tubeti 19.01.05, 08:45 Dla zainteresowanych prześlę ofertę mojego znajomego. Mam również namiary na kilka samochodów retro na Śląsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_muszalik Re: Śląsk - świetny fotograf 19.01.05, 08:49 ja poprosze o namiary fotografa...no i moze ma jakas stronke na ktorej mozna poogladac zdjatka? Moj adres pat.am@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Śląsk - świetny fotograf 19.01.05, 09:09 Ja też bardzo poproszę new_woman@gazeta.pl I stronkę internetową jeżeli ma i cennik. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Śląsk - świetny fotograf IP: 193.151.48.* 19.01.05, 09:27 Ja też proszę o namiary i na fotografa i na samochody i nawet na kamerzyste jeśli jest godny uwagi - dzięki - 81ola@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Śląsk - świetny fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:36 Ja tez prosze o namiary!!! Moj adres: roy1975@gazeta.pl Dzieki z gory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: Śląsk - świetny fotograf IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 19.01.05, 12:12 ja również poproszę + strona Internetowa mamoniowa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzwoneczek Re: Śląsk - świetny fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:51 Ja też bardzo poproszę o namiary i na fotografa i na samochody dzwoneczek1980@wp.pl I stronkę internetową jeżeli ma i cennik. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kioto Re: Śląsk - świetny fotograf 20.01.05, 01:46 Witam. I ja jestem zainteresowana tym fotografem. Czy moglabyc przeslac info o nim na adres kioto@gazeta.pl ? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszaa byle nie osławiony pan Niesporek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:50 Byliśmy u niego całą rodziną (12 osób) żeby wykonać zdjęcie-prezent dla rodziców - makabra - nie dość że na czarnym tle (a raczej na tle czarnej niedokładnie naciągniętej szmaty) - trochę wszyscy się zlali z tym tłem... nie wszystkie twarze były ostre, nie wszyscy weszli w kadr w całośći!!! pośpiech jak na oddziale intensywnej terapii, w końcu za to ile skasował mógłby się bardziej postarać... NIE POLECAM za to poleca go w kółko jeden lokalny dziennik i doprawdy nie wiem czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
tubeti Re: byle nie osławiony pan Niesporek 22.01.05, 23:20 chyba nie aż tak osławiony... nie znam owego pana i nie o niego chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Śląsk - świetny fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:39 Ja tez poproszę siofok@4safe.pl Odpowiedz Link Zgłoś