Gość: Julio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 12:59 Pochwalcie sie czym jedziecie do Slubu?? Moze czyms naprawde odjechanym?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:36 swoim samochodem, szkoda mi kilkuset złotych na wynajmowanie samochodu, skoro mam swój, a prowadzł będize mój brat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:44 za czajke jedna z firm chce ponad 1000, za cadillaca 1300 a wszystko za 5 godzin i tylko w granicach warszawy...dlatego tez rozgladam sie po znajomych i mam juz na oku fajnego Merca klasa S starsza wersja Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 14:32 ja dużym fiatem. z białą tapicerka. moim zdaniem - odjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:38 tez mialem takiego plana, ale wiekszosc fiaciorow z okolicy to juz bryki przerobione przez nowych mlodocianych wlascicieli... Ale masz racje ODJAZD...jakby jeszcze byl to taki naprawde stary model to rzadzisz. (widzialem jakies zdjecie z ciotki slubu i miala na masce takiego fiata jakas lalke Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 14:43 Ha! Będę miałą stary model!!! Naprawdę zatem zarządzę. A wesele jest 20 km od śliubu więc będę mogła jechać i jechać. Cieszę się, bo na samochodach się raczej nie znam, a to był mój pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: 195.94.206.* 09.03.05, 14:46 ale głupoty piszecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:48 ales nas podsumowala...normalnie az mna rzucilo ze wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MinerwaMcG Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:17 Znalazła się mądra. A sama to niby idziesz na piechotę? Pochwal się, wynająć bialego rollsa ze złotymi klamkami to nic złego A my jedziemy warszawą. Niebieściutka, rocznik 1970, po prostu cacko. I na dokładkę jest nasza własna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:19 moi rodzice jechali warszawa...tylko wtedy to byla jedna z niewielu dostepnych "limuzyn" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldonka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:14 A mnie się pomysł z fiatem podoba, jest zarabisty. W końcu ktos wykazał sie pomysłem. Nic tylko w koło kiczowate limuzyny itp., istny wyścig szczurów, kto lepszym, ładniejszym, droższym, masakra. Ja też stawiam na oryginalność i jadę starą warszwką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:17 ten pomysl jest po prostu bombowy...lepszy bylby garbus tylko raczej ten pojazd jest mniej bezpieczny dla sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 15:15 Cóż, rzeczywiście niezbyt mądrze piszemy, ale czego się spodziewałaś po wątku "Czym jedziecie do ślubu?" jak nie podniecania się samochodami (ewentualnie bryczkami, rikszami). Hura! Skończyłam na dzisiaj pracę i mogę wypisywać głupoty do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: 195.94.206.* 09.03.05, 15:37 mój post był skierowany nie do ogółu czym jedziecie do slubu tylko do Pań, które wypisują że jadą starym dużym fiatem, wcale nie jest to fajne i oryginalne tylko podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:41 ja jestem Panem i uwazam, ze to calkiem spoko takim duuzym fiaciorem-a ty pewnie wolalalbys czajke?? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 16:40 Kasiu, Podaj mi swój adres mailowy. Biorę ślub wprawdzie dopiero w sierpniu ale chętnie wyślę Ci moje zdjęcia w dużym fiacie. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 01:15 Cóż, nie uważam żeby to była podpucha z tym dużym fiatem, ale odjazd. Tiry w różowych balonach, to też czadowa abstrakcja. Pozdrawiam wszystkich z pomysłam typu "tramwaj". Uważam, że wszystko co oryginalne, nie napuszone i wyświechtane, a przez to mało kojarzące się ze ślubem jest fajne. Nie zawsze praktyczne, ale fajne. Moi znajomi przyjechali na swój ślub WOZEM! Nie dorożką, ale wozem drabiniastym. Myślałam, że to goście jadą. Fantastyczne to było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.dialup.supermedia.pl 09.03.05, 16:17 NIC NIE ROZUMIEM!!!!! JA JECHAŁAM DO ŚLUBU ŻÓŁTĄ SYRENKĄ OZDOBIONĄ 200 HERBACIANYMI GOŹDZIKAMI I TO BYŁ ODJAZD!!!! WSZYSCY ZWRACALI NA NAS UWAGE I NIE BYŁTO NAPUSZONY KOROWÓD ŚLUBNY, TYLKO FAJNA ZABAWA!!!!! MIELIŚMY ZE SOBA POLICYJNY LIZAK I DZIEKI NIEMU WSZEDZIE MIELIŚMY PIERWSZEŃSTWO!!!! ALE PO DRODZE MIJAŁ NAS INNY ŚLUB I RÓWNIE ODJECHANY, A MIANOWICIE WSZYSCY (MŁODZI + GOŚCIE)JECHALI TIRAMI (BEZ NACZEP)OZDOBIONYMI RÓŻOWYMI BALONAMI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:26 mysle, ze pomysl z tirami jest troche napuszony, ale Syrenka to bomba!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 16:43 Pomysł ze starymi samochodami jest świetny pod warunkiem, że panna młoda nie ma wielkiej sukienki na kole i z trenem! Jak tu wsiąść do 3-drzwiowej syrenki? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaiuto Re: czym jedziecie do slubu?? 09.03.05, 23:39 a czy ktos z was jechal po prostu tramwajem do slubu??? mysle ze to czad. przystanek jest tuz przy kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
kayleigh.k Re: czym jedziecie do slubu?? 10.03.05, 20:51 moi dziadkowie jechali tramwajem 50 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chosia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.cs.vu.nl 11.03.05, 15:53 ja zamierzam. chyba, ze bedzie lalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Dorożka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 08:47 My pojedziemy dorożką w 4 konie Dodatkowo chcemy do niej zaprosić pana który będzie nam gral na harmonii do ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Rolls Royce.... IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:42 My jedziemy kremowym Rolls Roycem Stwierdziliśmy że to jedyna okazja żeby się takim "przejechać". Syrenką najedździłam się jako dziecko, więc teraz coś w innym stylu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: Rolls Royce.... IP: *.chello.pl 13.03.05, 09:29 ja jeszcze poczekam, ale plan już jest - kupilismy sobie "do kolekcji" starego mercedesa trapeza za 1000 zł, teraz go remontujemy, wygląda slicznie, nalezymy do klubu miłośników tych samochodów i nasi kumple wezma swoje mercedesy i przewioza gości albo po prostu tylko przejadą sie w orszaku, wszytskie są kremowe, razem jest ich 7, są retro i wkupie robią ogromne wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska a co to za model???? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 04.04.05, 23:20 jaki to model, bo się zainteresowałam, a mój ślubny nie słyszał określenia "trapez"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka83 Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 09:12 niczym specjalnym srebrnym audi a6 lub srebrnym mercedesem okularnikiem jeszcze sie wachamy ale jedno z tych dwuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "" Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.arcor-ip.net 18.03.05, 09:31 jechalismy JEEP-em naszego kolegi. Przybrany byl wielka biala kokarda )) Odpowiedz Link Zgłoś
rysek Re: czym jedziecie do slubu?? 18.03.05, 09:39 zawiezie nas mój brat czarnym superb-em i swiadkowie też takim samym będą jechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:38 ale czy to ważne, to tylko środek transportu, my jedziemy samochodem świadka ... szkoda kasy na jakieś pierdoły !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.zin.lublin.pl 18.03.05, 12:39 Czy pasuje czarnym BMW Cabrio?Mamy taki plan, tylko istnieje obawa ze moze padac, albo po prostu bedzie nie najcieplej( slub 7 maja ).A kolow czarny wg Was pasuje?Samochod narzeczonego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: 195.94.206.* 18.03.05, 13:17 pewnie że pasuje, sama miałam wczesniej tez taki dylemat ale teraz już wiem że pasuje i bedzie to bardzo elegancko wyglądać, do tego np. przybranie z białych kwiatów będzie ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 18.03.05, 13:51 Wprawdzie pytanie brzmiało: "czym jedziecie do ślubu?" Ja natomiast odpowiem na nie w czasie przeszłym. Do ślubu jechaliśmy cudowną, perłową Vespę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yskyerka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:08 granatową avensis koleżanki... do tego wyłącznie białe przybranie - rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.imet.tu-clausthal.de 18.03.05, 14:18 Koraliną J Moim autkiem w koralowym kolorze. Prezent od rodziców, więc myślę, że się ucieszą. Pomysl narzeczonego. Nie jest to długachna limuzyna ani nic odjechanego czy też starodawnego. Zwykły sedan, ale jest dużo miejsca a moja suknia jest skromna. Zamierzamy przybrać Koralinę margaretkami. Nie w formie wianka czy wiązanki, tylko pojedyncze kwiaty na całym aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.arcor-ip.net 18.03.05, 14:44 Tylko uwazaj z ilością margerytek, ponieważ bylam na slubie gdzie samochod byl caly w te margeytki i wygladal "jak piegowaty". Slyszalam na weselu jak goscie przez caly czas podsmiewali sie z tego samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
reni82 Re: czym jedziecie do slubu?? 20.03.05, 12:18 a my jedziemy samochodem srażackim, takim czerwonym, osobowym, ale z bajerami typu koguty na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:13 a Narzeczony jest strazakiem??bo tak chyba by bylo w temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: czym jedziecie do slubu?? IP: 213.156.108.* 21.03.05, 10:09 my chcwemy konwoj motocykli, za naszym autkiem w sylu cadillac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA MERCEDES KLASA E-NÓWKA IP: 62.29.138.* 01.04.05, 10:26 ROBIONY NA ZAMÓWIENIE ZE SZKLANYM DACHEM I INNYMI BAJERAMI...JUZ SIE DOCZEKAC NIE MOGE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: czym jedziecie do slubu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 12:31 dołączam do grona osób, którym szkoda kasy na samochód do ślubu będziemy mieć nowe mieszkanie i związane z nim wielkie wydatki, więc do ślubu zawiezie nas mój tata swoim VW Touranem, choć odgraża się, że pożyczy od znajomych jakiś wyczesany wózek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga A ja bym chciała... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:40 Mnie sie podoba Chrysler PT Cruiser.... Ehhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś