 13.01.05, 12:29
      Takie sobie są zdjęcia z tej strony. Kolorowe jeszcze ujdą, ale czarno-białe
      nie są najlepsze. Bardzo przeciętne.
    • Gość: iwona_r1 Re: kto poleci fotografa? IP: 193.201.167.* 13.01.05, 12:42
      dziekuję wszystkim
      a nikt nie slyszal o tych o których wspomiałam?
      Dafni, które zdjęcia Ci się nie podobały?
      • dafni Do Iwony 13.01.05, 20:47
        Spora część czarno-białych mi się nie podoba. Są albo zbyt jasne, albo zbyt
        ciemne. Jest kilka fajnych, ale ogólnie to portfolio jest bardzo nierówne.
        Raczej nie wybrałabym tego fotografa.
        • iwona_r1 Re: Do Dafni 13.01.05, 21:05
          ale z ktorej stronki nie podobają ci sie zdjęcia?
    • Gość: fotograf_tomek Re: kto poleci fotografa? IP: *.propl.com / *.propl.com 13.01.05, 14:39
      smile
      Witam

Wiem, ze nikt mnie nie pytał, ale zadałem sobie trudu i przejrzałem podene adresy.
      Moja ocena oczywiście będzie bardzo subiektywna bo przecież takie są gusta
      (nawet jeśli dafni nie podobają się zdjęcia X - z postu nie wynika które - nie
      sensu się kierować jej uwagami gdyż to byłoby straszne jeśli na świecie
      istniałby jeden trend, wzorzec piękna itp. Jedni wolą mercedesy, inni BMW,
      jeszcze inni jaguary, rover`y itp itd...)

Zacznę od tego jak udało Wam się znaleźć tak dobre strony?
      Jak pisał fotograf_darek strona to ważna rzecz i tym należy kierować się przy
      wyborze fotografa. Tutaj wg mnie prowadzi srtona z zielonymi kwiatkami i
      muzyczką w tle (celowo nie pisze która bo głupi nie jesteście a reklamy nie będę
      robił tongue_out)
      Później plasują się kolejne przy czym strona tworka zasługuje na wyróżnienie
      gdyż zachwyca swą prostotą ale byle zapałka nie może wygrać z zapalniczką Zippo wink
      www.strzalkowski.pl - to chyba pomyłka - dealer Hondy smile

Teraz zdjęcia gdyż mnie to wydaje się ważniejsze od strony WWW.
      Tutaj prowadzi chyba tworek, choć nie wydaje mi się żebym chciał mieć zdjecia w
      taczce. Bardzo modne dziś łopaty zostawmy dla kopaczy, taczki budowlańcom, tory
      kolejarzom, kajdanki policjantom, rękawice bokserom itd...
      Pomijając rekwizyty zdjęcia całkiem dobre.
      Dalej różnie. Tu wyróżnienie przyznałbym poprzedniemu zwycięzcy czyli stronie z
      pomarańczą (ang. orange) w nazwie.
      Całkiem inne niż wszystkie, wesołe co chyba najważniejsze, kolorowe.... Podobają
      mi się. Te łączenia b&w z kolorem średnie, ale rozumiem, że klient chce to ma smile
      Ja zastnowiłbym się również nad fotografem darkiem. Zdjęcia niczego sobie, nawet
      ładne tylko bardzo standardowe. Brak kiczowatych teł - duży plus.

Podsumowując na szybko strony tworka, pomarańczy i fot.darka są na równym
      poziomie a wybór powinien zostać dokonany na podstwawie własnych preferencji
      czyli odczuć subiektywnych smile

Ja bym wybierał międzi pierwszymi dwoma.

Pozdrawiam
      • Gość: fotobern Re: kto poleci fotografa? IP: *.icpnet.pl 13.01.05, 16:20
        Swoje zdanie tez wyraze, wczesniej juz widzialem strony Pana Strzalkowskiego i
        Tworkow. Bylem zachwycony Tworkami, ale dzis zobaczylem zdjecia Kruka i to
        wlasnie one wg mnie zasluguja na uwage. Pozdrawiam foto Tomka i foto darka.
        ja wybieral bym miedzy foto darek a foto kruk
        • Gość: iwona_r1 Re: kto poleci fotografa? IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 13.01.05, 19:18
          a jaka jest stronka Kruka...google nie odnajdujawink
      • Gość: rcook Re: kto poleci fotografa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:12
        Strzałkowski - dealer Hondy pod Radomiem. Bardzo miły człowiek, kupilismy u
        niego samochód; A jaki jest adres foto Strzałkowskiego?
      • Gość: iwona_r1 Re: kto poleci fotografa? IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 13.01.05, 19:20
        Tomku czy Ty jestes fotografem, jak wskazuje nick?
        Mógłbyś przesłac mi adres swojej stronki?
        • Gość: fotograf_tomek Re: kto poleci fotografa? IP: *.propl.com / *.propl.com 13.01.05, 19:34
          Iwono niestety nie zajmuje się fotografią ślubną.
          Myślę jednak, że z powodzeniem sobie coś wybierzesz,
          podane stronki są na serio dobre smile
          • Gość: iwona_r1 Re: kto poleci fotografa? IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 13.01.05, 19:44
            Tomku nie moge znalezs tej stronki"pomaranczowej"....podas z mi?
          • Gość: iwona_r1 Re: kto poleci fotografa? IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 13.01.05, 19:54
            Tomku, czy moglbys mi podac maila?
            albo napisz do mnie...bede dzwiecznasmile

iwona_r1@gazeta.pl
    • fotograf_darek Re: kto poleci fotografa? 13.01.05, 18:34
      Fotograf Tomek ma racje,ze kazdy indywidualnie podchodzi do zdjęć.Jednemu sie
      podobaja jedne,komus innemu drugie.
      A zdjęcia ...w taczkach,na torach czy w zbozu...to typowo reklamowe fotki.
      Nie zycze zadnej parze aby przekonała sie jak bedzie wygladaja suknia i
      garnitur po takiej sesji...Raz zrobiłem takie "wariackie zdjecia" ale po slubie
      dopiero . Rzeczy od razu pojechały do czyszczenia po zdjeciach,takie były
      usmarowane brudem
    • Gość: fotograf_tomek Re: kto poleci fotografa? IP: *.propl.com / *.propl.com 14.01.05, 02:03
      Dafni jeśli skasowałaś posta nadrzędnego to usuń też tego z "bóciorami" bo
      wygląda tu co najmniej śmiesznie i zaśmieca dyskusję smile
      Pozdrawiam
    • Gość: PATKA Re: kto poleci fotografa? IP: *.crowley.pl 19.01.05, 23:32
      Czy moglabym ja równiez otrzymac od Ciebie te zdjecia ?.Z góry Ci bardzo
      dziekuje. Pozdrawiam
    • mamba11 Re: kto poleci fotografa? 20.01.05, 09:46
      Ja polecam fajnego fotografa na reportaż ślubny i zdjęcia plenerowe w fajnych
      miejscach. Fajne zdjęcia, bardzo dynamiczne i radosne. Co najważniejsze ceny
      rozsądne i daje negatywy. Adres mailowy: fotobora@gazeta.pl
    • Gość: Tylko Iwonka!!! Re: kto poleci fotografa? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 15:08
      IWONA DZIUK!!!najlepsza na swiecie!!wpisz w goglach iwona dziuk i ci wyskoczy
      adres internetowy na jej strone-piekne zdjecia robi -zdolniacha z niej
      starsznawinkpolecamsmile
    • Gość: Ewa Re: kto poleci fotografa? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 20:13
      Zrobiłam zdjecia u Darka Stawskiego z Warszawy dokładnie tydzień temu i jestem
      zachwycona ! Polecam z całego serca. Dowcipny, bardzo kreatywny i ma swietne
      podejście do ludzi,co widac na jego zdjeciach.No i nie jest taki drogi jak inni
      Wpisz w Googlach : Darek Stawski
    • Gość: Ewa Re: kto poleci fotografa? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 20:15
      Zrobiłam zdjecia u Darka Stawskiego z Warszawy dokładnie tydzień temu i jestem
      zachwycona ! Polecam z całego serca. No i nie jest taki drogi jak inni
      Wpisz w Googlach : Darek Stawski

• Gość: karolina Re: kto poleci fotografa? IP: *.acn.waw.pl 04.03.05, 18:24
        A mnie te zdjęcia nie powalają, nic specjalnego
    • Gość: Ania Re: kto poleci fotografa? IP: 212.106.128.* 10.02.05, 20:29
      A czy ktoś może polecić fotografa na terenie Śląska?? Chodzi mi o Gliwice i okolice (Zabrze, Tarnowskie- Góry, itp.)
      • Gość: Pan Młody Re: kto poleci fotografa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:44
        mógłbym polecić fotografów z Trójmiasta - Black & White - nam będą robić
        reortaż i plener już w czerwcu, ale naszym znajomym zrobili w styczniu i zdj
        ecia wyszły rewelacyjnie - mieli sesję w stylowych wnętrzach zameczku i zimowe
        na sankach smile) bardzo nam się spodobały,...teraz zobaczymy, czy nas także
        polubią Ich aparaty...miejmy nadzieję.
    • wampir43 Re: kto poleci fotografa? 15.04.05, 11:27
      zajrzyj na www.zazo.pl

Gość portalu: iwona_r1 napisał(a):

> Witam
      > poszukuję fotograła, który uwieczni jeden z piękniejszyh dni w moim życiu.
      > O czywiście mam na myśl mój ślubsmile
      > Spodobały mi się zdjęcia www.tworek.prv.pl oraz www.strzalkowski.pl.
      > Czy możecie kogoś polecić, ew. wypowiedzieć się na temat tych wymienionych
      > przeze mnie?
      >
      >
      > pozdr
      > iw
      • Gość: MARTA Re: kto poleci fotografa? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 15.04.05, 14:14
        ALE ALE KAPITALNE ZDJECIA NA ZAZO SA!!!
    • izaw5 polecamy się 15.04.05, 16:47
      witam,
      polecamy się - fotoreportaż ślubny, zapraszamy do obejrzenia naszego portfolio:
      www.wojtaro.republika.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka