Gość: kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:18 Co myslicie o jechaniu do śubu bryczką? Czy to dobry pomysł bo ślub coraz bliżej a ja mam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niki Re: bryczka IP: *.devs.futuro.pl 28.04.05, 20:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=23098437&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
elwira76 Re: bryczka 29.04.05, 08:14 Ja mialam slub rok temu, mielismy zamowiona bryczke, pech chcial ze w drodze sie popsula o maly wlos bysmy nie zdazyli na wlasny slub.Na szczescie mielismy w pogotowiu samochod,Tobie tez go proponuje.Pozdrawiam i zycze szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: bryczka 29.04.05, 09:10 Pomysł fajny, pod warunkiem, że będzie ciepło i bezwietrznie. Pamiętaj, że nie tylko możesz zmarznąć, ale i po fryzurze mogłoby zostać wyłącznie wspomnienie. Jeżeli pogoda wam nie dopisze, możecie przecież umówić się na zdjęcia plenerowe i wynająć bryczkę na godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: bryczka 29.04.05, 09:58 My też o tym mysleliśmy, ale bryczka była "odkryta". Baliśy się że jak będzie padać, to będzie klapa. Jeśli się już zdecydujecie, to dobrze by było gdyby gościu miał otwartą i zakrytą bryczkę, albo dwufunkcyjną W razie deszczu zawsze można zakryć. Odpowiedz Link Zgłoś