Gość: wika IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.03.05, 21:09 w warszawie, najlepiej w centrum i niedrogo ktos moze cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yskyerka Re: kameralny lokal na przyjecie na 40 osob 20.03.05, 21:10 Na wesele czy tylko na obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: kameralny lokal na przyjecie na 40 osob IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.03.05, 22:31 przyjecie, na ok 4 godziny, bez tancow i zabaw, raczej taka posiadowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: kameralny lokal na przyjecie na 40 osob IP: *.chello.pl 21.03.05, 07:28 a na kiedy bedzie obiad? mam pewna propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: kameralny lokal na przyjecie na 40 osob 21.03.05, 07:40 Sami szukając sprawdzaliśmy m.in. "Basztę", ul.Puławska 418, mają tam ładne wnętrza, bardzo klimatyczne. Na tańczone wesele jakiegośmy chcieli się nie nadaje, bo ma parkiet wielkości przedpokoju w m3, ale na to, żeby miło posiedzieć przy obiedzie może być jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: kameralny lokal na przyjecie na 40 osob 21.03.05, 10:14 Nie jest to może w centrum, ale miejsce piękne. Chcieli tam chyba 135 złotych od osoby, w tym ćwiartka gorzałki, obiad, zimny bufet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:42 Restaurację Florian. sami robimy tam obiad w lipcu. Poszliśmy w weekend, aby przebadać ceny, wystrój i jestesmny zachwyceni!!! Przytulnie, elegancko, jedzenie WSPANIAŁE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: polecam IP: *.net-serwis.pl 17.04.05, 15:56 polecam rowniez pastacafe na pradze, znajomi beda tam robic wesele we wrzesniu, zaprosili mnie tam i mnie zatkalo, bo okolica troche zapuszczona a lokal z samymi mlodymi ludzmi (obok jest jakas szkola wyzsza) i z duzym ogrodem. bardzo fajny klimat dla kogos kto lubi zaskoczyc swoich znajomych. kamionkowska 48a - kremowy domek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: polecam IP: 217.97.133.* 27.04.05, 09:51 moze jeszcze jakies fajne miejsce znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: kameralny lokal na przyjecie na 40 osob IP: *.arcor-ip.net 27.04.05, 11:25 "Figaro" na Pradze, piekna okolica i przy parku Paderewskiego. na Mariensztacie "Barylka", ale pewnie tam bedzie drogo, "Gospoda opolska" na Pulawskiej )) Odpowiedz Link Zgłoś