Gość: Karolinka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 18:53 Kto ma namiary na dobra kosmetyczkę w Bydgoszczy- fryzjerkę również Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula Re: BYDGOSZCZ-DOBRA KOSMETYCZKA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 13:35 Ale czy chodzi o kosmetyczkę taką żeby zrobiła maseczkę, czy taką aby pomalowała? bo jeśli chodzi o maseczki polecam salon Stella na Sienkiewicza i p. Darię, jeśli natomiast chodzi o makijaż to w perfumerii Sepfora jest p.Jowita maluje cuuudnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Re: BYDGOSZCZ-DOBRA KOSMETYCZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:19 Dzięki za pomoc. szukam kosmetyczki takiej zarówno żeby zajeła sie moja skóra na plecach i buzi a także żeby zrobiła mi pieny makijaż ślubny. A co z fryzjerką????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: BYDGOSZCZ-DOBRA KOSMETYCZKA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 08:28 Karolinka w salonie Stella robia wszystko make-up też!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
salsa11 Re: BYDGOSZCZ-DOBRA KOSMETYCZKA 27.06.05, 16:59 Hej podnosze wątek Czy ktos ma namiary na Panią Jowitę z Bydgoszczy z Sephory??? Albo jaką inną godną polecenia Panią do makijazu??? Odpowiedz Link Zgłoś
karo_s Re: BYDGOSZCZ-DOBRA KOSMETYCZKA, Fryzjeraka 27.06.05, 21:09 No właśnie ja też jeszcze nie znalazłam dobrej kosmetyczki i fryzjerki???? Odpowiedz Link Zgłoś