Dodaj do ulubionych

Szukam koszy z migdałami

IP: 195.205.73.* 14.03.05, 08:50
Na targach ślubnych we Wrocławiu widziałam piękne kosze, w których są
woreczki z migdałami słodko-gorzkimi. Czy ktoś ma może adres strony tej
firmy? Kosze wyglądały pięknie, w każdym woreczku jest 5 migdałów, każdy
symbolizuje coś innego: 1.zdrowie, 2.bogactwo, 3.długie życie, 4.płodność,
5.szczęście.Najbardziej spodobały się mojemu tacie i pewnie taki upominek
sprawimy gościom smile Pozdrawiam wszystkich ślubujących!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Szukam koszy z migdałami IP: *.crowley.pl 14.03.05, 11:06
      Byłam również na targach we Wrocławiu i zamówiłam już te woreczkismile Kosz jednak
      będę robiła sama..zrobię go lepiej gdyż jak sie bliżej przyjrzałam to taki
      trochę kicz..Kontakt do kobiety mam w domu i jak podasz maila to wyślę Ci adres.
      • Gość: kasia Re: Szukam koszy z migdałami IP: 195.94.206.* 14.03.05, 11:19
        a czy jest możliwość zamówienia czegoś takiego w Warszawie?
        • Gość: Ciekawa Re: Szukam koszy z migdałami IP: 195.205.73.* 14.03.05, 11:25
          Kasiu, w Warszawie na pewno znajdziesz coś takiego!Może podzwoń po firmach,
          które organizują wesela? A może odezwie się jakaś dziewczyna z W-wy, która coś
          takiego zamawiała?Dodam, ze migdałki są w kształcie serduszek... smile))
          • Gość: Ania Re: Szukam koszy z migdałami IP: *.crowley.pl 14.03.05, 11:37
            To w kształcie serduszek to takie cukirrki takie jak lentilki..w środku z
            czekoladą i b twarde...
      • Gość: ciekawa Re: Szukam koszy z migdałami IP: 195.205.73.* 14.03.05, 11:22
        Aniu, telefon do tej babeczki juz mam! Dzięki! Wiesz ja też myślałam o
        zrobieniu kosza osobiście! Trochę drogi jest i co ja potem z nim zrobię? A czy
        woreczki będziesz wręczała wszystkim gościom czy tylko np.paniom? No i kiedy?
        Mój tatko strasznie się na ten pomysł z migdałami napalił i chce wręczać
        wszystkim, którzy przyjdą do kościoła. A że jest sponsorem i uparciuchem to
        pewnie postawi na swoim winkPozdr.
        • Gość: Ania Re: Szukam koszy z migdałami IP: *.crowley.pl 14.03.05, 11:36
          Ja planuję dać te woreczki w momencie kiedy będą nam składali życzenia. I
          wiesz..myślę,ze bedę dawać po jeden woreczek na parę..nie ze względów
          oszczędnościowych..ale..jak z takim złotym woreczkiem będzie wyglądał
          facet...to jest gadżet dla kobiety i zamierzam dawać je kobietom..no chyba ze
          ktoś przyjdzie sam np facet to wtedy dostanie. Jeżeli chodzi o to co ejst w
          środku te migdały..to nie podoba mi się to...dużo ludzi nie lubi migdałów..np
          babcie...którym raczej cięzko to będzie gryźć...drugi wariant to takie cukierki
          jak lentilki..śresnio smakują...a kosz będę robić sama...bo cena jaką ona chce
          za niego jest zabójcza...
          • Gość: Ciekawa Re: Szukam koszy z migdałami IP: 195.205.73.* 14.03.05, 13:58
            Sama wpadłaś na pomysł "lentilków" czy ta babeczka Ci zasugerowała? Bo ja wiem,
            ze to właśnie mają być migdały a ich słodko-gorzki smak symbolizuje nasze
            życie. Przecież goście mogą zatrzymać to sobie na pamiątkę, nie muszą tego
            jeść.Ja chyba powierzę kosz druhnie i ona zajmie się dystrybucją ale dla
            spokojności zamówię tyle woreczków ilu gości.
            • ewesti Re: Szukam koszy z migdałami 14.03.05, 14:23
              hej dziewczyny powiedzce mi dokładnie o co chodzi z ymi migdałami i jak to
              dokładnie wygląda bo pomysł z grubsza mi się podoba tez chciałabym to zrobić
              ale nie mam pojęcia o co chodzi opiszcie proszę i dzięki.
              • Gość: Ania Re: Szukam koszy z migdałami IP: *.crowley.pl 14.03.05, 14:30
                Więc jest to piękny ogromny kosz..pięknie przebrany (ja będę robiła go na
                złoto) do tego są w nim cudne satynowe woreczki w których są migdał lub co
                chcesz mieć innego i np przy skłądaniu życzeń wręczasz taki woreczek gościomsmile
                KOsz+ woreczki robi niesamowte wrażenie. Woreczek kosztuje 5 zł a kosz 180...
            • Gość: Ania Re: Szukam koszy z migdałami IP: *.crowley.pl 14.03.05, 14:23
              Ona miała oprócz migdałów te cukierki (lentilki w kształcie serc) i dała nam
              spróbować..zachwalała jakie to pyszne greckie cukierki...ona chyba nie jadła
              dobrych cukierków...U mnie też woreczki będzie rozdawała druhna..co do ilości
              to jeszcze nie zdecydowałam..na razie myślałam aby dawać jeden na parę...ale
              przy zamówieniu się okaże czy kupię dla wszystkich czy nie.
              • ewesti Re: Szukam koszy z migdałami 14.03.05, 14:35
                ale czy te migdałki są jakoś opisane?
                • Gość: Ania Re: Szukam koszy z migdałami IP: *.crowley.pl 14.03.05, 14:39
                  jak bylam u tej kobiety to nic nie mowila
                  • byhanya a moze tic taki 14.03.05, 15:49
                    ale przed slubem, zeby nikomu z ustuf nie ....
                    przepraszam tak mi naszlo.
                    wyglada jak jeszcze jeden dusigroszowy pomysl handlu.
                    • czarownicafruzia Re: a moze tic taki 14.03.05, 15:59
                      nie wiem jak się wstawia tutaj zdjęcia, ale znalazłam kilka fajnych z różnymi
                      pomysłami
                      jak chce wam się pogrzebać to podaję adres:
                      www.wizaz.pl tam wybieracie forum ślubne i tytuł wątku prezenciki dla gości
                      tic taki też są jako propozycja zdjęciowa smile
                      • Gość: .. Re: a moze tic taki IP: *.pl 12.05.05, 10:45
                      • Gość: noname Re: a moze tic taki IP: *.crowley.pl 12.05.05, 11:13
                        czarownicafruzia napisa?a:

> nie wiem jak sie˛ wstawia tutaj zdje˛cia, ale znalaz?am kilka fajnych z
                        róz˙nymi > pomys?ami jak chce wam sie˛ pogrzebac´ to podaje˛ adres:
                        > www.wizaz.pl tam wybieracie forum s´lubne i tytu? wa˛tku prezenciki dla
                        gos´ci tic taki tez˙ sa˛ jako propozycja zdje˛ciowa smile

Zatem przeszukalam forum i wysylam Wam link:

www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=47876

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka