Gość: gocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:04 Potrzebuje fajne tła do zdjec slubnych np. krajobrazy,ogrody,widoki,macie moze jakies fajne strony?Nigdzie nie moge znalesc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulakoszula Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH 20.03.05, 13:50 Najlepszym tłem jest naturalny plener. Wyjrzyj przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:37 tylko natura, plener, żadnego sztucznego malowanego tła. Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH 21.03.05, 11:23 Poszukaj w swojej okolicy jakiegoś likalu z zabytkowymi wnętrzami, jeżeli koniecznie potrzebujesz takiego tła. Jeżeli zrobisz zdjęcia u fotografa na tle namalowanej ławki w parku i latarenki, wszyscy oglądający potem takie zdjęcia będą się śmiać za Waszymi plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH 21.03.05, 14:01 Zgadzam sie z Toba. Sztuczne,kiczowate tła to relikt przeszłosci. teraz nie robi sie juz takich zdjęć,bo budzą smiech i politowanie. Ustawianie młodych w jakis nienaturalnych pozach w nienaturalnych tłach - nie ma nic wspólnego z upamietnieniem tej pieknej chwili jaką jest slub. Wybierzcie naturalne wnetrza lub plener Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Zdjęcia ze sztucznym tłem to kicz i lipa 01.04.05, 09:02 Podnoszę wątek, bo pojawiło się pytanie o tła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJCIECH Re: Zdjęcia ze sztucznym tłem WYGLADAJA PRAWIE NAT IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 01.04.05, 09:06 Ja mam takie tła, wodospady, pola, łąki, zboża, zachody słońca, morze góry zamki, kolumienki, lasy, wygladaja prawie jak naturalne jak prawdziwe. ZAPRASZAM I POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: Zdjęcia ze sztucznym tłem WYGLADAJA PRAWIE NA 01.04.05, 09:11 Tak, produkt "identyczny z naturalnym"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Zdjęcia ze sztucznym tłem WYGLADAJA PRAWIE NA IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 01.04.05, 09:15 Ulakoszula nie widziałaś to nie mów inni widzieli i sa bardzo zadowoleni kiedy nie ma pogody maja wybór i zdjecia wygladaja zupelnie ja naturalne. NAPRAWDĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH IP: *.icpnet.pl 21.03.05, 19:08 Panie Darku_proszę!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś