Dodaj do ulubionych

Fryzjer - Kraków

IP: *.crowley.pl 17.01.05, 20:10
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera w Krakowie, który ułożyłby koka z
cienkich półdługich włosów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Fryzjer - Kraków IP: *.crowley.pl 18.01.05, 14:25
      czy ktoś zna takiego fryzjera????
    • milenajezior Re: Fryzjer - Kraków 30.09.14, 16:06
      Od siebie mogę polecić panią Martynę Karkocha VICI HAIR, bo jest bardzo miła, energetyczna i przede wszystkim wie jak doradzić każdemu i jak wyczarować coś z niczego - dosłownie wink
    • compelling Re: Fryzjer - Kraków 05.10.14, 13:36
      Ja również polecę vicihair.pl bo to chyba jedyny salon fryzjerski w Krakowie, do którego mam pełne zaufanie.
      • syla8888 Re: Fryzjer - Kraków 13.02.15, 11:55
        Polecam Salon Colette, mogę już się nazwać ich stała klientkomsmile regularnie chodzę podciąć końcówki i korzystam z koloryzacji, jestem bardzo zadowolona !
        • greek76 Re: Fryzjer - Kraków 31.07.15, 09:08
          Ja niedawno na wesele czesałam się u pani Sylwii z Pure Diamond i zrobiła mi elegancką, ale naturalną fryzurkę.
          • kaga9 SPAMER 31.07.15, 14:18
            forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=greek76&title=&forum=
      • aaadek Re: Fryzjer - Kraków 17.10.15, 17:01
        Compelling - żyjesz ze spamowania? Ile ci płaci Vicihair? Całe miasto wie, że tam się nie chodzi. Wszyscy omijają Vici Hair bo tam nie ma dobrych fryzjerów.
    • kaga9 SPAMER, nie warto 02.10.15, 21:31
      Gdyby była niesamowita, to nie musiałaby się żałośnie reklamować na forach.
    • agatagier Re: Fryzjer - Kraków 06.07.16, 19:09
      Ja znam bardzo dobry salon, Black Pearl przy Szlaku, przy Galerii Krakowsjkiej
    • greek76 Re: Fryzjer - Kraków 15.07.16, 09:59
      Ja na swoje wesele robiłam sobie luźnego koka na bok u pani Sylwii z Pure Diamond. Wytrzymał aż do rana wink
      • kaga9 SPAM 15.07.16, 15:21
        Rany, przestań już. Nawet nie wiesz, że już spamowałaś tym "salonem" w tym wątku sprzed 11 lat? Nie czytasz?

greek76 31.07.15, 09:11
        Jak fryzury ślubne to tylko Pure Diamond z Krowodrzy wink Czesałam się tu na swój ślub i pani zrobiła mi piękny, romantyczny warkocz, który przetrwał aż do rana wink

Warkocz, kok... Kłamstwo (spam) ma krótkie nogitongue_out
    • beata_kru Re: Fryzjer - Kraków 15.08.16, 20:14
      Ja robilam koka w Black Pearl, mam dlugie i cienkie wlosy, wyszedl bardzo ladny i w przystepnej cenie
      • kaga9 SPAM po raz n-ty 15.08.16, 23:00
        15 postów na temat tego samego obiektu w ciągu jednego dnia.
    • olemai004 Re: Fryzjer - Kraków 10.10.16, 14:29
      Polecam Salon OL&DEN Miodowa 51.tel 799931229
      Wykonujemy unikatową metodę leczenia włosów ogniem, metodę - która ratuje zniszczone włosy oraz rewelacyjnie ich regeneruje! Innowacyjna metoda rekonstrukcji włosów polega na obrobieniu włosów ogniem. Regeneracja przeznaczona jest dla włosów szorstkich, porowatych,suchych i łamliwych. Korzyści z tej niesamowitej formuły: olśniewający połysk, wzmocnienie,odżywienie oraz niesamowita miękkość włosów.Całkowita likwidacja rozdwojonych końcówek! Składniki aktywne dzięki działaniu otwartego ognia głęboko wnikają w strukturę włosa wypełniają jego ubytki. Ze względu na to że włosy bezpośrednio z ogniem kontaktują tylko kilka minut, zabieg ABSOLUTNIE bezpieczny!!! W trakcie leczenia długość włosów zostaje nie naruszona, efekty leczenia są natychmiastowe i utrzymują się od 3 tygodni do miesiąca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka