Gość: sakerloff IP: 80.48.252.* 14.03.05, 14:58 ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostrowski86 Re: zespół Teddy Bears z okolic Częstochowy 12.09.17, 13:10 Bywałem na wielu weselach przy oprawie muzycznej różnych zespołów. W tym roku miałem nieprzyjemność posłuchać (bo bawić pomimo najszczerszych chęci się nie dało) "artystów" na weselu swoich przyjaciół. Zdecydowanie NAJGORSZY zespół jaki widziałem i słyszałem! Totalny przerost formy nad treścią. Muzycy obrażeni na cały świat, a pani wokalistka kompletnie pozbawiona wdzięku i charyzmy bardziej niż śpiewaniem zainteresowana była jedzeniem (a umiar w jej przypadku wręcz wskazany!) poza tym głos słaby, w niektórych utworach fałsz przeokrutny! Repertuar tragiczny, nieweselny, muzycy w ogóle nie zainteresowani gośćmi i weselem! W efekcie parkiet pusty, ludzie poirytowani rozchodzili się i narzekali na muzykę. Muzycy stroili sprzęty w trakcie bloku muzycznego, co powodowało konsternację na twarzach gości! Przerwy między blokami muzycznymi trwały po 45 minut i dłużej, co skutkowało rozchodzeniem się ludzi i narastającą irytacją. Zabaw żadnych! Żal było patrzeć na Młodych, bo zespół teddy bears zrujnował im wesele! Stawka, jaką policzyli za"granie" wyrywa z butów! Nie warci nawet przysłowiowej złotówki, a cenią się z najwyższej półki! Przestrzegam przed oszustami, bo serwują wstyd, żenadę, porażkę i muzyczne dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś