philips36 03.01.11, 17:29 Był ktoś ostatnio? Trochę się zraziłam na początku, po 3 wizytach dałam spokoj kolejnym. Ciekawa jestem czy coś się zmieniło "na plus". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real.astonmartin Re: Belotta / Heroldów 05.01.11, 09:02 A co z nimi nie tak? Wybieramy się tam. Odpowiedz Link Zgłoś
philips36 Re: Belotta / Heroldów 05.01.11, 17:37 Ja byłam kilka razy i albo mie miałam szczęścia do kucharzy albo ktoś powie, że mam podniebienie nie takie :-) Generalnie najlepsze były polędwiczki z dań głównych. Testowane pizze nie okazały się rewelacją - ciasto mieli jakiś dziwne (wg mnie kupowane w sklepie) i nie przykładali się do pieczenia - za każdym razem było spalone (zwęglone) ciasto i produkty na nim. Pasty też średnie - makaron z reguły prawie "surowy" do al'dente brakowało im kilku dłuższych chwil, a i sosy... bez serca robione. Drinki - kwestia gustu, może barman się wyrobił :-) Ostatnia wizyta była w czerwcu przed wakacjami i tak chciałam zapytać - może ekipa w kuchni się zmieniła na lepsze :-) Podsumowując - nie odradzam - wybierzcie się i zbadajciesami. Czekam na opinię, bo w końcu przydałaby się dobra knajpka "pod nosem" Odpowiedz Link Zgłoś
2-bielanka Re: Belotta / Heroldów 06.01.11, 00:02 Byłam tam kilka razy i najbardziej smakowała mi zupa-krem z grzankami, pizza - bardzo niedobra (kiepskie ciasto i nie przyprawiona). Ale ceny - bardzo wysokie jak na taką jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
turnplayer Re: Belotta / Heroldów 07.01.11, 03:11 Szału nie ma, ale warto czasem wpasc. Choc jak czytam poprzednie wypowiedzi to ja mialem wrecz odwrotnie jesli chodzi o jedzenie. tzn: pizza byla bez zarzutu (jadlem 3 razy) wiadomo ze sa lepsze pizzerie, ale tutaj moge z czystym sumieniem powiedziec ze bylo smacznie. Zamowilem zupe, nie pamietam dokladnie jaka, ale to byl krem, moze z brokul, moze z cukinii. Niestety zupe dostalem nie przyprawiona, tak jakby ktos rozmiksowal z woda, bez przypraw. Makaron- jadlem z grzybami, smaczny. Biorac pod uwage ze nie mamy duzego wyboru w okolicy, to taka bellota to jednak plus Odpowiedz Link Zgłoś
2-bielanka Re: Belotta / Heroldów 17.01.11, 22:19 zapewne, ale dlaczego jest taka droga w stosunku do jakości? Odpowiedz Link Zgłoś
philips36 Re: Belotta / Heroldów 18.01.11, 10:35 może ze względu na górnolotne opisy na stronie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vissena81 Re: Belotta / Heroldów 08.03.11, 10:51 Ja byłam z narzeczonym i znajomymi w ubiegłą niedzielę... Wszystko odbywa się bardzo opieszale. Pani która nas obsługiwała zapomniała co do picia zamówiliśmy, w związku z czym dwa razy wracała do stolika. Nie mówiac o tym, że nie ma pojęcia jak nazywają się dania w karcie. Jedna pizza "uległa uszkodzeniu" w związku z czym kolega dostał swoje danie kiedy my właściwie kończyliśmy. Jedzenie dobre aczkolwiek ilośc dodatków powala na kolana ;P To był raczej pierwszy i ostatni raz... Odpowiedz Link Zgłoś
m3rkury Re: Belotta / Heroldów 08.03.11, 12:44 Też dawaliśmy kilka razy szansę, ale za każdym razem coś nie wypalało. Moja recenzja (pod tym samym nickiem co tutaj) jest tutaj: Recenzja Belotty Raz w sierpniu jadłem tam bardzo dobrą doradę z grilla, ale pozostałe wizyty były nieudane. Odpowiedz Link Zgłoś