pepperann 05.05.05, 18:36 Uslyszalam wczoraj polska wersje walca Fascination, zaczynajacego sie od slow "Czy to tylko chwila". Czy ktos to zna? Kto to spiewa? Dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xena_music Re: Fascination po polsku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 19:12 Zbigniew Wodecki - Oczarowanie piekny walc, bo chyba o ten chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Fascination po polsku 06.05.05, 00:05 tytuł by się zgadzał, ale porównam obie wersje - Nata i Zbyszka... swoją drogą to chyba dorobienie słów do klasycznego, pięknego walca instrumentalnego, ale mogę się mylić Adrian (ledwo na ślipia patrząc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yskyerka Re: Fascination po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 00:22 Wodecki. Właśnie leci u mnie jego płyta. Ale może nagrał to ktoś jeszcze. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Fascination po polsku 06.05.05, 09:46 1. Nat King Cole - z wokalem 2. Andre Rieu - klasyczny walc 3. Wodecki - oczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś