Gość: agnieszka IP: *.crowley.pl 17.01.05, 20:10 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera w Krakowie, który ułożyłby koka z cienkich półdługich włosów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Fryzjer - Kraków IP: *.crowley.pl 18.01.05, 14:25 czy ktoś zna takiego fryzjera???? Odpowiedz Link Zgłoś
milenajezior Re: Fryzjer - Kraków 30.09.14, 16:06 Od siebie mogę polecić panią Martynę Karkocha VICI HAIR, bo jest bardzo miła, energetyczna i przede wszystkim wie jak doradzić każdemu i jak wyczarować coś z niczego - dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś
compelling Re: Fryzjer - Kraków 05.10.14, 13:36 Ja również polecę vicihair.pl bo to chyba jedyny salon fryzjerski w Krakowie, do którego mam pełne zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
syla8888 Re: Fryzjer - Kraków 13.02.15, 11:55 Polecam Salon Colette, mogę już się nazwać ich stała klientkom regularnie chodzę podciąć końcówki i korzystam z koloryzacji, jestem bardzo zadowolona ! Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: Fryzjer - Kraków 31.07.15, 09:08 Ja niedawno na wesele czesałam się u pani Sylwii z Pure Diamond i zrobiła mi elegancką, ale naturalną fryzurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAMER 31.07.15, 14:18 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=greek76&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś
aaadek Re: Fryzjer - Kraków 17.10.15, 17:01 Compelling - żyjesz ze spamowania? Ile ci płaci Vicihair? Całe miasto wie, że tam się nie chodzi. Wszyscy omijają Vici Hair bo tam nie ma dobrych fryzjerów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAMER, nie warto 02.10.15, 21:31 Gdyby była niesamowita, to nie musiałaby się żałośnie reklamować na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
agatagier Re: Fryzjer - Kraków 06.07.16, 19:09 Ja znam bardzo dobry salon, Black Pearl przy Szlaku, przy Galerii Krakowsjkiej Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: Fryzjer - Kraków 15.07.16, 09:59 Ja na swoje wesele robiłam sobie luźnego koka na bok u pani Sylwii z Pure Diamond. Wytrzymał aż do rana Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAM 15.07.16, 15:21 Rany, przestań już. Nawet nie wiesz, że już spamowałaś tym "salonem" w tym wątku sprzed 11 lat? Nie czytasz? greek76 31.07.15, 09:11 Jak fryzury ślubne to tylko Pure Diamond z Krowodrzy wink Czesałam się tu na swój ślub i pani zrobiła mi piękny, romantyczny warkocz, który przetrwał aż do rana wink Warkocz, kok... Kłamstwo (spam) ma krótkie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
beata_kru Re: Fryzjer - Kraków 15.08.16, 20:14 Ja robilam koka w Black Pearl, mam dlugie i cienkie wlosy, wyszedl bardzo ladny i w przystepnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAM po raz n-ty 15.08.16, 23:00 15 postów na temat tego samego obiektu w ciągu jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
olemai004 Re: Fryzjer - Kraków 10.10.16, 14:29 Polecam Salon OL&DEN Miodowa 51.tel 799931229 Wykonujemy unikatową metodę leczenia włosów ogniem, metodę - która ratuje zniszczone włosy oraz rewelacyjnie ich regeneruje! Innowacyjna metoda rekonstrukcji włosów polega na obrobieniu włosów ogniem. Regeneracja przeznaczona jest dla włosów szorstkich, porowatych,suchych i łamliwych. Korzyści z tej niesamowitej formuły: olśniewający połysk, wzmocnienie,odżywienie oraz niesamowita miękkość włosów.Całkowita likwidacja rozdwojonych końcówek! Składniki aktywne dzięki działaniu otwartego ognia głęboko wnikają w strukturę włosa wypełniają jego ubytki. Ze względu na to że włosy bezpośrednio z ogniem kontaktują tylko kilka minut, zabieg ABSOLUTNIE bezpieczny!!! W trakcie leczenia długość włosów zostaje nie naruszona, efekty leczenia są natychmiastowe i utrzymują się od 3 tygodni do miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś