Dodaj do ulubionych

Podziękowanie dla Rodziców

15.01.05, 20:28
W ramach podziękowania chcemy puścić Rodzicom piękną piosenkę, tylko
jaką....? Co oprócz "cudownych rodziców mam" będzie pasowało?
Obserwuj wątek
    • jarwro Re: Podziękowanie dla Rodziców 15.01.05, 21:35
      panda102 napisała:

> W ramach podziękowania chcemy puścić Rodzicom piękną piosenkę, tylko
      > jaką....? Co oprócz "cudownych rodziców mam" będzie pasowało?
      Ma to być podziękowanie ostentacyjne? Przy Gościac?
    • Gość: yskyerka Re: Podziękowanie dla Rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:40
      Mnie osobiście "Cudownych rodziców mam" strasznie irytuje swoją infantylnością,
      ale to tylko moje zdanie. sad Na Twoim miejscu puściłabym ich ulubioną piosenkę.
      Podpytaj, może jest taka, która im się miło kojarzy.
    • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 16.01.05, 22:29
      zawsze możecie to zaśpiewaćsmile i mimo, iż trąci infantylnością, będzie to dla
      nich najpiękniejszy prezentsmile
      Ale - wiem, że może nie da się pogodzić gustów dwóch par rodziców, ale może
      traficie na jedną piosenkę, którą cała czwórka dobrze wspominasmilesmilesmile
      A swoją droga poszukam czegoś uniwersalnegosmile - pogoń mnie mailem, bo ostatnio
      zapracowana ze mnie bestia (choć może od jutra będę miał więcej czasu, jeśli
      mnie wyp*** z prackismilesmilesmilesmile

buźka,

Adrian
      • panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 16.01.05, 23:08
        Wielkie dzięki!!! Czekam z niecierpliwością.
        • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 01:11
          ...czekasz na to, że znajdę coś ładnego, czy na to, że mnie wyp***???
          smilesmilesmile

buziak,

Adrian
          (poniedziałek zapowiada się zabawnie)
          • panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 17:25
            Adrian, trochę więcej wiary w ludzi!!! Oczywiście, że czekam na piękną piosenkę
            dla rodziców, a nie Twój wylot z pracy. Bądź dzielny i nie daj się wyp*** z
            pracy!!! Pozdrawiam.
            • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 19:04
              więc tak:
              jeszcze pracujęsmile
              a ponadto:
              Tango Milonga - Irena Santor lub Krzyś Krawczyk (do wyboru)
              Na pierwszy znak - Hanka Ordonówna (lub - chyba - artyści teatru Buffo)
              Niemen (jeszcze nie mam pojęcia co)
              czerwone gitary (j.w.)

jeszcze pokombinuję z polską klasyką.

Aha - Budki Suflera (nowej) nigdy i nikomu nie polecę. Żenua smile

Adrian
              • Gość: agnieszka Re: Podziękowanie dla Rodziców IP: *.crowley.pl 17.01.05, 19:52
                A czy jest jeszcze jakaś inne piosenka pokroju "Cudownych rodziców mam", którą
                można dedykować z tej okazji rodzicom???
                • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 21:15
                  no właśnie panda dałami zadanie znalezieniasmile
                  • panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 21:26
                    Tak, tak Adrianku, lud sie niecierpliwi!!! Cieszę się, że z Twoja pracą jest
                    OK. Owocnych poszukiwań. Pozdrawiam
                    • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 13:46
                      a te, które wymieniłem powyżej? smile
                      Ordonówna jest piękna przecież, milutka, zabawna... smile
                      • Gość: anulka77 Re: Podziękowanie dla Rodziców IP: 213.25.91.* 18.01.05, 13:53
                        a co to jest ta Ordówna?????????
                        • magdary Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 13:59
                          Ordonówna! Hanka! piosenkarka (?) sprzed wojny.. zresztą całkiem niezła smile
                          • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 14:10
                            dziękuję za wyręczenie. i gratuluję znajomości polskiej dobrej piosenkismileA
                            poprzedniczce gratuluję umiejętności "poprawnego" przepisania nazwiska suspicious

Adrian
                      • panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 14:41
                        Adrian, chodzi mi nie tylko o piekną piosenkę, ale konkretnie taką, która
                        mobłaby spełnić rolę podziękowania. To musi być coś wyjatkowego, tak aby
                        Rodzice czuli, że to tylko dla nich. Wiem, że to trudne zadanie, ale liczę na
                        Twoją pomoc. Miłego dnia.
                        • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 20:38
                          Walczę, szukamsmile
                          na razie muszę jednak zgrać do kompa kasetę... z wesela - nomen-omen

ale wymyślę cośsmile
                          • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 20.01.05, 08:33
                            smilesmilesmile
                            już cosik mamsmile
                            wieczorkiem napiszę co - teraz lecę do pracki - a potem prześlęsmile

buźka,

A
                            • panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 20.01.05, 15:15
                              Czekam z niecierpliwością!!!
                              • adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 20.01.05, 19:43
                                chyba wielką, sądząc po tych wsszystkich wykrzyknikachsmilesmilesmile

dobra - już jestem w domu - pakuję, liżę znaczek i wysyłamsmilesmilesmile

Adrian
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka