Dodaj do ulubionych

ślub i wesele w katowicach

IP: 155.158.51.* 08.05.05, 19:19
cześć!
w przyszłym roku planujemy ślub. zastanawiamy się nad wyborem sali, kościoła,
dj ,fotografa i kamerzysty. planuje wesele na ok. 50 osob i nie chce wydać
majatkusmile
Czy możecie mi pomóc/ może macie jakieś pozytywne doświadczenia lub
miejsca/ludzi których zdecydowanie odradzacie? bardzo proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Żonka Re: ślub i wesele w katowicach IP: 81.219.249.* 08.05.05, 21:30
      Co do miejsca na wesele polecam Łanie w chorzowskim parku - super obsługa,
      normalne ceny i ogolnie wszystko jak najlepiej- ludzie znają się na swej pracy
      i są dobrzy w tym co robią. Odradzam natomiast szycie sukni w salonie przy
      ulicy Stawowej (pracownie salonu Sophia) -panie odwalaj fuszere i nadaj się do
      obszywania ściereczek a nie szycia sukien ślubnych. Miłych porzygotowań życze -
      to naprawde fajny czas smile
      • Gość: amelia Re: ślub i wesele w katowicach IP: 155.158.51.* 09.05.05, 10:42
        bardzo dziękuję za tę radę odnośnie salonu na stawowej bo koleżanka z pracy ma
        szytą suknię właśnie w salonie sophia. po twoim ostrzeżeniu nie zdecyduję się na
        szycie sukni w tym salonie, choć koleżanka mnie namawia. ją też ostrzegę.
        Dzięki!!!!!!!!!
        • mysz1978 Re: ślub i wesele w katowicach 09.05.05, 12:22
          jak bylam w Katowicach ostatnio to wstapilam do nowootwartego salonu sukien
          chyba na ul. Mieleckiego i myslke ze gdybym brala slub w Katowicach to pewnie
          zamowilabym tam zwlaszcza ze podobaly mi sie. W Katowicach to juz dokladnie nie
          wiem, ale w Chorzowie duzy wybor jest w slaonie "Agnes" (mam wlasnie z tej
          firmy ale nie z Chorzowa).
          Jesli chodzi o kosciol to sporo osob pobiera sie w kosciolku sw. michala (ale
          jest malenki, wiec malo osob wejdzie do srodka) a przyjecie mozna urzadzic
          w "Zielonym Oczku". Tylko to jakos mi przyszlo do glowy na dzien dziesiejszy smile
          • Gość: amelia Re: ślub i wesele w katowicach IP: 155.158.51.* 09.05.05, 12:30
            bardzo ci dziękuję za informację. i proszę Was o dalsze rady
          • new_woman ********Do myszy1978******* 09.05.05, 15:38
            A możesz dokładniej napisać, gdzie jest ul. Mielęckiego (jak mozna dotrzeć np.
            z ul. P. Skargi?). Ja jestem z Sosnowca i w przyszłym tygodniu wybieram się na
            poszukiwania sukni.
            A byłas może w salonie Cymbeline na ul. Andrzeja?

Pozdrawiamsmile
            • Gość: Ania Re: ********Do myszy1978******* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:50
              Z Piotra Skargi musisz dojsc do rynku, wejsc w ul. Dyrekcyjna przy ul. Sw. Jana
              dojsc nia do samego konca i na koncu jest Mieleckiego - samo centrum smile wiem, ze
              jest jeszcze salom z sukniami slubnymi na ul. Slowackiego i Sokolskiej
            • Gość: Niki Do newwoman IP: *.devs.futuro.pl 09.05.05, 18:51
              Ja zamawialam suknie w salonie cymbeline na placu andrzeja. Jak chcesz cos
              wiedziec, to pytaj.
              • new_woman Re: Do newwoman 10.05.05, 09:51
                Ja zamierzam się tam wybrać w przyszłym tygodniusmile
                Chciałabym wiedziec jaka obsługa, czy są jakies ograniczenia w ilości
                przymierzanych sukienek, no i w ogóle czy jest duży wybór?
    • ozana1 Re: ślub i wesele w katowicach 09.05.05, 18:18
      Miło mi Cie Poznacsmile my tez planujemy na przyszły rok dokładnie 5 sierpien
      2006 Zdecydowalismy sie na łanie za 1000zł dodatkowo mozna ja wynajac całą co
      jest bardzo wazne bo w przypadku dwuch wesel jednoczesnie orkiestry zagłuszaja
      sie sad no i obcy ludzie wedrojacy tam i spowrotem to mogłoby byc uciażliwe
      ozanasmile
      • Gość: amelia Re: ślub i wesele w katowicach IP: 155.158.51.* 09.05.05, 18:38
        Cóz za zbieg okoliczności. ja też planuję wstępnie 5 maja 2006r, ale jeszcze się
        zastanawiam nad salą i kościołem
        Pozdrawiam
        • ozana1 Re: ślub i wesele w katowicach 09.05.05, 19:45
          koniecznie podaj mi swój email smile))))moj ozana1@o2.pl Wybraliśmy juz Koscoł Sw
          Jozefa przy ul Krzyzowej i zdecydowalismy sie na zespół nazywa sie Express
          smile))))
          pozdrawiam ozana
          • Gość: amelia Re: ślub i wesele w katowicach IP: 155.158.51.* 09.05.05, 21:10
            No to już najważniejsze macie ustalone-salę, kościól i zespół. gratuluję dobrej
            organizacjismile. mam nadzieję, że ja też wkrótce podejmę ostateczną decyzję.
            Pozdrawiam Cię
            Mój mail: nokia1979@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka