Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:44 Jaką piosenke dajecie w ramach podziekowan dla rodziców. "Cudownych rodziców mam" jest juz takie oklepane (na kazdym weselu sie to gra).... Jaka inna piosenka by sie nadawała w to miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika B Re: piosenka zamiast "Cudownych rodziców mam" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:46 A ja wole moją mamę -Jeżowska Co się stało z mamą, mama zniknęła stąd -Rodowicz Nie boję się gdy ciemno jest -Arka Noego List do Matki -Violetta Villas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batka Co sie stalo z mama? Chyba zartujesz... IP: *.5.11.univie.teleweb.at 27.04.05, 12:49 Cytuje: Mama tak na oko ze dwa metry wysoka Uwielbia stek i gulasz Na plecach ma tatuaż Gdy grozi wielka wsypa To wyskakuje z jeepa Tak się ten opis kończy A teraz list gończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: Co sie stalo z mama? Chyba zartujesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:01 Skoro nie chcecie oklepanych to podałam te które mozna podać w formie żartu bo wbrew pozorom gul w gardle stoi kiedy trzeba podziękować i płakać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: piosenka 27.04.05, 13:05 Zawsze można wybrać jakis ulubiony przez rodziców utwór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:13 I to chyba jest nafajniejsze wyjście, zamiast narzekać że niepodoba mi się ta czy tamta piosenka wsłuchajcie się w siebie U nas nie będzie mamy mojego przyszłego męża więc nie będzie podziękowań ... przyszłemu teściowi byłoby przykro Po prostu zadedykujemy jedną piosenkę Będzie to - Chciałbym kiedyś już po latach Szczepanika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sun Re: piosenka IP: *.fan-tex.com.pl 27.04.05, 13:21 A wiesz jaka ulubiona jest Twoich rodzicow i Twoich teściów?? Jesteś pewna że ta sama piosenka jest ich ulubioną?? Też o tym myślałam ale zrezygnowałam bo nie wiem jaka jest ulubiona teściów i moich rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś