Dodaj do ulubionych

a my juz po :)))

IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:10
A my juz po slubie i weselu...
W kosciele bylo pieknie i wzruszajaco, a potem zabawa do bialego rana.

Jesli macie jakies pytania jesli chodzi o zalatwianie roznych spraw w
Krakowie - chetnie Wam odpowiem!
Obserwuj wątek
    • Gość: k.l Re: a my juz po :))) IP: *.devs.futuro.pl 01.05.05, 19:13
      Gratuluje, a ja mam pytanko dot. załatwiania formalności kiedy trzeba
      dostarczyc do kościoła akty chrztu bo z USC to wiem ze mają te dok. być wazne
      przed i po ślubie, no i jak tam po naukach ktore są właśnie przed nami?
      • Gość: Stokrotka do k.l IP: *.chello.pl 02.05.05, 16:50
        Hmmm, nie wiem dokladnie, do kiedy trzeba dostarczac akty chrztu, bo my po
        prostu wzielismy je na pierwsze spotkanie z ksiedzem. Dokumenty z USC maja 3
        miesiace waznosci, wiec nie nalezy zalatwiac ich wczesniej niz 3 miesiace przed
        slubem.

Na nauki chodzilismy do Franciszkanow (piatek, 19.00) i bylo calkiem
        sympatycznie, szczegolnie na zajeciach prowadzonych przez starutkiego, siwego
        jak golabek, obdarzonego poczuciem humoru ojca. Nawiasem mowiac, to bylam tez u
        tego ojca na spowiedzi przedslubnej i byl bardzo w porzadku, a musze tu dodac,
        ze dosyc balam sie tej spowiedzi smile))
    • Gość: Batka Re: a my juz po :))) IP: *.5.11.univie.teleweb.at 01.05.05, 19:55
      hej Stokrotko!

jakie wrazenia po slubie, gdzie mieliscie wesele?

tak sie sklada, ze moja przyjaciolka bedzie miec slub w Krakowie 14. sierpnia.
      Bidulka caly czas szuka sali, bo cos nie ma szczescia ani do hotelu GRAND, ani
      do ROYALA. Nie mowiac o tym, ze nie ma ani muzyki, ani dj-a, ani bukietu ani
      NIC. Sukienke juz ma - sliczna smile I fotografa tez (w mojej skromnej osobie).
      Czy moglabym Cie poprosic o kontakt e-mailowy, zeby kumpela mogla sie z Toba w
      razie czego skontaktowac? Moj adres to krakuska@hotmail.com. Wielkie dzieki!

Beata
      • Gość: Stokrotka do Batki IP: *.chello.pl 02.05.05, 16:59
        Hje Batko,

Co do wesela, to nie wiem, czy pomoge Twojej kolezanklce... My mielismy wesele
        w Blekitnej Lagunie na Makuszynskiego (kolo starej mleczarni), natomiast skoro
        Twoja kolezanka zastanawiala sie nad Grandem i Royalem, to szuka chyba czegos
        bardziej luksusowego...
        Z Blekitnej Laguny jestesmy bardzo zadowoleni. Lokal jest nowy, ladny, czysty,
        klimatyzowany (baaaaaaaardzo wazne!!!). Jedzenie dobre i duzo, cena - 110 za
        osobe (bez toru, ciast i alkoholi). Pan wlasciciel to straszna gadula, ale tez
        chetny do dogadania sie czlowiek. Co jest wazne - w umowie nie bylo zadnych
        kruczkow. Wszystko odbylo sie i wygladalo dokladnie tak, jak sie umawialismy.
        Podkreslam to, bo zalatwiajac rozne przedslubne i przedweselne sprawy niestety
        przekonalam sie, ze nie zawsze tak jest.

Bukiet zamawiaalm w Studio Florystycznym na Dominikanskiej (obslugiwala mnie p.
        Iwona) i byl bajecznie piekny! Jest tam troche drogo, ale warto.

Podaje Ci mojego maila: riella@poczta.fm

Zycze wszystkiego dobrego Twojej kolezance.

• wojtow Re: a my juz po :))) 02.05.05, 07:10
      Gratulacje i zyczę Wam wielu wspólnie spędzonych, szczęśliwych dni smile
    • rysek Re: a my juz po :))) 02.05.05, 16:14
      Gratulujęsmile
    • Gość: Stokrotka do Ryska i wojtow IP: *.chello.pl 02.05.05, 17:02
      Dziekuje, dziekuje - postaramy sie zyc dlugo i szczesliwie smile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka