Gość: marzenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:52 czy macie ciekawe pomysły na super niespodziankę dla zaproszonych gości np mysleliśmy lotni nad kościołem transparentem z naszymi imionami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kerika Re: odlotowe wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:07 lepszy wydaje sie pokaz fajerwerkow. U nas niespodzianka bedzie jedzenie i masa kaszubskich zwyczajow podczas wesela (przyjecie bedzie kaszubsko-warszawskie). pewnie beda stroszki-poprzebierani ludzie, ktorzy mowia jakies wierszyki i skladaja zyczenia po kaszubsku. Poza tym zabawy, dobra muzyka, chleb ze smalcem, swieze, plonace mieso na wielgachnych polmiskach, ktore przywiezie szef kuchni... A no i jeszcze jedno: przywitaja nas gospodarze w tradycyjnych kaszubskich strojach. Bardzo mi sie to podoba. i chya tyle. rzadnych fajerwerkow nie przewiujemy. za to jest swojsko i oryginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: odlotowe wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:23 wielkie dzięki kerika może jeszcze macie inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: odlotowe wesele IP: *.chello.pl 25.01.05, 19:40 gdzie bedziesz mial wesele na Kaszubach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: odlotowe wesele IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.01.05, 20:48 Moze to nie ODLOTOWA NIESPODZIANKA, ale na pewno sympatyczny akcent. Po mszy wszyscy goscie (weselni jak i zaproszeni tylko na slub) zbiora sie na schodach przed kosciolem i pan fotgraf zrobi wspolne zdjecie. Potem, w czasie np. obiadu pojedzie szybko je wywolac. I nad ranem, gdy goscie beda wychodzic, kazdy oprocz ciasta dostanie takie wspolne zdjecie. (Oczywiscie pomysl jest do zrealizowania tylko przy pomocy milego pana fotografa)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: odlotowe wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:35 tak z tymi odlotywymi foto to mamy nagorzej bo go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerika zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:37 co do zdjęć to przypomniało mi się właśnie, że u mojej koleżanki zaraz po ślubie fotograf robił państwu młodym zdjęcia, potem je wywołał i po oczepinach rozdawano je gościom weselnym wraz z podziękowaniem w kopercie. Oni jeszcze mieli śpiewnik weselny, drukowany w domu, z wierszykami, zdjęciami i tekstami piosenek weselnych typu "wszystkie rybki śpią w jeziorze". no i byłam tez na weselu, gdzie zorganizowano loterię. Każdy los wygrywał. A nagrodami były sznyry z cebuli i ziemniaków (od Versace)aparat fotograficzny z chleba i butelki, biustonosz jako kaftan bezpieczeństwa, tarka jako przyrzad do masazu, smoczek itp itd. Kwestia wyobrazni wodzireja i mlodych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:30 fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: odlotowe wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:25 cały czas szukam tego fajnego pomysłu to ma byc slub i wesele moich marzeń pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś
ailija Re: odlotowe wesele 24.01.05, 01:03 Gość portalu: marzenka napisał(a): > cały czas szukam tego fajnego pomysłu to ma byc slub i wesele moich marzeń > pomózcie Więc w czym problem? Zorganizuj wszystko według swoich marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: odlotowe wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:47 tak fajnie to powiedziałaś ale jak zwykle ogranicza mnie jeden mały problem k a s a myśle, że na jeden fajny element podkręślający ślub i wesele nas stać ale to w marzeniach ??? Odpowiedz Link Zgłoś