a_weasley 10.02.05, 14:42 jak wygląda? Sala, budynek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: USC w Wieliczce IP: 149.156.58.* 16.02.05, 13:49 Nie wiem czy wiesz, ale śluby w Wieliczce odbywają się nie w USC, ale w Sali Gotyckeij Zamku Żupnego. Wg mnie jest naprawdę z klasą, no ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: USC w Wieliczce 17.02.05, 23:25 Gość portalu: agnieszka napisał(a): > Nie wiem czy wiesz, ale śluby w Wieliczce odbywają się nie w USC, ale w Sali > Gotyckeij Zamku Żupnego. Byliśmy. Podoba nam się na tyle, że wolimy poczekać dłużej niż byśmy musieli w Krakowie. Porządna gotycka sala, umeblowanie dopasowane do architektury. USC w Krakowie od środka nie widziałem na żywo, ale zdjęcia i owszem, nawet się nie umywa. 7 maja o 13. I obsługa też bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: USC w Wieliczce 18.02.05, 08:32 masz rację odpuśc sobie Kraków - po prostu wczesny gierek no chyba że w dworku .....gdzieś tutaj ktoś pisał o mozliwości wzięcia śłubu cywilnego posa usc w dworku.....nie chcę skłamać...chyba białoprądnickim ??? Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: USC w Wieliczce 18.02.05, 14:19 O Dworku zapomnij. Raz w miesiącu są tam śluby i nie ma szans się dopchać. W początku lutego przyjmowali zgłoszenia na... lipiec. Odpowiedz Link Zgłoś