Dodaj do ulubionych

TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:04
Potrzebuje fajne tła do zdjec slubnych np. krajobrazy,ogrody,widoki,macie
moze jakies fajne strony?Nigdzie nie moge znalesc
Obserwuj wątek
    • ulakoszula Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH 20.03.05, 13:50
      Najlepszym tłem jest naturalny plener. Wyjrzyj przez okno wink
    • Gość: iskierka Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:37
      tylko natura, plener, żadnego sztucznego malowanego tła.
    • ulakoszula Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH 21.03.05, 11:23
      Poszukaj w swojej okolicy jakiegoś likalu z zabytkowymi wnętrzami, jeżeli koniecznie potrzebujesz takiego tła. Jeżeli zrobisz zdjęcia u fotografa na tle namalowanej ławki w parku i latarenki, wszyscy oglądający potem takie zdjęcia będą się śmiać za Waszymi plecami.
      • fotograf_darek Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH 21.03.05, 14:01
        Zgadzam sie z Toba. Sztuczne,kiczowate tła to relikt przeszłosci. teraz nie
        robi sie juz takich zdjęć,bo budzą smiech i politowanie. Ustawianie młodych w
        jakis nienaturalnych pozach w nienaturalnych tłach - nie ma nic wspólnego z
        upamietnieniem tej pieknej chwili jaką jest slub. Wybierzcie naturalne wnetrza
        lub plener
        • ulakoszula Zdjęcia ze sztucznym tłem to kicz i lipa 01.04.05, 09:02
          Podnoszę wątek, bo pojawiło się pytanie o tła
          • Gość: WOJCIECH Re: Zdjęcia ze sztucznym tłem WYGLADAJA PRAWIE NAT IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 01.04.05, 09:06
            Ja mam takie tła, wodospady, pola, łąki, zboża, zachody słońca, morze góry
            zamki, kolumienki, lasy, wygladaja prawie jak naturalne jak prawdziwe.
            ZAPRASZAM I POLECAM
            • ulakoszula Re: Zdjęcia ze sztucznym tłem WYGLADAJA PRAWIE NA 01.04.05, 09:11
              Tak, produkt "identyczny z naturalnym"...
              • Gość: Wojciech Re: Zdjęcia ze sztucznym tłem WYGLADAJA PRAWIE NA IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 01.04.05, 09:15
                Ulakoszula nie widziałaś to nie mów inni widzieli i sa bardzo zadowoleni kiedy
                nie ma pogody maja wybór i zdjecia wygladaja zupelnie ja naturalne. NAPRAWDĘ
    • Gość: rysia Re: TŁA DO ZDJEC SLUBNEYCH IP: *.icpnet.pl 21.03.05, 19:08
      Panie Darku_proszę!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka