Gość: omn3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:31 Tak jak w tytule,wy czy rodzice??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati102 Re: Kto płaci za wesele???? 07.04.05, 13:34 generalnie my, rodzice placa za swoich przyjaciol, ktorych my bysmy nie zaprosili Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Kto płaci za wesele???? 07.04.05, 14:57 Za część rzeczy płacimy my, ale większość wydatków pokrywają nasi rodzice. W naszych domach istnieje taka tradycja i np. moja mama niemal się obraża kiedy proponuję, że oddam jej te pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
ulakoszula Re: Kto płaci za wesele???? 07.04.05, 15:30 U mnie jest tak jak u Dafni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: Kto płaci za wesele???? IP: 62.29.138.* 07.04.05, 15:34 samo wesele z wodka, napojami itp. placa rodzice. reszte my Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Kto płaci za wesele???? 07.04.05, 19:51 Moi i jego rodzice za gości, reszta czyli alkohole, kamera, zdjecia, ciuchy, kwiaty, autko, autobus, obraczki, msza i co tam jescze płacimy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Kto płaci za wesele???? IP: *.adsl.snet.net 09.04.05, 03:23 Placimy za wszystko sami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laburka Re: Kto płaci za wesele???? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.05, 10:27 najchetniej zapłacilibyśmy sami za wszystko, ale niestety nie mamy tyle kasy. płacimy sami za: stroje, fryzjera, obrączki,foto, kościół, papiery, kwiaty,noclegi dla gości,itp. Rodzice nażyczonego płacą za przyjecie na 30 osób,+ napoje + ciasto i tort. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_zona Re: Kto płaci za wesele???? 09.04.05, 13:49 U nas jest...zrzutka Tzn my składamy, ile możemy i rodzice z obu stron dają, ile mogą, bez rozliczania się kto dał wiecej Mam nadzieję, że wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: Kto płaci za wesele???? IP: 80.51.237.* 09.04.05, 15:00 my płacimy za wszystko poza rodziną na obiedzie, za którą płacą rodzice, reszta, tzn. cały ślub, ciuchy, zdjęcia i przyjęcie dla znajomych(może jeszcze o czymś zapomniałam) to już nasze zmartwienie Odpowiedz Link Zgłoś