panda102 15.01.05, 20:28 W ramach podziękowania chcemy puścić Rodzicom piękną piosenkę, tylko jaką....? Co oprócz "cudownych rodziców mam" będzie pasowało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarwro Re: Podziękowanie dla Rodziców 15.01.05, 21:35 panda102 napisała: > W ramach podziękowania chcemy puścić Rodzicom piękną piosenkę, tylko > jaką....? Co oprócz "cudownych rodziców mam" będzie pasowało? Ma to być podziękowanie ostentacyjne? Przy Gościac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yskyerka Re: Podziękowanie dla Rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:40 Mnie osobiście "Cudownych rodziców mam" strasznie irytuje swoją infantylnością, ale to tylko moje zdanie. Na Twoim miejscu puściłabym ich ulubioną piosenkę. Podpytaj, może jest taka, która im się miło kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 16.01.05, 22:29 zawsze możecie to zaśpiewać i mimo, iż trąci infantylnością, będzie to dla nich najpiękniejszy prezent Ale - wiem, że może nie da się pogodzić gustów dwóch par rodziców, ale może traficie na jedną piosenkę, którą cała czwórka dobrze wspomina A swoją droga poszukam czegoś uniwersalnego - pogoń mnie mailem, bo ostatnio zapracowana ze mnie bestia (choć może od jutra będę miał więcej czasu, jeśli mnie wyp*** z pracki buźka, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 16.01.05, 23:08 Wielkie dzięki!!! Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 01:11 ...czekasz na to, że znajdę coś ładnego, czy na to, że mnie wyp***??? buziak, Adrian (poniedziałek zapowiada się zabawnie) Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 17:25 Adrian, trochę więcej wiary w ludzi!!! Oczywiście, że czekam na piękną piosenkę dla rodziców, a nie Twój wylot z pracy. Bądź dzielny i nie daj się wyp*** z pracy!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 19:04 więc tak: jeszcze pracuję a ponadto: Tango Milonga - Irena Santor lub Krzyś Krawczyk (do wyboru) Na pierwszy znak - Hanka Ordonówna (lub - chyba - artyści teatru Buffo) Niemen (jeszcze nie mam pojęcia co) czerwone gitary (j.w.) jeszcze pokombinuję z polską klasyką. Aha - Budki Suflera (nowej) nigdy i nikomu nie polecę. Żenua Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Podziękowanie dla Rodziców IP: *.crowley.pl 17.01.05, 19:52 A czy jest jeszcze jakaś inne piosenka pokroju "Cudownych rodziców mam", którą można dedykować z tej okazji rodzicom??? Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 21:15 no właśnie panda dałami zadanie znalezienia Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 17.01.05, 21:26 Tak, tak Adrianku, lud sie niecierpliwi!!! Cieszę się, że z Twoja pracą jest OK. Owocnych poszukiwań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 13:46 a te, które wymieniłem powyżej? Ordonówna jest piękna przecież, milutka, zabawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka77 Re: Podziękowanie dla Rodziców IP: 213.25.91.* 18.01.05, 13:53 a co to jest ta Ordówna????????? Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 13:59 Ordonówna! Hanka! piosenkarka (?) sprzed wojny.. zresztą całkiem niezła Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 14:10 dziękuję za wyręczenie. i gratuluję znajomości polskiej dobrej piosenkiA poprzedniczce gratuluję umiejętności "poprawnego" przepisania nazwiska Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 14:41 Adrian, chodzi mi nie tylko o piekną piosenkę, ale konkretnie taką, która mobłaby spełnić rolę podziękowania. To musi być coś wyjatkowego, tak aby Rodzice czuli, że to tylko dla nich. Wiem, że to trudne zadanie, ale liczę na Twoją pomoc. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 18.01.05, 20:38 Walczę, szukam na razie muszę jednak zgrać do kompa kasetę... z wesela - nomen-omen ale wymyślę coś Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 20.01.05, 08:33 już cosik mam wieczorkiem napiszę co - teraz lecę do pracki - a potem prześlę buźka, A Odpowiedz Link Zgłoś
panda102 Re: Podziękowanie dla Rodziców 20.01.05, 15:15 Czekam z niecierpliwością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Podziękowanie dla Rodziców 20.01.05, 19:43 chyba wielką, sądząc po tych wsszystkich wykrzyknikach dobra - już jestem w domu - pakuję, liżę znaczek i wysyłam Adrian Odpowiedz Link Zgłoś