zmorra 29.01.05, 18:36 Czy ktoś był na weselu w hotelu Marriott, Sobieski, Radisson lub podobnym? Interesuje mnie wszystko !!! Organizacja, koszty i wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Śmieszek Re: Przyjęcie w Marriottcie IP: *.skwer / 217.153.142.* 30.01.05, 19:15 Byłam w zeszłym roku. Podobało mi się, chociaż bez szału. Na plus: organizacja, wygląd stołów (okragłe na 8 osób), wszystko w bieli, piekne kwiaty, dobre jedzenie. Nie pamietam nazwy sali - 1 piętro, balkonik z widokiem na biura badz zaplecze. Na ten rok widziałam ofertę, chyba od ok. 40 Euro/os + alkohol. Sprawdz moze Marriott Courtyard przy Okeciu, tam jest ok. 180 zł/os, ale dodawali w promocji bilet lotniczy dla Nowozencow! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Przyjęcie w Marriottcie IP: *.acn.waw.pl 30.01.05, 20:25 Ja byłam w hotelu Bristol - owszem, piersze wrażenie niezłe...stoły okrągłe po 8 osób, biel, piękne krzesła, patio, kelnerzy "na skinienie", ale... zabawa była kiepska bo: 1. stoły okrągłe sie nie sprawdziły - goscie byli swoiscie "poodzielani", nie widzieli młodej pary, siebie tez średnio... 2. sala do tanca była niewidoczna dla osob siedzacych przy stolikach - nie tworzylo to nastroju do zabawy 3. kelnerzy "nadęci", na początku super obsluga ale im pozniej tym gorzej... 4. z sali weselnej do toalety chodzilo sie obok gosci hotelowych i pana ktory plumkał na pianinie...czyli swoboda ograniczona (nie chodzi mi o rozruby żadne, ale było to krępujące) 5. patio: dla wielu osob jest to wyznacznik super sali ale w tym przypadku to była klapa...tzn 3/4 gosci wyszlo i nie wrocilo...sala wiała pustkami a na patio papierosek, pogaduchy... Ale to są moje wrażenia z jednego wesela, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszek Re: Przyjęcie w Marriottcie IP: *.skwer / 217.153.142.* 30.01.05, 21:09 Podaj swój adres mailowy - prześlę Ci ofertę z hotelu Marriott. Myślałam, że ją wykasowałam, ale nieciągle "zaśmieca moją skrzynkę" - niech więc na coś się przyda Odpowiedz Link Zgłoś