Gość: Bydg IP: *.telsten.com / *.telsten.com 01.02.05, 17:44 witam wszystkich z Bydg., potrzebuje paru rad i wsparcia Zapraszam do wymiany doświaczeń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulka Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.tvgawex.pl 01.02.05, 18:18 Hejka,ja jestem z Bydgoszczy.Cieszę sie że nie jestem sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydg Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 01.02.05, 19:09 Cześć, cieszę się bardzo że ktoś odpowiedział. Opowiadaj co, gdzie i kiedy? Na jakim etapie jesteście? Ja jestem na etapie poszukiwań kiecki i fryzjera, masz już coś zaklepanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.tvgawex.pl 02.02.05, 08:48 Witam,ślub mamy 23 lipca.Z przygotowań mamy zaklepaną salę,muzyków,umówiony termin w kosciele i to na razie tyle.Teraz rozglądamy sie za fotografem.Co do sukni to chciałam jechać do Żnina żeby sie dowiedziec co i jak ale przeczytałam posta że te sukienki może są i tanie a za to materiały nieciekawe i wykonczenia...No nic pojadę sama i sie przekonam.A jak u ciebie,kiedy i gdzie i jak przygotowania? Pozdrawiam Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydg Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.02.05, 20:13 Ja już tuż tuż,... a sukienki też nie mam i zaczynam panikować... (30.04.05). Byłam w tym Żninie, ale jak wejdziesz do np. Madonny na Dworcowej, to już na bank się nie zdecydujesz na sukienkę ze Żnina. Fakt że ceny są kosmiczne bo wypożyczenie to 1000-1700 zł I tu jest ta przeszkoda. Ale wykonanie ... duża różnica w porównaniu ze Żninem. My mamy dopiero salę, dja, kościół, kamerzystę, fotografa. Brak jeszcze kursu, ubrań, tortu, obrączek, zaproszeń i wiele by tu jeszcze wmieniać. A jak z fryzjerem i makijażem? Masz jakieś sprawdzone miejsce? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydg Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 02.02.05, 21:46 acha... mój nr gg 9162234-jak coś to wiesz ... śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.tvgawex.pl 04.02.05, 12:54 Hejka,w środę byłam w mieście i kupiłam sobie śliczne butki do sukni ślubnej,w koloże ecru,na szpilce ale nie takiej wysokiej bo bym sie zabiła ma z 5 cm.Więc już coś do przodu.Jeżeli chodzi o fryzjera i kosmetyczkę to uczesze mnie znajoma mamy a umaluje koleżanka,więc poszukiwania mi odpadają.W jakim kosciele bierzesz ślub?Bo ja co prawda mieszkam w Fordonie ,ale ślub bierzemy w parafii narzeczonego w Cielu.Pozdrawiam i nie denerwuj sie tak,ze wszystkim zdążymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydg Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 04.02.05, 14:10 Cześć, właśnie wczoraj zarezerwowałam sobie kieckę... wreszcie, po długotrwałym szukaniu i na skraju depresji... udało się. Na gdańskiej 135-nie wiem czy tam byłaś, ale polecam. A buciki gdzie i w jakiej cenie kupiłaś? ja też szukam jakieś w ecru i raczej nie wysokim obcasiku ślubujemy w Garnizonowym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.tvgawex.pl 04.02.05, 17:30 Hej,w salonach jeszcze nie byłam,w końcu do lipca jeszcze trochę czasu.Buty kupiłam w sklepie "Magnus" na Mostowej 3.Tanie nie były bo kosztowały 195 zł. ale uważam że warte tej ceny,bo są naprawdę śliczne i na pewno wykorzystam je jeszcze po ślubie.A ty ile płaciłaś za sukienkę,jak skończe egzaminy to się chyba wybiorę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydg Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 04.02.05, 17:44 Hej, powiem ci szczerze, że ja się za późno obudziłam z ta sukienką, np. na dworcowej nie mogłam sobie jednej upatrzonej zarezerwować bo już na ten termin była zajęta. Powoli zacznij chodzić bo lipiec to "chodliwy" termin..., nie chce wywołać w tobie paniki, spokojnie... Sukienka kosztuje 1050,-wypożyczenie, ale to nie jest jeszcze wygórowana cena... W niektórych salonach są też buty-na piotrowskiego były takie za 130 -i mogłabym je potem gdzieś jeszcze założyć... ale zobacze na tą Mostową pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hon Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: 195.85.209.* 10.02.05, 23:15 Hej,pisalas w innym watku (orkiestra - za ile?) ze znalazlas fajny i niedrogi zespol - moglabys przeslac mi namiary? moj mail: laaloo@poczta.onet.pl DZIEKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.tvgawex.pl 05.02.05, 09:46 Cześć,ma pytanie dotyczące USC.Wizyta w tym miejscu dopiero przed nami,ale orientujesz sie może ile kasy zaśpiewają przy załatwianiu dokumentów? Wiesz akt urodzenia i ten świstek o braku przeciwwskazań do zawarcia małżeństwa.Bo jak pomyślę ile musimy wydać na takie pierd... to mnie krew zalewa.I co byłas na Mostowej zobaczyć butki? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydg Re: CZY JEST KTOŚ Z BYDGOSZCZY ???? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.02.05, 19:11 Hej, nie byliśmy jeszcze w USC-ale tak myśle, że to nas wyjdzie 200-300 zł. a kurs przedmałżeński zaliczony my w połwie lutego do bazyliki... Odpowiedz Link Zgłoś