Dodaj do ulubionych

restauracja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:51
piszecie głównie o takich, gdzie można zrobić wesele lub duzy obiad.
A mi się marzy miejsce dla ok. 15 osób, bez wielkiej pompy, ale też ciut
bardziej odświętne niż Pizza hut. w wielu takich knajpkach stawiaja na osobne
stoliki, których nie chcą łączyć, a te kilkanaście osób musi przeciez
siedzieć razem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Milka Re: restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:42
      A skąd jesteś?
      • Gość: karol Re: restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:02
        z warszawy
        • Gość: Pola Re: restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:34
          karol, zrób sobie listę warszawskich restauracji, możesz skorzystać np. z

restauracje.com.pl/
          www.restauracje.com
          Potem ogranicz ją do np. 15 najfajniejszych pozycji - nafajniejszych ze względu
          na lokalizację, zasłyszaną lub własną opinię, wystrój etc. I po prostu dzwoń
          śmiało ze swoją sprawą - że szukasz restauracji na 15 osób, na obiad weselny,
          który ma trwać tyle i tyle, wyglądać tak i tak (tu o złączeniu stołów i innych
          takich), w mniej więcej takim budżecie - i jak oni to widzą.
          Gwarantuję Ci, że w 90% restauracji nawet jeśli nie mogą zrobić dokładnie tak,
          jak ty byś chciał, to będą starali ci się zaproponować jakaś sensowną
          alternatywę. A pozostałe 10% - no cóż... nie każdy widać, dba o klienta i renomę.

A z tego co ja słyszałam takie sensowne obiady robią np. w resturacjach:
          Frascati (koło Sejmu), Flik, Pod Retmanem (na Mariensztacie), u Dekerta...
          • Gość: karol Re: restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:56
            dziękuję. Właśnie sprawdzam stronkę. A co sądzisz o Kredensie?
            • Gość: Pola Re: restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:51
              Bardzo ładna i klimatyczna restauracja... ale drogosad
              No i lokalizacja - przy samych Jerozlimskich - nie za przyjemna okolica.
              ALe chyba są 2 restauracje Grand Kredens tylko nie wiem gdzie ta druga.
    • Gość: malwina Re: restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:06
      a na kiedy potrzebujesz
      • Gość: karol Re: chyba już mam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:42
        wynalazłem Corazzi, okolica wydaje4 się być bardzo w porządku, blisko USC. Nie
        wiem czy mogą złączyć stoły, chyba tak. zreszta zobaczcie: www.corazzi.pl.

A potrzebuję na lipiec
    • kaga9 Rada po 10 latach? 29.07.15, 01:50
      Słaby spam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka