jasmina_tdi 25.03.02, 10:09 Szukajcie se po innych agencjach!!!!!!! :)))) A Ty Kwoczka nie wymyslaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 10:17 prowadzisz drugie zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:00 prowadze rowniez trzecie, czwarte i piate, ale akurat nie TO :))))))) emperor napisał(a): > prowadzisz drugie zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:02 to prawie tak samo jak ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:08 taaaaaaa.....:)))) ale chlopaki mi tu maja lekka obsesje, ze wawka to ja z czym absolutnie nie moge sie zgodzic! emperor napisał(a): > to prawie tak samo jak ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:14 to zgadnij kim ja jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:16 ale po co????? emperor napisał(a): > to zgadnij kim ja jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:17 ok, jak sie chcesz dalej bawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:21 no dobra - wyrzuc to z siebie! emperor napisał(a): > ok, > jak sie chcesz dalej bawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:27 zartowalem zonka:) nie sciemniaj juz o jakiejs wawce, czy jak mu tam, jestes to jestes i sobie badz:) napisz lepiej cos ciekawego, gdzie i z kim balowalas w weekend, ile wypilas i dlaczego tak malo:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:29 1. nie jestem 2. nigdzie nie balowalam 3. nic nie pilam 4. do klasztoru ide :)))) emperor napisał(a): > zartowalem zonka:) > nie sciemniaj juz o jakiejs wawce, czy jak mu tam, > jestes to jestes i sobie badz:) > napisz lepiej cos ciekawego, > gdzie i z kim balowalas w weekend, > ile wypilas i dlaczego tak malo:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:43 i bardzo dobrze!!!! jeszcze sobie kup druty, co by mezowi jakis sweterek uszyc, bo czasami jest zimno gdy sie rano z baletow wraca:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:45 na drutach sie robi a nie szyje :)))) i na te balety mozna zrobic np prezerwatywy na drutach :))) bo ja bede dbac o mojego meza, a co!!!! emperor napisał(a): > i bardzo dobrze!!!! > jeszcze sobie kup druty, co by mezowi jakis sweterek uszyc, > bo czasami jest zimno gdy sie rano z baletow wraca:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:52 jaka ty doswiadczona jestes, czyli drutow juz nie musze kupowac bo juz je masz:)))) nie bedzie sweterka dla meza, to nie bedzie nowej szczeki dla zonki:))) aha, maz nie je cukierkow w papierku:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 12:03 niech Ci kochanka dzierga sweterki!!!! Co ty myslisz - ze od czego mnie masz?? emperor napisał(a): > jaka ty doswiadczona jestes, czyli drutow juz nie musze kupowac bo juz je > masz:)))) > nie bedzie sweterka dla meza, to nie bedzie nowej szczeki dla zonki:))) > > aha, maz nie je cukierkow w papierku:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawka Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! IP: *.mst.gov.pl 25.03.02, 15:43 a tak w ogóle to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! IP: 195.116.222.* 25.03.02, 15:51 Chodzi o sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 co go jasminka na drutach robi.............. 25.03.02, 16:25 a nie Ty wawko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: co go jasminka na drutach robi.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:30 a w ogóle to wiadomo przeciez ze jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodzi o jakis sweter Odpowiedz Link Zgłoś