Dodaj do ulubionych

oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!!

25.03.02, 10:09
Szukajcie se po innych agencjach!!!!!!! :))))
A Ty Kwoczka nie wymyslaj!
Obserwuj wątek
    • emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 10:17
      prowadzisz drugie zycie?
      • jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:00
        prowadze rowniez trzecie, czwarte i piate, ale akurat nie TO :)))))))

emperor napisał(a):

> prowadzisz drugie zycie?

• emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:02
          to prawie tak samo jak ja:)))
          • jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:08
            taaaaaaa.....:)))) ale chlopaki mi tu maja lekka obsesje, ze wawka to ja z czym
            absolutnie nie moge sie zgodzic!

emperor napisał(a):

> to prawie tak samo jak ja:)))

• emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:14
              to zgadnij kim ja jestem:)
              • jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:16
                ale po co?????

emperor napisał(a):

> to zgadnij kim ja jestem:)

• emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:17
                  ok,
                  jak sie chcesz dalej bawic:)
                  • jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:21
                    no dobra - wyrzuc to z siebie!

emperor napisał(a):

> ok,
                    > jak sie chcesz dalej bawic:)

• emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:27
                      zartowalem zonka:)
                      nie sciemniaj juz o jakiejs wawce, czy jak mu tam,
                      jestes to jestes i sobie badz:)
                      napisz lepiej cos ciekawego,
                      gdzie i z kim balowalas w weekend,
                      ile wypilas i dlaczego tak malo:)
                      • jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:29
                        1. nie jestem
                        2. nigdzie nie balowalam
                        3. nic nie pilam
                        4. do klasztoru ide :))))

emperor napisał(a):

> zartowalem zonka:)
                        > nie sciemniaj juz o jakiejs wawce, czy jak mu tam,
                        > jestes to jestes i sobie badz:)
                        > napisz lepiej cos ciekawego,
                        > gdzie i z kim balowalas w weekend,
                        > ile wypilas i dlaczego tak malo:)

• emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:43
                          i bardzo dobrze!!!!
                          jeszcze sobie kup druty, co by mezowi jakis sweterek uszyc,
                          bo czasami jest zimno gdy sie rano z baletow wraca:)))))
                          • jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:45
                            na drutach sie robi a nie szyje :)))) i na te balety mozna zrobic np
                            prezerwatywy na drutach :))) bo ja bede dbac o mojego meza, a co!!!!

emperor napisał(a):

> i bardzo dobrze!!!!
                            > jeszcze sobie kup druty, co by mezowi jakis sweterek uszyc,
                            > bo czasami jest zimno gdy sie rano z baletow wraca:)))))

• emperor Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 11:52
                              jaka ty doswiadczona jestes, czyli drutow juz nie musze kupowac bo juz je
                              masz:))))
                              nie bedzie sweterka dla meza, to nie bedzie nowej szczeki dla zonki:)))

aha, maz nie je cukierkow w papierku:))))))
                              • jasmina_tdi Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! 25.03.02, 12:03
                                niech Ci kochanka dzierga sweterki!!!! Co ty myslisz - ze od czego mnie masz??

emperor napisał(a):

> jaka ty doswiadczona jestes, czyli drutow juz nie musze kupowac bo juz je
                                > masz:))))
                                > nie bedzie sweterka dla meza, to nie bedzie nowej szczeki dla zonki:)))
                                >
                                > aha, maz nie je cukierkow w papierku:))))))

• Gość: wawka Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! IP: *.mst.gov.pl 25.03.02, 15:43
                                  a tak w ogóle to o co chodzi?
                                  • Gość: Belbo Re: oSWIADCZAM ZE NIE JESTEM WAWKA DO CHOLERY!!! IP: 195.116.222.* 25.03.02, 15:51
                                    Chodzi o sweter.
                                    • kitek1 co go jasminka na drutach robi.............. 25.03.02, 16:25
                                      a nie Ty wawko:)
                                      • Gość: oona Re: co go jasminka na drutach robi.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:30
                                        a w ogóle to wiadomo przeciez
                                        ze jak nie wiadomo o co chodzi
                                        to na pewno chodzi o jakis sweter

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka