Dodaj do ulubionych

Graweracja obrączek

IP: *.devs.futuro.pl 26.04.05, 17:33
Czy grawerujecie sobie coś na obrączkach? Jak tak to jakie macie pomysły?
Obserwuj wątek
    • new_woman Re: Graweracja obrączek 26.04.05, 21:05
      My grawerujemy nasze imiona i datę ślubusmile
      • Gość: Niki Re: Graweracja obrączek IP: *.devs.futuro.pl 26.04.05, 21:10
        Wszyscy chyba graweruja to samo: imie malzonka i date slubu, czyli to, co
        najwazniejsze, wiecej i tak sie nie zmiesci.
        • Gość: Narta Re: Graweracja obrączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:46
          My wlasnie wrocilismy z kompletem obraczek od jubilera - zdecydowalismy ze nie
          grawerujemy imion ale "przezwiska", ktorymi zwracamy sie do siebie, takie,
          ktore sa nam najblizsze i ktorych nikt oprocz nas nie uzywa. No i oczywiscie
          data slubu.
    • Gość: aureuska Re: Graweracja obrączek IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:10
      A my mamy inny pomysł. Na pewno zrobimy sobie symbol nieskończoności i do tego może jeszcze nasze imiona, ukochany moje a ja jego.
      Pozdrawiam smile

"Miłośc nigdy nie wygasa"
      • Gość: Triss Re: Graweracja obrączek IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.04.05, 10:19
        Pomysl z symbolem nieskonczonosci uwazam za swietny smile Natomiast po co imiona?
        Dziewczyny, boicie, sie ze zapomnice imienia swojego meza? wink
        • Gość: aureuska Re: Graweracja obrączek IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:18
          Dzięki za zwrócenie uwagi. Rzeczywiście stwierdziliśmy że wystarczy symbol nieskończoności. Imiona były tylko w koncepcji ale fakt - zbędne.
          Pozdrawiam wszystkich
    • lilka.k Re: Graweracja obrączek 27.04.05, 10:29
      Szczerze mówiąc to też mnie śmieszy trochę to grawerowanie imion i daty ślubu.
      Nie potępiam tego, wolna wola,ale faktycznie musicie sobie zapisywac takie
      rzeczy,żebyście nie zapomniały?

• Gość: Narta Re: Graweracja obrączek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:30
        ...chodzi o symbol...
    • Gość: mimi Re: Graweracja obrączek IP: 213.77.48.* 27.04.05, 10:35
      My mamy wygrawerowaną łacińską sentencję "Amor vincit omnia" i datę ślubu. Ta
      maksyma oddaje prawdę o nas, o naszym życiu.
      • Gość: JUSTKA Re: Graweracja obrączek IP: 62.29.138.* 27.04.05, 11:22
        a my J&T 25.06.2005 ( pierwsze litery naszych imion) ja mam J&T a on ma T&J
    • a_weasley Jeśli już, to grawerunek ;-) 27.04.05, 11:58
      "Ex duobus unum",
      imiona i data ślubu.
      • Gość: prawie_żona Re: Jeśli już, to grawerunek ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:38
        a_weasley'u!smile

Jeśli już, to grawerowanie obrączekwink
        Albo grawerunek na obrączkachwink

pozdrawiamsmile
        lubiąca_czytać_a_weasley'owe_komentarzewink
    • Gość: mimi Re: Graweracja obrączek IP: 213.77.48.* 27.04.05, 12:18
      a weasley!
      Bardzo mi sie podoba Wasza sentencja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka