Dodaj do ulubionych

Do Florystki !!!!!

IP: *.fan-tex.com.pl 22.04.05, 22:06
Nie odpowiedziała mi Pani na pytanie w wątku " jakie będziecie miały bukiety ślubne" więc pytam w oddzielnym. Jak nazywa się poprawnie bukiet ślubny, który jest zrobiony z takich cienkich kilku kółek ozdobionych z zewnętrznej strony
kwiatami i trzyma się go w ręku jakby krótką torebeczkę?? Nie wiem jak to opisać, mam zdjęcie takiego bukietu mogłabym przesłać. A może Pani ma jakieś zdjęcia takich modeli bukietów??
Obserwuj wątek
    • Gość: florystka Re: Do Florystki !!!!! IP: *.arcor-ip.net 23.04.05, 00:33
      Przepraszam Pania ze nie udzielilam odpowiedzi, musialam przeoczyc. najmocniej
      przepraszam. rozumiem ze to za kolko trzeba trzymac a cala ozdoba jest
      przyczepiona do tego koleczka- potocznie nazywa to sie "torebeczka" Nie zaleznie
      od tego jakiego ksztaltu bedzie ta ozdoba czy dluga. czy w ksztalcie kolejnego
      kola, czy tez bedzie to jeden kwiat doczepiony do koleczka. Nie wiem czy o to
      Pani chodzi?:

www.illony.com/wedding%20bouquet%20heart11.jpg
      • Gość: Mc Re: Do Florystki !!!!! IP: *.fan-tex.com.pl 23.04.05, 11:47
        Dziękuję za odpowiedź, ale nie do końca o to mi chodzismileTutaj modelka trzyma coś podobnego. www.slubmarzen.com.pl/images/akt_targi_Pokza-R-MIastowsk.jpg . Czy mogłaby Pani być tak wspaniała i zobaczyć o co mi chodzi??smile
        • Gość: florystka do Mc IP: *.arcor-ip.net 23.04.05, 21:24
          juz odpowiedzialam na Pani pytanie w poczatkowym watku jak Pani juz wie. Jezeli
          Pani jest zainteresowana dokladnym wygladem tego bukietu to prosze podac swoj
          mail to Pani wysle zdjecie. Pozdrawiam serdecznie
          • Gość: Mc Re: do Mc IP: *.fan-tex.com.pl 23.04.05, 23:02
            Tak poproszę na mail: mckathe@o2.pl Dziekuje bardzo jest Pani kochanawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka