Dodaj do ulubionych

Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie?:)))

IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.02.05, 19:27
by w TYM dniu wygladac cudniesmile
Ja wybielilam sabie ząbkismilenie bylt takie straszne ale teraz wyglada super
usmiech jak z bajkismile
i mysle o tzw SUN SPA na ramiona i plecy wyrownuje koloryt calego ciala
niby tuszuje male blizny,krotstki ,rozstępy itp...
a jak Dziewczyny to wyglada u WAs?
może wzajemnie sobie cos doradzimy,jakies sztuczki itpsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: Stokrotka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.02.05, 12:00
      O, fajnie ze taki watek zaczelas, tez o czyms takim myslalam!

Ja, po pierwsze, powaznie zadbam o paznokcie, bo na codzien albo nie mam czasu,
      albo pieniedzy... Wiec manicure raz na dwa tygodnie az do slubu (2 miesiace). A
      na sam slub chcialabym francuski manicure, o ile moje paznokcie podrosna
      troche...

Tydzien przed slubem czyszczenie twarzy, a trzy dni przed slubem - brzmi
      strasznie, ale podobno daje wspaniale efekty - glebokie zluszczanie skory.

No i jeszcze seria masazy, troszke odchudzaja i skora jest tez duzo ladniejsza.
      Plus cwiczenia i 1,5 litra wody na dzien...

• senioorita Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 24.02.05, 13:12
        Ja chyba wybiore sie na oczyszczanie twarzy kilka razy.Do slubu jeszcze ponad
        pol roku wiec spokojnie bede mogla rozlozyc te wizyty.
        Pewnie przed slubem pojde na solarium,ale tak ze 3-4 razy na krotko zebym miala
        delikatna opalenizne.
        A juz teraz walcze z malymi krostkami na plecach.
        mhhm...to chyba tyle...
        • Gość: Jessicka24 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.02.05, 17:57
          Seniorita ajka "walczysz" z tymi krostkami na plecach?
        • Gość: Jessicka24 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.02.05, 17:58
          Seniorita a jak "walczysz" z tymi krostkami na plecach?smile
          • Gość: Marysia Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:57
            Ja bym na krostki na plecach radzila sie udac po prostu do dermatologa. Lekarka
            dala mi scala serie anrtybiotykow w masci i plynie + rozne elementy mikro i
            witaminki i mma sliczna gladka skore . A dawniej problemy7 byly pwazne... ZNa
            pierwsze efekty trzeba poczekac raptem pare tygodni, na wyleczenie - pare
            miesiecy.
      • Gość: anka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:17
        Stokrotko, jesteś absolutnie pewna, że to głębokie złuszczanie powinnaś robić
        trzy dni przerd ślubem????? Bo o ile mi wiadomo, przez jakiś czas po takim
        zabiegu skóra nie wyglada najlepiej (tylko nie wiem, przez jaki czas...)
        Upewnij się może?
        • Gość: lili Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: 213.25.161.* 24.02.05, 18:08
          potwierdzam. Po takim zabiegu skóra dochodzi długo do siebie, a własciwie
          schodzi płatami przez kilka dni. Po trzech dniach będziesz miała czerwoną,
          łuszcząca sie buzię, więc upwenij się, że nic nie pomyliłaś. Ja miałam taki
          zabieg dwa razy i za kazdym razem goiło się przeszło tydzień.
          • Gość: Jessicka24 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.02.05, 18:21
            a jaki efekt po takim glebokim zluszczaniu??
          • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 10:44
            potwierdzam, jestem na taki zabieg umówiona w kwietniu, slub mam we wrześniu ..
            skóra wygląda najlepiej po ok 2-3 miesiącach, kiedy się zregeneruje .. w
            dodatku nie można się dość długo po takim zabiegu opalać ..

na Twoim miejscu szybko poszukałabym innej kosmetyczki, Twoja chciała Ci zrobić
            KRZYWDĘ!!!!
            • Gość: Eva24 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 07.03.05, 14:36
              wlasnie tak
      • Gość: mała Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:46
        a nie boisz sie ze po tym glebokim złuszczaniu cała skóra własnie na 2-3 dzień zacznie Ci sie drobnopłatowo złuszczac?! nie mowiąc już o lekkim zaczerwienieniu się skóry?!
        Radziłabym się jeszcze zastanowić...
        Pozdrawiamsmile
    • Gość: aga Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.zin.lublin.pl 24.02.05, 18:45
      Dziewczyny doradzcie jakies zabiegi pielegnacyjne dla cery naczynkowej?Do slubu
      troszke ponad 2 mies. zastanawiam sie nad zamknieciem tych cholernych naczynek,
      moze wtedy buzia bedzie wygladac lepiej?Tyle ze duzo negatywnych opinii
      slyszalam o laserowym zamykaniu,moze ktoras z Was robila cos takiego?
      A co sadzicie o solarium w takim pzrypadku-to tez moze tylko zaszkodzic mojej
      cerze,chce byc brazowa na slubie ale nie za cene kolejnych popekanych naczynek.
      Poleccie cos...
      • Gość: Śmieszek Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.skwer / 217.153.142.* 24.02.05, 21:08
        W gabinetach Thalgo mają chłodzący zabieg na naczynka, sama nie próbowałam, bo
        nie mam tego problemu, ale moja kosmetyczka polecała, gdy podpytywałam o
        różnoścismile
        • senioorita Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 24.02.05, 22:01
          Odnosnie tych krostek to uzywam plynu Afrodyta (zreszta sposob ten wyczytalam
          bodajze na forum uroda).
          Po kapieli przemywam nim skore plecow.Na Urodzie bylo tez zeby potem smarowac
          Sudokremem,ale ja narazie uzywam tej Afrodyty tylko.Mozna ja kupic w
          aptece,kosztowala cos 2-3 zl.
          Powiem Ci ze smarowalam nia dekolt,bo mialam tzw.kaszke i zniknela.Z plecami
          bedzie gorzej bo mam wieksze krosty,ale moze pomoze.

Ale jest jeszcze inny sposob na krosty na plecach,sprawdzony przeze mnie...
          Wieczorem smarowalam mascia (zelem) Akneroxid 5,kosztuje chyba ok.20-30
          zl,tylko ze bardzo wysusza.Skora robi sie taka jak skorupa prawie.Jak juz
          zrobila mi sie taka bardzo przesuszona to przestalam stosowac i jak skora
          zeszla to krostek tez nie bylo... Dobrze jest jak uzywa sie tez balsamu przy
          stosowaniu tej masci wtedy skora sie tak nie wysusza...

Pzdr
      • Gość: Ell Re: do Agi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 10:49
        ja mam również problem naczynkowy, zabiego talgo są OK, ale mi prawie nie
        pomogły .. co do zamykania naczynek, niestety zdarzają sie zabiegi, po których
        naczynko staje się jeszcze większe, ale ogólnie powinno to pomóc .. poza tym od
        czego jest później "tapeta" - zawsze można to dobrze zakryć korektorem .. co do
        opalania, może zdecyduj się na zdrową metodę - jest to opalanie w sprayu -
        opalenizna starcza na tydzień, jest bardzo ładna i równa, w W-wa taki zabieg na
        całe ciało kosztuje 60 zł, zrób go 3 dni przed ślubem .. a będziesz pieknie
        opalona i bez szkody dla naczynek
    • Gość: Stokrotka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.02.05, 21:55
      Rany boskie dziewczyny, wystraszylyscie mnie!
      Jest jeszcze mozliwosc, ze chodzi o inny zabieg... Albo moze nazwa jest ta
      sama, ale moja kosmetyczka uzywa duzo mniejszego stezenia kwasu?

Bylam wczoraj pogadac z moja zaufana kosmetyczka, chcialam umowic sie na
      czyszczenie twarzy, a ona poradzila mi, zeby czyszczenie twarzy zrobic tydziem
      wczesniej, a trzy dni wczesniej wlasnie ten zabieg, ktory wygladzi twarz i
      sprawi, ze skora bedzie ladna i swieza. A, w najblizszych dniach pani
      kosmetyczka mi zrobi test, czyli zaaplikuje ten roztwor na maly kawalek skory,
      zeby zobaczyc, jak reaguje.

Ten zabieg kosztuje 120 zl, moze to jednak cos innego niz to, o czym Wy
      piszecie?

Odpiszcie!!!
      • ulakoszula Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 24.02.05, 22:11
        Najlepiej będzie jak zrobisz sobie to "zdzieranie skóry" teraz w najbliższych dniach, żeby wiedzieć ile dni potrzebujesz aby dobrze wyglądać.
        • Gość: Śmieszek Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.skwer / 217.153.142.* 24.02.05, 23:21
          A ja postanowiłam do ślubu raz w m-cu odwiedzać moją kosmetyczkę umawiając sie
          co raz na inny zabiegsmile A to dotlenianie (masaż rewelacja, a buzia potem
          młodsza o kilka lat), a to nawilżanie...i oczyszczanie na 1-2 tyg. przed ślubem.
          I ostatnio zainwestowałam w dwa dobre kremy - jeden działa w oka mgnieniu!!!
          Nie mogłam wprost uwierzyć i nazwałam go magicznym. Wypróbowałam nawet na
          narzeczonym, żeby potwierdziłwink
          • Gość: agi Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.zin.lublin.pl 24.02.05, 23:25
            Smieszek-co to za krem-cud?Zrob mu reklamebig_grin
          • Gość: Jessicka24 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.02.05, 23:27
            a co to za krem??????????????smile
            • Gość: Śmieszek Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.skwer / 217.153.142.* 25.02.05, 00:14
              Day Wear Plus Estee Lauder. Pieknie wyrownuje koloryt skorysmile tak jakbys miala
              ledwie widoczna mgielke fluidu na twarzy. I trzyma sie caly dziensmile))
    • chipsi Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 24.02.05, 23:20
      Najlepszy zabieg pielęgnacyjny to NO STRES PRZED ŚLUBEM! Zamierzam się temu zabiegowi poddać ale nie wiem czy się uda wink
      • justyskam Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 24.02.05, 23:49
        potwierdzam - najlepiej się nie stresować - ja nie będę się poddawała zabiegom
        kosmetycznym - chcę tylko odwiedzić kilka razy solarium. Myślałam też o
        zrobieniu paznokci akrylowych ale naczytałam się różnych rzeczy jak to niszczy
        płytkę paznokciową, ze się poważnie nad tym zastanawiam, a może zwykłe sztuczne
        paznokcie - tylko nie wiem czy są trwałe czy nie odkleją się w trakcie...
        • chipsi Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 24.02.05, 23:55
          To zalezy od kleju, mi sie jedne odklejały a innych nie mogłam ściągnąc i tez zniszczyłam paznokcie. Myślę nad żelami, pewnie tez niszczą ale to jeden raz w życiu taki dzien a w koncu pazurki odrosną. Boję się tylko bo długich szponów nigdy nie nosiłam smile
          • Gość: Zoris Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:30
            Heh...
            paznokcie sztuczne (zele, akryle) nie niszcza wlasnej plytki jesli sa
            prawidlowo zakladane..
            Do akrylu jednak aby sie porzadnie trzymal na naturalnym jest potrzebne
            mocnespilowanie paznokcia (staja sie duzo ciensze przez co mozna powiedziec ze
            sa zniszczone tongue_out
            Nosilam akryle - nie bylo tak zle
            Teraz zalozylam zele zeby porownac wszystko iosobiscie je chyba polece..
            Sa delikatniejsze wizualnie, przy zakladaniu prawie sie nie piluje plytkiale sa
            tez bardziej podatne na urazy mechaniczne...

I pamietajcie: pod zadnym pozorem nie zdejmujcie paznokci same.. to dopiero
            jest zniszczenie.. lepiej nawet przeplacic u kosmetyczki zeby paznokcie sie
            szybciej regenerowaly..
            moja siostra zdjela sama paznokcie i "do swoich" czekala 8 miesiecy!!
            nie jest to zapewne regula ale slyszalam o wielu takich przypadkach..wiec
            dziewczyny - lepiej nie ryzykowac wink)

Pozdrawiam
        • Gość: zonik Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:24
          ja miałam tipsy i trzymały się jeszcze 2 tygodnie po, ale to zależy jak i kto
          je zrobiwink
    • Gość: agi Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.zin.lublin.pl 25.02.05, 00:26
      2 pytania:
      -ile kosztuje ten fajowy ktem( i do jakiej w ogole jest cery)?
      -co sadzicie o sztucznych rzesach na slub?
      • Gość: ś Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.skwer / 217.153.142.* 25.02.05, 00:35
      • Gość: Śmieszek Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.skwer / 217.153.142.* 25.02.05, 00:37
        W Sephorze 160 zł, ja dostałam ciut taniej na bezcłowejsmile Sa dwie wersje dla
        skóry suchej i normalnej/mieszanej.
        • Gość: Śmieszek Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.skwer / 217.153.142.* 25.02.05, 00:38
          Najlepiej poprosic o próbkę!!! W Douglasie tez 160 zł, zresztą teraz wszędzie
          ceny są te samesmile
    • Gość: Emma Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: 195.205.73.* 25.02.05, 09:10
      Dziewczyny sauna to jest to! Skóra potem jest cudowna! Trzeba pamiętać tylko o
      tym żeby nie mieć na twarzy żadnej "tapety". A co sądzicie o opalaniu
      tzw.spray'em? Starcza co prawda tylko na tydzień ale może jest ładniejszy kolor
      ciała? Myślę o wybieleniu zębów...Do kosmetyczki pójdziemy pewnie razem z
      narzeczonym! Na 100% pedicure francuski - na lato w sam raz! Zastanówcie się
      też nad prezentem dla Pana Młodego na noc poślubną - może jakaś fryzurka
      intymna czy tatuaż z brylancików?! Będzie zachwycony!
      • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 11:00
        1. pamiętajcie o witaminach A+E minimum przez dwa miesiące (trzeba dostarczyć
        do organizmu brakujących składników - inaczej skóra po najlepszych zabiegach
        nie będzie wyglądała ładnie)

2. Sauna - to zależy od rodzaju skóry, niestety nie dla każdej jest dobra

3. co do kremów - kupuję drogie kremy "myśląc, że mi pomogą" - ale moja
        kosmetyczka powiedziała mi, ze może złużyć je do smarowania rąk - sama dobrała
        mi zestaw kremów Enviorn z witaminama A - używałami ich kiedyś i wiem, że efekt
        jest bardzo dobry, niestety pewnie jak każda z nas lubię zmianysmile

4. jeżeli są pieniądzę nalezy przyjąć serię zabiegów (ok 10.) dostosowanych do
        naszej skóry, ostatni w piątek przed ślubem ... jeżeli musicie oszczędzać,
        porozmawiajcie z kosmetyczną niech wam zasugeruje domowe zabiegi - pilingi
        enzymatyczne (ma je Eris) itd. - efekt również będzie widoczny liczy się
        przecież systematyczność ..

5. no i najwązniejsze: DWA LITRY WODY DZIENNIE

to tyle ode mniesmile)
    • Gość: baranka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:53
      oto moje koncepcje
      1. czas wybrac sie na pilates 5 miesiecy ostatni dzwonek- co by sylwetka
      nabrala ksztaltu (nie chodzi o schudniecie ale o rzezbe)
      2. juz teraz ide na rozpoznanie cery - co jej podrzucic... na bank wode no i w
      koncu znalezc krem dla alergika, ponadto masaze, maski i co mi Edycia zalecismile
      3. paznokcie - swoje ale profesjonalnie zrobione (jakies 2 mies, zaczne chodzic)
      4. witaminy od wewnatrz - A+E, rutinoscorbin (cholerne naczynka) skrzyp (na
      cere,wlosy, paznokcie)
      5. no i opalenizna - hmmm solarium z braku kasy... i obawy uczulenia na
      opalenizne ze spary'u
      6. wlosy jakies 2 zabiegi mocno nalizajace z masazem itd. no i oczywiscie w
      dniu slubu fryzjer
      czy o czyms zapomnialam?
      pomozcie?
      • Gość: Ryba Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.um / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:23
        Jeszcze kwas foliowy. Tak na wszelki wypadek wink
        • Gość: kasiakasia Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.02.05, 14:36
          A ile kosztuje takie wybielanie zebow? Ktos wie??
    • anna_13 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 25.02.05, 14:57
      oprócz tych wszystkich upiekszeń z zewnątrz, znajoma poleciła mi
      hydrcolonoterapię - oczyszczeenie jelita grubego. wybieram się na to niedługo.
      podobno jest to rewelacyjna sprawa. zmniejsza otyłośc brzuszną nawet o 2 - 6
      kg!!! zdam relacje, pozdrawiam

www.hydrocolonoterapia.pl
      • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 15:23
        Na Boga ...mam nadzieje, że robisz sobie jaja?
        A gdyby jednak zależało Ci na "oczyszczeniu jelit" idź do najbliższego sklepu
        ze zdrową żywnością i kup sobie zielone chińskie tabletki z aloesu do
        oczyszczania jelit, są bardzo skuteczne i nie inwazyjne!!!!!
        1-2 tabletki dziennie regulują przemianę materii usuwając zbędne złogi w
        jelitach, przy okazji dla osób z nadwagą powodują utratę wagi ... jeszcze
        jedno, one nie powodują biegunki jeżeli są stosowane zgodnie z zaleceniami.

• anna_13 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 25.02.05, 15:37
          dlaczego miałabym żartować. to bardzo zdrowy zabieg, który można powtarzać co
          rok. przynosi znakomite efekty, leczy i zapobiega chorobom. zdajesz sobie
          sprawę co tak naprawdę zalega w jelicie grubym?!
          • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.05, 15:50
            dokładnie - dlatego właśnie stosuję te tabletki od wielu lat
            a Ty po prostu chcesz zrobić sobie lewatywę, inaczej ją nazywając

oczywiście to Twoje zdrowie i zrobisz jak uważasz, ale zanim zdecydujesz się na
            w miarę radykalny krok (nawet jeżeli zabieg jest dobry) spróbuj tych tabletek,
            kosztują 12 zł., a dają dokładnie taki sam efekt w dużo przyjemniejszy sposób

ja max ważę 58kg przy 172 wzrostu, teraz 54 - jeżeli stosuję te tabletki przez
            tydzień, tracę nawet do 6 kg -nie jest to odwodnienie organizmu, ani tłuszcz,
            gdyż go nie posiadam - więc (jeżeli piszemy o takich sprawach) jak widać zdaję
            sobie sprawę ile można usunąć z jelit - tyko wolę robić to w przyjemniejszy
            sposób
            • Gość: Jessicka24 a jak sie nazywaja te TABLETKI ? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.02.05, 19:15
              a jak sie nazywaja te TABLETKI ?smile
              • Gość: Ell Re: a jak sie nazywaja te TABLETKI ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:54
                jak się zapytasz w sklepie o "Chińskie, zielone tabletki z aloesu" każda Pani w
                takim sklepie będzie widziała o które chodzi
                • Gość: Jessicka24 Re: a jak sie nazywaja te TABLETKI ? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.02.05, 11:27
                  a mozesz tylko napisac jaki kolor ma opakowanie bo nie chce kupic innych tylko
                  TE ktore TY maszsmile
                  • Gość: Ell Re: a jak sie nazywaja te TABLETKI ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.05, 10:35
                    opakowanie jest białe z jakąś winoroślą (zieloną) i na całej długości są
                    znaczki chińskie (nazwa tabletek) na czarno - rozmiar opakowania ok 7x10 cm
            • anna_13 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 25.02.05, 19:55
              spróbuje, dziękuję...
              • Gość: angielka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:26
                a gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej o tych cudownych tabletkach - może
                jakiś link w internecie? a czy one mająjakąś handlową nazwę oprócz chińskie
                zielone tabletki z aloesu? jestem bardzo zainteresowana tymi tabletkami? amoże
                można kupic je przez internet
                • Gość: Aga Re: Tabletki IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.02.05, 10:07
                  no wlasnie TE tabletki.bylam w 2 sklepach i nie mieli czegos takiego..Jestem z
                  Olsztyna i nie wiem czy taki specyfik do Nas dotarlsmileskad je wziac????smile
                  • Gość: Ell Re: Tabletki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.05, 10:51
                    już szukam .. moja ciocia twierdzi, że ostatnio znalazla je nawet w sklepie
                    zielarskim i nadal nie mają nazwy, chodzą jako chińskie tabletki z aloesu
                  • Gość: Ell Re: Tabletki - mam pomysł.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.05, 11:17
                    nie mogę ich znaleźć, ale mogę zrobić zdjęcie opakowania oraz ich opisu i
                    przesłać Wam jutro mailem - może tak będzie je Wam łatwiej znaleźć ..
                    przynajmniej będziecie wiedziały czego szukacie??
                    ellg@gazeta.pl
                    ja płacę za nie 12 zł
                    • Gość: Ell Re: Tabletki - mam pomysł.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.05, 11:24
                      rozmawiał jeszcze z koleżanką, która kupije te tabletki gdzieś w sklepie na
                      Natolinie (Warszawa) i twierdzi, że wystarczy u niej również poprosić o
                      tabletki z aloesem .. może sprawdźcie małe sklepiki na jakiś bazarkach
                      sprzedające zioła itp.
                    • Gość: ladynicka Re: Tabletki - mam pomysł.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:56
                      Jestem zainteresowana tymi tabletkami. Mogłabyś mi
                      przesłać zdjęcie i opis tych tabletek? Z góry dziękuję i
                      pozdrawiam smile
                      ps. Prześlij na adres ladynicka@gazeta.pl
                      • Gość: Ell Re: Tabletki - mam pomysł.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 09:00
                        zrobię to najpóźniej we środę, muszę je dzisiaj lub jutro kupić, nie mam w domu
                        opakowaniasmile
                        • Gość: daria Re: Tabletki - mam pomysł.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:30
                          ja też poproszę o meila z tym preparatem danbac@interia.pl
                        • Gość: KiM Re: Tabletki - mam pomysł.. IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:38
                          Rowniez poprosze o maila z obrazkiem smile
                          Ciagle nie moge ich znalezc w Bialymstoku
                          Pozdrawiam
                          • Gość: KiM Re: Tabletki - mam pomysł.. IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:41
                            upss oczywiscie zapomnialam podac adres
                            catche@poczta.onet.pl
                        • Gość: kaja Re: Tabletki - mam pomysł.. IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.05, 07:47
                          moniq7@gazeta.pl
                          dla mnie tez prosze to zdjecie tych tabletek
                          dzieki!
                    • yskyerka Re: Tabletki - mam pomysł.. 02.03.05, 17:31
                      ja też poproszę zdjęcie pudełka na adres gazety smile
                      coś jest nie tak z adresem mailowym, który podałaś, bo wiadomość wróciła
              • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.05, 10:42
                znam z 10 osób, które je stosują .. wszystkie są zadowolone, tylko proszę
                stosujcie się do zasad, na początku przez 2-3 dni może nie być reakcji, ale nie
                zwiększjcie zalecanj dawki, po którymś razie stosownia efekt jest już drugiego
                dnia
                wejdzcie na tą stronę, są adresy takich sklepów np.: w warszawie, zadzwońcie i
                zapytajcie się czy posiadają takie tabletki
                sic.teleadreson.com.pl/sklepy_z_%C5%BCywno%C5%9Bci%C4%85/r%C3%B3%C5%BCnorodne_sklepy_z_%C5%BCywno%C5%9Bci%C4%85/sklepy_z_%C5%BCywno%C5%9Bci%C4%
                85_dietetyczn%C4%85_zdrow%C4%85_(549901).htm
      • Gość: papaja Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:09
        No rzeczywiscie polecam, zwlaszcza przed slubem.. Pieknie bedziesz wygladala w
        sukni slubnej i z workiem przy brzuchu..
        Ludzie to naprawde maja pomysly...
        • Gość: angielka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:15
          no cos mi się nie otwiera ten link, ale jeżeli mozna na maila asiarus@wp.pl
          przeslać zdjęcie opakowania to byłabym bardzo wdzięczna, bardzo...

"Pieknie bedziesz wygladala w
          > sukni slubnej i z workiem przy brzuchu.." - z jakim znowu workiem? na litośc ...
          • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 09:02
            tak jak pisałam postaram się do środy przesłać, muszę kupić nowe opakowanie ..
            gdzieś je posiałam

też nie rozumiem tego komentarza ... jaki to ma związek????
    • vandikia Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 28.02.05, 10:01
      Gość portalu: Jessicka24 napisał(a):

> Ja wybielilam sabie ząbkismilenie bylt takie straszne ale teraz wyglada super
      > usmiech jak z bajkismile
      >
      mam pytanko, a ile taka frajda Cie kosztowala? tez sie nad tym zastanawiam, bo
      zawsze mialam bieluskie zeby, a ostatnio od papierosów...
      • Gość: Kasia tabletki chińskie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.05, 10:27
        Mam pytanie,na co wlasciwie sa te tabletki?
        Ktoras z Was pisala ze traci sie po nich kilogramy?Czy to sa takie tabletki
        przeczyszczajace,ma sie po nich poprostu rozwolnienie?
        Czy jak sie traci te kilogramy (z jelit chyba tak)to czy ogolnie "chudnie sie"
        w brzuchu?
        Prosze o odpowiedz kogos kto je stosowal.
        • Gość: Ell Re: tabletki chińskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 15:30
          jeżeli weźmiesz je zgodnie z zaleceniami, nie ma mowy o biegunce, ja biorę je
          na noc - 1 szt. przez ok tydzień - tabletki te mają za zadanie oczyszczenie
          jelita grubego, więc tracisz na wadze no i brzuch staje się płaski - proponuję
          tylko tak na wszelki wypadek kurację skończyć dwa dni przed ślubem, aby stres
          nie połączył się z tabletkami - dając skrajne reakcje
    • Gość: Sylka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.abx.fr / 81.255.238.* 28.02.05, 11:32
      Tak czytam te Wasze wypowiedzi i sie zastanawiam ... czy w dniu slubu Wasz
      narzeczony nie przejdzie obok Was .... bo Was po prostu nie pozna ....
      dziewczyny nie dajcie sie zwariowac .... fakt to jedyny taki dzien w naszym
      zyciu ale bez przesady ... tabletki wyszczuplajace - a nie lepiej przez te pare
      miesiecy przed slubem poprostu zmienic diete i pozostac przy niej juz raz na
      zwsze .... wybielanie zebow, kosmetyczka itp rozumiem ale drastyczne zabiegi
      przed slubem moga doprowadzic do tego, ze narzeczony moze byc w ciezkim szoku
      i ... nie wiedomo co zrobi ... moze ucieknie : (
      • Gość: angielka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:44
        o ile mi wiadomo to nie są tabletki odchudzające (nie wiem czy wogóle takie są)
        tylko tabletki powodujące usunięcie z organizmu szkodliwych złogów tzw. kamieni
        kałowych (których nosimy w sobie ok. 10 kg!!!!!!!!) - i naprawde nie ma to nic
        wspólnego ze ślubem
        • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 15:33
          tak chciałabym abyście do tego podchodziły, inaczej nie wspominałabym Wam o
          nich, gdyby to było na odchudzanie - tabletki są ziołowe, ja je stosuję raz na
          parę miesięcy - w moim przypadku nie ma to związku ze ślubem
    • Gość: KiM Re: tabletki IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:23
      Moze ktos z Was orientuje sie gdzie mozna dostac te chinskie tabletki w
      Bialymstoku??? Pytalam w sklepie zielarskim i w takim ze zdrowa zywnoscia. Nie
      znaja takich sad.
      Jakby ktos mial jakies namiary to bardzo prosze.
      Mialam zamiar sprawdzic te tabletki na sobie smile

Pozdrawiam
      • Gość: angielka Re: tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:57
        tez poszukuje ich w bialymstoku - może ktoś jednak wie gdzie?
    • Gość: Stokrotka zluszczanie jeszcze raz? IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.02.05, 15:45
      Rozmawialam z pania kosmetyczka o tym zluszczaniu, ktore mi odradzalyscie.
      Ona mowi, ze chodzi tu o bardzo delikatne zluszczanie, stezenie preparatu
      nakladanego na twarz wynosi tylko 30%. Tlumaczyla mi tez, do jakich warstw
      skory dochodzi, ale nie pamietam smile)) Nawet zrobila mi na rece - nalozyla ten
      preparat i masowala specjalna szczoteczka. Faktycznie, nie bylo nawet
      zaczerwienione.
      I co o tym myslicie?
      • Gość: Ell Re: zluszczanie jeszcze raz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 15:51
        a kiedy masz ślub?? jeżeli za parę miesięcy, zrób teraz i zobacz jaki jest
        efekt .. dobrych zabiegów nigdy nie zawiele .. oczywiście jeżeli masz na to
        pieniądze

jeżeli wszystko będzie OK, możesz powtórzyć przed samym ślubem ..
        • Gość: Stokrotka Re: zluszczanie jeszcze raz? IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.02.05, 15:53
          No wlasnie taka byla moja pierwsza mysl! Tylko placic dwa razy po 120 zl, to
          troche dla mnie duzo...
          • Gość: Ell Re: zluszczanie jeszcze raz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.05, 16:14
            to ja bym jednak zdecydowała się na ten jeden zabieg ale wcześniej, na tyle
            bezpiecznie, iż gdyby stało się coś złego ... to mam czas na "regenerację"
      • chipsi Re: zluszczanie jeszcze raz? 28.02.05, 15:54
        Na twoim miejscu i tak zrobiłabym ten zabieg parę dni wcześniej. Jeśli coś by nie wyszło to zdąży się zagoić, a jeśli wyjdzie ok to przez te parę dni skura się przecież nie zestarzeje ani nie zniszczy smile
    • Gość: Jessicka24 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.03.05, 12:23
      mysle ze sie z narzeczonym pod oltarzem poznamysmileBO On rowniez chce wybielic
      sobie zabki..jakie zabiegi kosmetyczne tez nie zaszkodzasmileuzadzimy sobie SPA w
      domku zeby sie relaxowac przed slubem i piękniecsmile
      w koncu uwaga bedzie skupiona tlyko na nas a nie chce spedzic Naszego slubu i
      weslela na mysleniu "jejej czy nie widac tego pryszzca na plecahc"smile
      ehhe
      pozdrawiam
      chyba nie ma w tym nic zlego jak sie zrobi chociaz przed slubem generalny
      porzadek ciałkasmile
    • Gość: baranka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:50
      oj baby baby a mialo byc o poradach, propozycjach itd a nie tabletkach
      odchudzajacych...
    • Gość: Jessicka24 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 02.03.05, 21:44
      ja tez poprosze o tą fotkę z tym specyfikiem skoro zaczelam ten wątek to chyba
      cos mi sie należysmile
      martusia81@gazeta.pl
    • Gość: Ell Re: Do Sexsity IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 09:01
      odreagowowanie swoich frustracji na obcych osobach świadczy bardzo nie dobrze o
      Tobie, nie wspominając już o braku kultury, który w tym przypadku można nazwać
      prostolinijnie chamstwem

muszę przyznać się, że zaskoczona jestem czasem niskim poziomem komentarzy, na
      które pozwalają sobie uczestnicy tego forum ... zastanawiam się po co piszą
      takie rzeczy, szanujmy poglądy i zwyczaje innych, nie musimy się z nimi
      zgadzać, mamy je tylko tolerować ... a Polacy właśnie za taki naród się
      uważają ..TORELANCYJNY

over
      • dafni Do Ell 03.03.05, 09:06
        Nie przejmuj się nim. To jakiś zadymiarz, wchodzi na wszystkie wątki i wtrąca
        głupie uwagi. Pewnie to jakiś sfrustrowany fotograf, którego posty usuwamsmile
        Generalnie posty sexisty też na bierząco wywalamsmile
    • Gość: yskyerka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:04
      Czy komuś udało się znaleźć te tabletki w Warszawie? Zaglądałam do kilku
      sklepów zielarskich, ale proponowano mi tylko aloes w płynie. sad
      • Gość: Hera Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.05, 22:09
        Mnie się udało znaleźć takie tabletki i nawet opis opakowania się zgadzał,
        tylko te tabletki działają raczej na usuwanie kamieni nerkowych i w ogóle są na
        problemy zw. z ukł moczowym.
        Pani sprzedawczyni tak przynajmniej twierdziła.
        A było to w sklepie przy ul. Lanciego (Natolin), niedaleko Lasku Brzozowego.
        • Gość: yskyerka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 00:30
          Dzięki. Takie też widziałam, ale na opakowaniu było wyraźnie napisane, że one
          są "moczopędne", więc sobie darowałam. wink
          • Gość: m Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.e-plan.pl 05.03.05, 10:13
            A mi sie udalo je znalezc. Na opakowaniu wszystko jest po chinsku, ale pani w
            sklepie miala wydrukowana ulotke, z ktorej wynika ze lecza wszelkie rodzaje
            zaparc i likwiduja "efekt trardego brzucha". Kupilam je w sklepie zielarskim na
            bazarze "na dolku"-Natolin
            • Gość: Stokrotka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.chello.pl 05.03.05, 15:40
              Zrobilyscie mi smaka na te tabletki!
              Czy mozna je gdzies znalezc w Krakowie (w sklepie na Krupniczej nie ma).
              • kasia191273 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 23.03.05, 08:51
                potwierdzam cudowne dzialanie tabletek z aloesem- po Waszych radach kupilam,
                zazywam jedna na wieczor od 3 tygodni i widze b.b.wyrazne zmniejszenie
                brzucha.Ustaly tez rozne dolegliwosci zwiazane z jelitami ( wzdecia
                itp.).Polecam, bo odnosze wrazenie,ze naprawde wymiataja z jelit jakies
                zalegajace resztki.
                • Gość: Kasia Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.aster.pl 23.03.05, 09:25
                  Czy po tych tabletkach ma się poprostu biegunkę?
                  I czy maja jakieś skutki uboczne?
                  • Gość: mila Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.cable.casema.nl 23.03.05, 09:50
                    absolutnie nie ma sie biegunki-normalne wyproznienia rano, tylko jakby wieksze;-
                    ) mowia na opakowaniu,ze nie ma zadnych skutkow ubocznych, jesli sie nie lyka
                    wiecej niz 1 dziennie, natomiast efekt ma byc w postaci usuwania zlogow,jakie
                    zalegaja w jelitach podobno latami! Przeczytaj sobie wypowiedzi powyzej w tym
                    watku.
    • Gość: KiM Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 23.03.05, 09:58
      A ja znowu sie dopytuje, może ktoś znalazł te tabletki w Białymstoku? Jak tak
      to gdzie?
      A może ktoś z innego miasta byłby w stanie je kupić i przesłać do mnie smile?
      (pieniążki na konto albo jakos tak smile)

Pozdrawiam
    • gusiaka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 23.03.05, 10:37
      Może znalazłyście jeszcze gdzieś te tabletki w Warszawie, do Natalina mam
      strasznie daleko. A w okolicy nikt o nich nie słyszał, proponują tylko aloes w
      płynie...
      • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.05, 17:13
        w Warszawie na Kasprowicza
        • Gość: yskyerka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:16
          A gdzie na Kasprowicza? Gdzieś przy bazarze na Wolumenie?
          • Gość: Ell Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.05, 10:16
            w małym sklepie zielarskim Kasprowicza - Przybyszewskiego, gdzieś przy Aptece
            (tam też jest jakiś supersam) - tam kupuje moja ciocia, jak mówi są stale
            dostępnesmile
            • Gość: anka Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:13
              czy te tabletki są absolutnie bezpieczne? bo chciałabym i boję się...
              • Gość: Do Ani Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.05, 12:19
                Boże, nie polecałabym Wam niczego co mogłoby być niebezpieczne ..
                Znam chyba ponad 10 osób, które stosują je od kilku lat, nigdy nie wystapiły
                żadne skutki uboczne

możesz mieć tylko szybszą - mocniejszą reakcję, czyli mozesz częściej korzystać
                z toalety, ale nigdy nie powinna być to biegunka

pamiętaj tylko aby z nimi nie przesadzić - 1 tabletka na noc przez 7 dni
                powinna wystarczyć
                • yskyerka Fufang luhui jianoang 07.04.05, 21:09
                  Zanim zaczniecie brać te tabletki, poczytajcie sobie o nich w Internecie.
                  Wystarczy wrzucić nazwę w Google (nazwa pisana jest osobno albo jako jedno
                  słowo). Okazuje się, że zostały wycofane z rynków, bo zawierają za dużo rtęci.

a product called Fufang luhui jianoang was reported to the Agency ascontaining
                  Mercury. Recent MHRA investigations, confirm that this productcontains in the
                  region of 11.7% mercury by weight and a range of other toxicheavy metals in
                  smaller quantities. The Agency has acted to ensure that theproduct be recalled
                  from the 35 TCM clinics across the country known to besupplying Fufang luhui
                  jiaonang.
    • greeneyes27 Re: Jakim zabiegom PIELEGNACYJNYM sie poddajecie? 23.03.05, 18:55
      Ale fajny temat! : )
      Zaczelam lykac tabletki Merz na wlosy, skore i paznokcie, ma nadzieje, ze
      poprawi mi sie ich stan.
      Miesiac przed slubem ide do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i jakies
      maseczki oraz na manicure i pedicure. Piec dni przed slubem powtarzam te
      zabiegi.
      Oprocz tego jem dietetycznie i duzo cwicze.
      • greeneyes27 No i zabki! 23.03.05, 18:59
        Zapomnialam - za dwa tygodnie jestem umowiona u dentysty na usuwanie kamienia
        nazebnego, po tym zaczne wybielac zeby.
        Chyba kupie jakis zwykly preparat w sklepie kosmetycznym, bo na takie silne
        preparaty od dentysty moje zeby sa za wrazliwe.
        Ktos sie pytal o cene - 3 lata temu zaplacilam 600 zl. Dentysta robi odcisk
        szczeki i potem daje taka forme, ktora wypelnia sie specjalnym preparatem.
        Naklada sie to na noc, ale najlepiej na co druga, dlatego ze zeby po tym sa
        bardzo wrazliwe. Efekt widoczny golym okiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka