Gość: O.O. IP: *.devs.futuro.pl 26.04.05, 17:33 Czy grawerujecie sobie coś na obrączkach? Jak tak to jakie macie pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_woman Re: Graweracja obrączek 26.04.05, 21:05 My grawerujemy nasze imiona i datę ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Graweracja obrączek IP: *.devs.futuro.pl 26.04.05, 21:10 Wszyscy chyba graweruja to samo: imie malzonka i date slubu, czyli to, co najwazniejsze, wiecej i tak sie nie zmiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narta Re: Graweracja obrączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:46 My wlasnie wrocilismy z kompletem obraczek od jubilera - zdecydowalismy ze nie grawerujemy imion ale "przezwiska", ktorymi zwracamy sie do siebie, takie, ktore sa nam najblizsze i ktorych nikt oprocz nas nie uzywa. No i oczywiscie data slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aureuska Re: Graweracja obrączek IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:10 A my mamy inny pomysł. Na pewno zrobimy sobie symbol nieskończoności i do tego może jeszcze nasze imiona, ukochany moje a ja jego. Pozdrawiam "Miłośc nigdy nie wygasa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Re: Graweracja obrączek IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.04.05, 10:19 Pomysl z symbolem nieskonczonosci uwazam za swietny Natomiast po co imiona? Dziewczyny, boicie, sie ze zapomnice imienia swojego meza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aureuska Re: Graweracja obrączek IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:18 Dzięki za zwrócenie uwagi. Rzeczywiście stwierdziliśmy że wystarczy symbol nieskończoności. Imiona były tylko w koncepcji ale fakt - zbędne. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.k Re: Graweracja obrączek 27.04.05, 10:29 Szczerze mówiąc to też mnie śmieszy trochę to grawerowanie imion i daty ślubu. Nie potępiam tego, wolna wola,ale faktycznie musicie sobie zapisywac takie rzeczy,żebyście nie zapomniały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narta Re: Graweracja obrączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:30 ...chodzi o symbol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Graweracja obrączek IP: 213.77.48.* 27.04.05, 10:35 My mamy wygrawerowaną łacińską sentencję "Amor vincit omnia" i datę ślubu. Ta maksyma oddaje prawdę o nas, o naszym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTKA Re: Graweracja obrączek IP: 62.29.138.* 27.04.05, 11:22 a my J&T 25.06.2005 ( pierwsze litery naszych imion) ja mam J&T a on ma T&J Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Jeśli już, to grawerunek ;-) 27.04.05, 11:58 "Ex duobus unum", imiona i data ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie_żona Re: Jeśli już, to grawerunek ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:38 a_weasley'u! Jeśli już, to grawerowanie obrączek Albo grawerunek na obrączkach pozdrawiam lubiąca_czytać_a_weasley'owe_komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Graweracja obrączek IP: 213.77.48.* 27.04.05, 12:18 a weasley! Bardzo mi sie podoba Wasza sentencja. Odpowiedz Link Zgłoś