Dodaj do ulubionych

odlotowe wesele

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:52
czy macie ciekawe pomysły na super niespodziankę dla zaproszonych gości np
mysleliśmy lotni nad kościołem transparentem z naszymi imionami?
Obserwuj wątek
    • Gość: kerika Re: odlotowe wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:07
      lepszy wydaje sie pokaz fajerwerkow. U nas niespodzianka bedzie jedzenie i masa
      kaszubskich zwyczajow podczas wesela (przyjecie bedzie kaszubsko-warszawskie).
      pewnie beda stroszki-poprzebierani ludzie, ktorzy mowia jakies wierszyki i
      skladaja zyczenia po kaszubsku. Poza tym zabawy, dobra muzyka, chleb ze smalcem,
      swieze, plonace mieso na wielgachnych polmiskach, ktore przywiezie szef
      kuchni... A no i jeszcze jedno: przywitaja nas gospodarze w tradycyjnych
      kaszubskich strojach. Bardzo mi sie to podoba. i chya tyle. rzadnych fajerwerkow
      nie przewiujemy. za to jest swojsko i oryginalnie.
      • Gość: marzenka Re: odlotowe wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:23
        wielkie dzięki kerika może jeszcze macie inne pomysły?
      • Gość: dorota Re: odlotowe wesele IP: *.chello.pl 25.01.05, 19:40
        gdzie bedziesz mial wesele na Kaszubach?
    • Gość: Stokrotka Re: odlotowe wesele IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.01.05, 20:48
      Moze to nie ODLOTOWA NIESPODZIANKA, ale na pewno sympatyczny akcent. Po mszy
      wszyscy goscie (weselni jak i zaproszeni tylko na slub) zbiora sie na schodach
      przed kosciolem i pan fotgraf zrobi wspolne zdjecie. Potem, w czasie np. obiadu
      pojedzie szybko je wywolac. I nad ranem, gdy goscie beda wychodzic, kazdy
      oprocz ciasta dostanie takie wspolne zdjecie. (Oczywiscie pomysl jest do
      zrealizowania tylko przy pomocy milego pana fotografasmile))
      • Gość: marzenka Re: odlotowe wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:35
        tak z tymi odlotywymi foto to mamy nagorzej bo go nie ma
    • Gość: kerika zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:37
      co do zdjęć to przypomniało mi się właśnie, że u mojej koleżanki zaraz po ślubie
      fotograf robił państwu młodym zdjęcia, potem je wywołał i po oczepinach
      rozdawano je gościom weselnym wraz z podziękowaniem w kopercie. Oni jeszcze
      mieli śpiewnik weselny, drukowany w domu, z wierszykami, zdjęciami i tekstami
      piosenek weselnych typu "wszystkie rybki śpią w jeziorze". no i byłam tez na
      weselu, gdzie zorganizowano loterię. Każdy los wygrywał. A nagrodami były sznyry
      z cebuli i ziemniaków (od Versace)aparat fotograficzny z chleba i butelki,
      biustonosz jako kaftan bezpieczeństwa, tarka jako przyrzad do masazu, smoczek
      itp itd. Kwestia wyobrazni wodzireja i mlodych.
      • Gość: marzenka Re: zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:30
        fajny pomysł
    • Gość: marzenka Re: odlotowe wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:25
      cały czas szukam tego fajnego pomysłu to ma byc slub i wesele moich marzeń
      pomózcie
      • ailija Re: odlotowe wesele 24.01.05, 01:03
        Gość portalu: marzenka napisał(a):

> cały czas szukam tego fajnego pomysłu to ma byc slub i wesele moich marzeń
        > pomózcie

Więc w czym problem? Zorganizuj wszystko według swoich marzeń.
        • Gość: marzenka Re: odlotowe wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:47
          tak fajnie to powiedziałaś ale jak zwykle ogranicza mnie jeden mały problem
          k a s a myśle, że na jeden fajny element podkręślający ślub i wesele nas
          stać ale to w marzeniach ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka