Dodaj do ulubionych

czym jedziecie do slubu??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:59
Pochwalcie sie czym jedziecie do Slubu??
Moze czyms naprawde odjechanym??smile
Obserwuj wątek
    • Gość: olga Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:36
      swoim samochodem, szkoda mi kilkuset złotych na wynajmowanie samochodu, skoro
      mam swój, a prowadzł będize mój brat
      • Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:44
        za czajke jedna z firm chce ponad 1000, za cadillaca 1300 a wszystko za 5 godzin
        i tylko w granicach warszawy...dlatego tez rozgladam sie po znajomych i mam juz
        na oku fajnego Merca klasa S starsza wersja
    • pepperann Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 14:32
      ja dużym fiatem. z białą tapicerka. moim zdaniem - odjazd.
      • Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:38
        tez mialem takiego plana, ale wiekszosc fiaciorow z okolicy to juz bryki
        przerobione przez nowych mlodocianych wlascicieli...
        Ale masz racje ODJAZD...jakby jeszcze byl to taki naprawde stary model to rzadzisz.
        (widzialem jakies zdjecie z ciotki slubu i miala na masce takiego fiata jakas
        lalkesmile
        • pepperann Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 14:43
          Ha! Będę miałą stary model!!! Naprawdę zatem zarządzę. A wesele jest 20 km od
          śliubu więc będę mogła jechać i jechać. Cieszę się, bo na samochodach się
          raczej nie znam, a to był mój pomysł.
          • Gość: kasia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: 195.94.206.* 09.03.05, 14:46
            ale głupoty piszecie....
            • Gość: julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:48
              ales nas podsumowala...normalnie az mna rzucilo ze wstydu smile
            • Gość: MinerwaMcG Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:17
              Znalazła się mądra. A sama to niby idziesz na piechotę? Pochwal się, wynająć bialego rollsa
              ze złotymi klamkami to nic złego smile
              A my jedziemy warszawą. Niebieściutka, rocznik 1970, po prostu cacko. I na dokładkę jest
              nasza własna!
              • Gość: Szpaku Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:19
                moi rodzice jechali warszawa...tylko wtedy to byla jedna z niewielu dostepnych
                "limuzyn"wink
    • Gość: Aldonka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:14
      A mnie się pomysł z fiatem podoba, jest zarabisty. W końcu ktos wykazał sie
      pomysłem. Nic tylko w koło kiczowate limuzyny itp., istny wyścig szczurów, kto
      lepszym, ładniejszym, droższym, masakra. Ja też stawiam na oryginalność i jadę
      starą warszwką.
      • Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:17
        ten pomysl jest po prostu bombowy...lepszy bylby garbus tylko raczej ten pojazd
        jest mniej bezpieczny dla sukienki
    • pepperann Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 15:15
      Cóż, rzeczywiście niezbyt mądrze piszemy, ale czego się spodziewałaś po
      wątku "Czym jedziecie do ślubu?" jak nie podniecania się samochodami
      (ewentualnie bryczkami, rikszami). Hura! Skończyłam na dzisiaj pracę i mogę
      wypisywać głupoty do woli.
      • Gość: kasia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: 195.94.206.* 09.03.05, 15:37
        mój post był skierowany nie do ogółu czym jedziecie do slubu tylko do Pań,
        które wypisują że jadą starym dużym fiatem, wcale nie jest to fajne i
        oryginalne tylko podpucha
        • Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:41
          ja jestem Panem i uwazam, ze to calkiem spoko takim duuzym fiaciorem-a ty pewnie
          wolalalbys czajke??
        • pepperann Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 16:40
          Kasiu, Podaj mi swój adres mailowy. Biorę ślub wprawdzie dopiero w sierpniu ale
          chętnie wyślę Ci moje zdjęcia w dużym fiacie. Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: moni Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 01:15
          Cóż, nie uważam żeby to była podpucha z tym dużym fiatem, ale odjazd. Tiry w
          różowych balonach, to też czadowa abstrakcja. Pozdrawiam wszystkich z pomysłam
          typu "tramwaj". Uważam, że wszystko co oryginalne, nie napuszone i
          wyświechtane, a przez to mało kojarzące się ze ślubem jest fajne. Nie zawsze
          praktyczne, ale fajne. Moi znajomi przyjechali na swój ślub WOZEM! Nie
          dorożką, ale wozem drabiniastym. Myślałam, że to goście jadą. Fantastyczne to
          było!
    • Gość: agg Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.dialup.supermedia.pl 09.03.05, 16:17
      NIC NIE ROZUMIEM!!!!!

JA JECHAŁAM DO ŚLUBU ŻÓŁTĄ SYRENKĄ OZDOBIONĄ 200 HERBACIANYMI GOŹDZIKAMI I TO
      BYŁ ODJAZD!!!! WSZYSCY ZWRACALI NA NAS UWAGE I NIE BYŁTO NAPUSZONY KOROWÓD
      ŚLUBNY, TYLKO FAJNA ZABAWA!!!!! MIELIŚMY ZE SOBA POLICYJNY LIZAK I DZIEKI NIEMU
      WSZEDZIE MIELIŚMY PIERWSZEŃSTWO!!!!

ALE PO DRODZE MIJAŁ NAS INNY ŚLUB I RÓWNIE ODJECHANY, A MIANOWICIE WSZYSCY
      (MŁODZI + GOŚCIE)JECHALI TIRAMI (BEZ NACZEP)OZDOBIONYMI RÓŻOWYMI BALONAMI!!!!!
      • Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:26
        mysle, ze pomysl z tirami jest troche napuszony, ale Syrenka to bomba!!
        • ulakoszula Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 16:43
          Pomysł ze starymi samochodami jest świetny pod warunkiem, że panna młoda nie ma wielkiej sukienki na kole i z trenem! Jak tu wsiąść do 3-drzwiowej syrenki? wink
          • asiaaiuto Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 23:39
            a czy ktos z was jechal po prostu tramwajem do slubu??? mysle ze to czad.
            przystanek jest tuz przy kosciele wink
            • kayleigh.k Re: czym jedziecie do slubu?? 10.03.05, 20:51
              moi dziadkowie jechali tramwajem
              50 lat temu smile
              • Gość: chosia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.cs.vu.nl 11.03.05, 15:53
                ja zamierzam. chyba, ze bedzie lalo..
    • Gość: M Dorożka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:47
      My pojedziemy dorożką w 4 konie smile
      Dodatkowo chcemy do niej zaprosić pana który będzie nam gral na harmonii do ślubu smile
    • Gość: Monia Rolls Royce.... IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:42
      My jedziemy kremowym Rolls Roycem wink Stwierdziliśmy że to jedyna okazja żeby
      się takim "przejechać". Syrenką najedździłam się jako dziecko, więc teraz coś w
      innym stylu. Pozdrawiam
      • Gość: dalloway Re: Rolls Royce.... IP: *.chello.pl 13.03.05, 09:29
        ja jeszcze poczekam, ale plan już jest - kupilismy sobie "do kolekcji" starego
        mercedesa trapeza za 1000 zł, teraz go remontujemy, wygląda slicznie, nalezymy
        do klubu miłośników tych samochodów i nasi kumple wezma swoje mercedesy i
        przewioza gości albo po prostu tylko przejadą sie w orszaku, wszytskie są
        kremowe, razem jest ich 7, są retro i wkupie robią ogromne wrażenie
        • Gość: ciekawska a co to za model???? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 04.04.05, 23:20
          jaki to model, bo się zainteresowałam, a mój ślubny nie słyszał
          określenia "trapez"??
    • Gość: agnieszka83 Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 09:12
      niczym specjalnym smile srebrnym audi a6 lub srebrnym mercedesem okularnikiem smile
      jeszcze sie wachamy ale jedno z tych dwuch
    • Gość: "" Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.arcor-ip.net 18.03.05, 09:31
      jechalismy JEEP-em naszego kolegi. Przybrany byl wielka biala kokarda smile))
      • rysek Re: czym jedziecie do slubu?? 18.03.05, 09:39
        zawiezie nas mój brat czarnym superb-em i swiadkowie też takim samym będą jechać
    • Gość: magdam Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:38
      ale czy to ważne, to tylko środek transportu, my jedziemy samochodem świadka ...
      szkoda kasy na jakieś pierdoły !!!!!
    • Gość: aga Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.zin.lublin.pl 18.03.05, 12:39
      Czy pasuje czarnym BMW Cabrio?Mamy taki plan, tylko istnieje obawa ze moze
      padac, albo po prostu bedzie nie najcieplej( slub 7 maja ).A kolow czarny wg
      Was pasuje?Samochod narzeczonegowink)
      • Gość: kasia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: 195.94.206.* 18.03.05, 13:17
        pewnie że pasuje, sama miałam wczesniej tez taki dylemat ale teraz już wiem że
        pasuje i bedzie to bardzo elegancko wyglądać, do tego np. przybranie z białych
        kwiatów
        będzie ślicznie
    • Gość: kulka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 18.03.05, 13:51
      Wprawdzie pytanie brzmiało: "czym jedziecie do ślubu?" Ja natomiast odpowiem na
      nie w czasie przeszłym. Do ślubu jechaliśmy cudowną, perłową Vespę smile
    • Gość: yskyerka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:08
      granatową avensis koleżanki... do tego wyłącznie białe przybranie - rewelacja!
    • Gość: rejka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.imet.tu-clausthal.de 18.03.05, 14:18
      Koraliną J
      Moim autkiem w koralowym kolorze. Prezent od rodziców, więc myślę, że się
      ucieszą. Pomysl narzeczonego.
      Nie jest to długachna limuzyna ani nic odjechanego czy też starodawnego. Zwykły
      sedan, ale jest dużo miejsca a moja suknia jest skromna.
      Zamierzamy przybrać Koralinę margaretkami. Nie w formie wianka czy wiązanki,
      tylko pojedyncze kwiaty na całym aucie.
      • Gość: UWAGA Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.arcor-ip.net 18.03.05, 14:44
        Tylko uwazaj z ilością margerytek, ponieważ bylam na slubie gdzie samochod byl
        caly w te margeytki i wygladal "jak piegowaty". Slyszalam na weselu jak goscie
        przez caly czas podsmiewali sie z tego samochodu.
    • reni82 Re: czym jedziecie do slubu?? 20.03.05, 12:18
      a my jedziemy samochodem srażackim, takim czerwonym, osobowym, ale z bajerami
      typu koguty na dachu
      • Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:13
        a Narzeczony jest strazakiem??bo tak chyba by bylo w temacie??
    • Gość: Joasia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: 213.156.108.* 21.03.05, 10:09
      my chcwemy konwoj motocykli, za naszym autkiem w sylu cadillac
    • Gość: JUSTKA MERCEDES KLASA E-NÓWKA IP: 62.29.138.* 01.04.05, 10:26
      ROBIONY NA ZAMÓWIENIE ZE SZKLANYM DACHEM I INNYMI BAJERAMI...JUZ SIE DOCZEKAC
      NIE MOGE !!!
    • klotylda78 Re: czym jedziecie do slubu?? 01.04.05, 10:33
      nowiuskim A6!!!
    • Gość: mikolka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 12:31
      dołączam do grona osób, którym szkoda kasy na samochód do ślubusmile będziemy mieć
      nowe mieszkanie i związane z nim wielkie wydatki, więc do ślubu zawiezie nas
      mój tata swoim VW Touranem, choć odgraża się, że pożyczy od znajomych jakiś
      wyczesany wózekwink
    • Gość: aga A ja bym chciała... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:40
      Mnie sie podoba Chrysler PT Cruiser.... Ehhhhhhhhhhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka