Dodaj do ulubionych

Czy wypada?

IP: *.vega.eu.org 16.03.05, 23:02
Witam zastanawiamy sie czy wypada odwolac teraz slub koscielny na 5 miesiecy
przed, dodam ze jeszcze nikogo nie zaprosilismy ale wszyscy wiedza. Co zrobic
odwołac?
Obserwuj wątek
    • Gość: prosiaczek Re: Czy wypada? IP: 81.219.15.* 16.03.05, 23:07
      dziewczyno, jesli masz powod ze rozstalas sie z facetem to pewnie ze odwolac.
      Lepiej teraz niz za 2 miesiace, no chyba ze poszukasz szybko nowego kandydata
      na meza ale tego rozwiazania nie polecam. A czemu chcesz to pdwolac ??
    • ardzuna Re: Czy wypada? 16.03.05, 23:10
      Odwoływać! Lepiej teraz niż w przeddzień. Ślub kościelny to nie jest coś, co
      bierze się mając wątpliwości. Odwagi!
      • Gość: Ewka Re: Czy wypada? IP: *.vega.eu.org 16.03.05, 23:18
        Chcemy odwolac bo ja nie chce brac koscielnego tylko cywilny
        • Gość: ** Re: Czy wypada? IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 16.03.05, 23:33
          4 lata temu odwołałam ślub. Przepadł zadatek 1000 zł na sali, rozstałam się z
          narzeczonym. Tylko ja to zrobiłam wtedy z powodu, że nie byłam pewna, czy chcę
          za niego wyjść, bo nie odpowiadało mi masę rzeczy w nim, w jego rodzinie, na
          dodatek kogoś poznałam, kto wydawał mi sie tym wymarzonym...a nie byłsad
          Zeszliśmy się 2 miesiące później, ale wtedy już musiałam o niego troszkę
          powalczyć, gdyż miałam konkurentkęsmileA poza tym dla niego był to dyshonor, że
          tu go nie chciałam, a tu teraz chcę. Nasze wesele odbyło się w rok po naszym
          zejściu, a 9 mies. po ślubie urodziłam dziecko, jego rodziny nadal nie trawię.
        • ardzuna Re: Czy wypada? 17.03.05, 15:09
          Gość portalu: Ewka napisał(a):

> Chcemy odwolac bo ja nie chce brac koscielnego tylko cywilny

polecam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23383
          - tam znajdziesz wsparcie smile
    • illouette Odwołuj 17.03.05, 00:48
      Jeśli nie chcesz brać ślubu kościelnego, to nie przejmuj się "co ludzie
      powiedzą". Ślub to bardzo ważna decyzja życiowa (ten kościelny także), więc rób
      tak, jak Ty (Wy) uważasz za słuszne!
    • asiaradz Re: Czy wypada? 17.03.05, 09:08
      Nie można patrzeć na to, co ludzie powiedzą - to jest Twoje życie i Ty nim
      kierujesz. Nawet jeżeli chciałabyś odwołać ślub dwa dni wcześniej, to i tak masz
      do tego prawo, bo lepsze to niż spędzić 50lat z osobą, której nie jesteś pewna.
      Pozdrawiam
    • pepperann Re: Czy wypada? 17.03.05, 09:11
      Pewnie ze wypada. Najblizszym osobom powiedz o co chodzi, innym, skoro nie
      dalas zaproszen- nawet nic nie mow. Jak sie spytaja to im wyjasnisz, ze
      zmieniliscie zdanie i juz.
    • Gość: Agnieszka83 Re: Czy wypada? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 17.03.05, 13:53
      tu pytanie chyba jest zle zadane... jesli trzeba odwolac to nie ma wypada czy
      nie wypada tylko trzeba odwolac i kropka
    • Gość: rumburak Re: Czy wypada? IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 17.03.05, 14:55
      Czy ja dobrze rozumiem, ze slub sie odbędzie, tylko zamiast Koscielnego to w USC ?
      Więc co tu odwoływać, na zaproszeniach piszesz ze w USC i z głowy. przecież ma
      się zmienić tylko miejsce (no chyba że chcesz odwołać wesele)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka